- 3 Şubat 2016
- 826
- 466
- 23
- 30
- Konu Sahibi Batsinbudunya
-
Eşinle ayni yerde olma şansiniz yok mu?
Uzaklik sizi yipratmis olabilir.
Bunalmışsınız belli
Ne öneri verilir ki ben bilemedim
Bu depresif halden kurtulmanız dileğiyle
:)
Neden esin şehir dışında yani siz niye ayrisiniz . aileniz nerde ?
Canım benim Allah rahmet eylesin benimde babam vefat etti kardeşlerin yok mu eşinin ailesi nerde peki eşin nasıl içi rahat ediyor yalnız kalmanizA?Eşimin mesleği gereği şehir dışında. Annem vefat etti babayla da görüşmüyorum
Kizinizi alin parka gidin orda başka anneler tanişin veya komşularla görüşün.
Birde bilmiyorum ama anne-çocuk oyun yerleri oluyor ,hem kizinizda yorulur
iyi uyur.
Canım benim Allah rahmet eylesin benimde babam vefat etti kardeşlerin yok mu eşinin ailesi nerde peki eşin nasıl içi rahat ediyor yalnız kalmanizA?
Anladım canım iyi yine kaynananlar yakindaymis koca var ama yok gibi kızın da çok küçük kimseye birakamazsin inşallah iyi insanlarla karşılaşırsınAmin canım çok sağol.Senin de basın sağolsun mekanı cennet olsun inşallah. Kardeşim yok. Eşimin ailesi burada aynı semtte oturuyoruz. Kv çalışıyor. Eltim iyi de onunla da bir araya gelince konuşuyoruz. Öteki elti yabani olduğu için görüşmüyorum. Görümcemle çok iyiydik eşim ve eşi birbirine girdi yumruklar havada uçuştu hemde başka sebeplerden ötürü bozuguz. İçi rahat etmese de mecbur canım. 2.5 sene kv lerce kaldım eşim geldikçe evime geçtim ama daha fazla olmadı dayanamadım bide eltimle bir oturuyorlar. Eşim dış cephe alüminyum ustasi
İnsanlar dostlukları, gerçek ana babayı dahil her şeyi zor günde görüyor maalesef. İyiyken arayan soranın çok olur, aman zora düşme tüm telefonlar kapanır,herkesin işi çıkar. Dünya böyle, insanoğlu çiğ süt emmiş. Çok bir önerim olamaz, ancak gerçekten konuşabileceğin insanlar varsa, yoksa biz varız burada özelden vs sabaha kadar yazabilirsin :) , içini dök. Açılırsın tamamen rahatlamasan bile... dilerim en yakın zamand iyi olursun...
Tamam dişarda olmak var dişarda oyalanmak var .Siz biraz muhabet kurmaya çalişin ,bir kaç kisiyle değişik seyler konuşsan bile seni rahatlatir.Canim neredeyse her gün disardayim o da sıktı artık
İyi geceler kızlar.Evliyim bi kızım var 16 aylık. Eşim şehir dışında çalışıyor. Kızım desen akşama kadar bana sinir krizi geçirtiyor. Anne yok baba yok. Arkadaslarim vardı onlarda yok şimdi. Hepsi suni arkadaşlık. Dostum dediğim kimse yok. Akşama kadar kızımla uğraş yemek yap face kk tv bu kadar. Çok yalnız hissediyorum kendimi. Kızım desen devamlı ağlıyor dağıtıyor beni bunaltıyor. O kadar daraldım ki ağlıyorum bazen sinirden. Kızıma bağırıyorum artik dayanamıyorum. Etrafımda hiç kimse yok. Ne yapacağımı şaşırdım
Anladım canım iyi yine kaynananlar yakindaymis koca var ama yok gibi kızın da çok küçük kimseye birakamazsin inşallah iyi insanlarla karşılaşırsın
Allah yardimcin olsun
Kizini alip ciksan dolaşsan? sürekli evde kalmakta yipratir insani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?