- 3 Şubat 2016
- 826
- 466
- 23
- 30
- Konu Sahibi Batsinbudunya
-
Kursa falan git desem çocuk var. Aslında çocuğunla daha kaliteli vakit geçirebilsen belki bu kadar bunalmazsın diye düşünüyorum. Zor olduğu için seni hepten bunalıma sürüklüyor sanırım. Allah yardımcın olsun..
Bende bende istiyorum. ama hep uzaklaştırıldı m arkadaşlarımdan öyle yaşayıp gidiyoz ışteCanim haftanın 5 günü mutlaka disardayiz zaten ama bunu istemiyorum. Bi arkadaşım sırdaşım dostum olsun istiyorum. Bi derdim olduğunda beni dinlesin benim yanımda olsun istiyorum ama yok malesef
Canim haftanın 5 günü mutlaka disardayiz zaten ama bunu istemiyorum. Bi arkadaşım sırdaşım dostum olsun istiyorum. Bi derdim olduğunda beni dinlesin benim yanımda olsun istiyorum ama yok malesef
Sende haklısın canım el tim demissin bırakmaz misin çocuğunu onlaraAynen öyle koca var ama yok :) kimseye bırakamıyorum canım. Annem hayatta olsaydı en azından 1 2 saatliğine bırakır kafa dinlerdim. O kadar çok ihtiyacım oluyor ki. Bende istiyorum sinemaya falan gitmeyi ama nerdeee
Bende bende istiyorum. ama hep uzaklaştırıldı m arkadaşlarımdan öyle yaşayıp gidiyoz ışte
Kocam arkadaşlarımı beğenmiyor çünkü hep engelledi hapisteyimNeden canım
Anladm cnm haklisin tabi insan esiyle bile her konuyu konusamiyor bi arkadas istiyor illa
Komşularin falan yokmu hiç
Kocam arkadaşlarımı beğenmiyor çünkü hep engelledi hapisteyim
Buraya yeni taşındım 6 ay oldu canim. Bina bomboş 5 6 kişi varız. 2 si zaten problemli altımdakiyle yeni yeni konuşmaya başladık ama güvenemiyosun ki hemn
Sende haklısın canım el tim demissin bırakmaz misin çocuğunu onlara
Ben de soğudum herşeyden komşuya gitmeye bile çekiniyorum laf edip duruyor çünkü kafayı yicem yakindaAyy nefret ediyorum şu tip kocalardan
Benim de eşim tam tersi git arkadaşlarınla buluş vs diyor ama bende de arkadaş yok
Allah yardimcin olsun cnm en kisa zamanda unutursun bu stresli günlerini inşh
Tabi büyüyor lar huylari değişiyor6 7 kere bıraktım canım havuza falan gittim çok iyi olmuştu ama artık bırakamıyorum hem hamile hemde kızım çok şımarık oldu. Eskiden sessiz sakindi bırakıyordum
Ben de soğudum herşeyden komşuya gitmeye bile çekiniyorum laf edip duruyor çünkü kafayı yicem yakinda
Ayyynen öyle canımTabi büyüyor lar huylari değişiyor
Cocuklar dogduklari andan itibaren duyguyu hissederler kizina oldgnca sevgi goster yoksa ileride mutsuz ve sorunlu bir cocuk olabilir birazda maneviyata yonelİyi geceler kızlar.Evliyim bi kızım var 16 aylık. Eşim şehir dışında çalışıyor. Kızım desen akşama kadar bana sinir krizi geçirtiyor. Anne yok baba yok. Arkadaslarim vardı onlarda yok şimdi. Hepsi suni arkadaşlık. Dostum dediğim kimse yok. Akşama kadar kızımla uğraş yemek yap face kk tv bu kadar. Çok yalnız hissediyorum kendimi. Kızım desen devamlı ağlıyor dağıtıyor beni bunaltıyor. O kadar daraldım ki ağlıyorum bazen sinirden. Kızıma bağırıyorum artik dayanamıyorum. Etrafımda hiç kimse yok. Ne yapacağımı şaşırdım
Tabiki çalışıyor calismasa da gidiyor hergünKendisi gidip geziyor mu peki
Cocuklar dogduklari andan itibaren duyguyu hissederler kizina oldgnca sevgi goster yoksa ileride mutsuz ve sorunlu bir cocuk olabilir birazda maneviyata yonel
Kusura bakmasın o zaman. O gidip geziyor stresini atıyorsa sana da bu kadar karışamazTabiki çalışıyor calismasa da gidiyor hergün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?