Çok mu yalnızım ne ??

Oyundan anlamıyor. Devamlı vuruyor falan sinirleniyorum iyice. Bide sıkıntıdan kendimi telefona veriyorum çocuğuma zaman ayıramıyorum kafa dolu olunca o da ayrı bi dert konum zaten. Sağolasin canım bu arada

Canim haftanın 5 günü mutlaka disardayiz zaten ama bunu istemiyorum. Bi arkadaşım sırdaşım dostum olsun istiyorum. Bi derdim olduğunda beni dinlesin benim yanımda olsun istiyorum ama yok malesef
Bende bende istiyorum. ama hep uzaklaştırıldı m arkadaşlarımdan öyle yaşayıp gidiyoz ışte

Canim haftanın 5 günü mutlaka disardayiz zaten ama bunu istemiyorum. Bi arkadaşım sırdaşım dostum olsun istiyorum. Bi derdim olduğunda beni dinlesin benim yanımda olsun istiyorum ama yok malesef

Anladm cnm haklisin tabi insan esiyle bile her konuyu konusamiyor bi arkadas istiyor illa
Komşularin falan yokmu hiç

Aynen öyle koca var ama yok :) kimseye bırakamıyorum canım. Annem hayatta olsaydı en azından 1 2 saatliğine bırakır kafa dinlerdim. O kadar çok ihtiyacım oluyor ki. Bende istiyorum sinemaya falan gitmeyi ama nerdeee
Sende haklısın canım el tim demissin bırakmaz misin çocuğunu onlara

Anladm cnm haklisin tabi insan esiyle bile her konuyu konusamiyor bi arkadas istiyor illa
Komşularin falan yokmu hiç

Buraya yeni taşındım 6 ay oldu canim. Bina bomboş 5 6 kişi varız. 2 si zaten problemli altımdakiyle yeni yeni konuşmaya başladık ama güvenemiyosun ki hemn

Buraya yeni taşındım 6 ay oldu canim. Bina bomboş 5 6 kişi varız. 2 si zaten problemli altımdakiyle yeni yeni konuşmaya başladık ama güvenemiyosun ki hemn

Allah yardimcin olsun cnm en kisa zamanda unutursun bu stresli günlerini inşh

Cocuklar dogduklari andan itibaren duyguyu hissederler kizina oldgnca sevgi goster yoksa ileride mutsuz ve sorunlu bir cocuk olabilir birazda maneviyata yonel

Cocuklar dogduklari andan itibaren duyguyu hissederler kizina oldgnca sevgi goster yoksa ileride mutsuz ve sorunlu bir cocuk olabilir birazda maneviyata yonel

Çok seviyorum canım devamlı öpüsuyoruz zaten gelip gelip öpüyor sarılıyoruz. Çoğu zaman kucağımda ama benim genelde telefon elimde oluyor. Bide oyundan falan anlamıyor daha bişey de yapamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…