Çok mu yalnızım ne ??

Çok seviyorum canım devamlı öpüsuyoruz zaten gelip gelip öpüyor sarılıyoruz. Çoğu zaman kucağımda ama benim genelde telefon elimde oluyor. Bide oyundan falan anlamıyor daha bişey de yapamıyorum.
Bu zamanda da kimseye guvenemezsn ki hic akrabanz yok mu krese verme imkaniniz var mi sizde calisabilirsiniz esiniz onaylarsa tabi

Sevgili anne sen sinirli stresli olursan cocugun bunu hissediyor demekki oda huzursuz kendini guvende hissedemiyor anlasilan.cunku oyuncagi vuruyor diyorsun.bende de 16 aylik bebek var halimi gorsen uzulursun bana yerlerde ekmek biskuvi kiriklari oyuncaklar daginik gider cekmecesini ceker dagitir bugun gitmis benim elbise dolabimi dagitmis daha yeni duzenledim mutfakta canak tabak ortada su icecem der yere dokuverir yemekte elleri caciga salataya daldirir gunduz uykusu az 15 dk sonra uyanarak gelir birsuru rahatimi bozan sey ama asla bagirmam kizmam daha bebek o yaa..cocuga bagirdikca huysuzlanir yaramazlik yapar sakin ol sabirli ol cocuguna sinirini stresini degil sevgini sefkatini gosterki oda mutlu olsun.

Ise girmeniz mumkun mu? Cocugu da krese verseniz? Dogumdan sonra ben de boyle olucam ya
Canim onu çok düşündüm isim bile hazır ama olmuyor malesef kızım çok küçük asla kreşe vermem güvenemiyorum çünkü. Bide eşim şehir dışında çalışıyor. Ankaraya 2 3 günlüğüne geliyor onda da ben çalışıyor olursam sıkıntı. Rabbim seninde yardımcın olsun inşallah

Bu zamanda da kimseye guvenemezsn ki hic akrabanz yok mu krese verme imkaniniz var mi sizde calisabilirsiniz esiniz onaylarsa tabi
Eşim birşey demiyor ama ben güvenip kimseye emanet edemem ne akraba nede kreş. Bide eşim şehir dışında çalışıyor. Ankaraya 2 3 günlüğüne geliyor onda da ben evde olmazsam saçma olur

Valla yapacak bisey yok ama guzelm Allah'a dayan asla kizma bebegine oyunlar oynayin sarkilar soyleyn int.bakin neler yapabilirsin bebegn icn

Canim uyku hariç bire bir aynı. Kanepe halılar her yer ıslak. Mutfakta tabak çanak herşeyi döküyor. Benim dolabı açamıyor ama kendi çekmeceleri yerle bir. Seviyorum 10 dk 1 kucaklasiyoruz hiç abartısız ama sinirleniyorum işte tutamıyorum kendimi

Tamam dişarda olmak var dişarda oyalanmak var .Siz biraz muhabet kurmaya çalişin ,bir kaç kisiyle değişik seyler konuşsan bile seni rahatlatir.
Etkinlikler yokmu ?Çocuklu anneler icin ?

Buraya yeni taşındım canim. Park var çok yakınımızda ama kimse gelmiyor ki doğru düzgün. Gelseler bile surat 5 kariş yaklaşamiyorum.

Ya ne bicim bir ulke olmus Turkiye. Yalniz anneler, hic bir aktivite yok, kutuphene yok, spor yok, sinema tiyatro yok, konser , kurs, gelisim programlari anne gruplari yok yok yok ...hic bir gelisme yok off icim bunaliyor bu yazilari okuyunca. Ne yapiyor Turk milleti 24 saat cok merak ediyorum!
Gel 21. yuzyil gel... Turkiye'ye ne zaman ugrayacaksin? Kadinlarin mutlu oldugu bir Turkiye gormek isttiyorum.
Ama kadinlar ulke yonetimine el atmazlarsa bu hic olmayacak!

Aynen öyle canım. Keşke anneler ve bebeklerine yönelik aktiviteler olsa da bizde katılsak

eve iş alsan çalışsan nasıl olur hani böyle nikah şekeri filan yapıyorlar ya yada eve hobi malzemeleri al işte ne bileyim al bir fotoğraf makinesi durumun varsa iyisinden ankarada çekilecek yerleri çek al bir boyama kitabı boya yada evde dil öğrenme seti al evde Fransızca öğren :) Bide Ankara dada bir sürü inşaat işi var eşin neden hep şehir dışında ki ? bir firmaya mı bağlı yoksa spontane mi ?

Önceden spontane di ama uzun bir süredir tek firmayla çalışıyor canım. Durumumuz iyi çok şükür ama benim hiç ilgimi çekmiyor resim çekmek dil öğrenmek falan :) nikah şekeri işine giriştim demeyim de girişmeye kalktım ama olmadı. Çevrem yok bi kere benim :) aklıma iyi getirdin canım taki toka yapmayi kutu boyamayı çok severim. Alıyım diyordum unutmuştun iyi hatırlattın valla canım sağol:)

Burada denedi ama olmadı malesef. Elemanları isim var virt zırt dedi gitmediler buradaki ise. Hemde burda yol sıkıntı oldu. Şehir dışında şantiyede kalıyorlar sıkıntı olmuyor

Siz baslatabilir misinizn boyle bir aktivite? Mesela kitap klubu, yuruyus klubu, bebekli anneler klubu...

Çok isterim ama oturduğum çevre bana ayak uydurmaz. Burası değişime kapalı bir bölge. Belki bilirsiniz ankara pursaklardayim ben. Çankayadaydim daha önce orası acayip sosyal bi yerdi ama burası biraz değişik

Çok isterim ama oturduğum çevre bana ayak uydurmaz. Burası değişime kapalı bir bölge. Belki bilirsiniz ankara pursaklardayim ben. Çankayadaydim daha önce orası acayip sosyal bi yerdi ama burası biraz değişik

yeni bina var diye mi taşındınız oraya Çankayadan sonra orası adamı bunalıma sokar Market filan yakın mı bari

yeni bina var diye mi taşındınız oraya Çankayadan sonra orası adamı bunalıma sokar Market filan yakın mı bari

Eşimin ailesi burda oturuyor. Bende 4 sene burda okudum liseyi. Yok aslında burayı seviyorum çok gelişti ama insanları hala aynı. Etrafımda 5 6 market var. Eskisi gibi değil buralar.

OMG... cok cok fena! durumunuz yetse en azindan sehire yakin daha medeni bir yere tasinabilseniz! Kalbim sizladi, Pursaklar resmen ortacagda yasayan cok sevimsiz bir yer! bence oncelik verin medeniyete tasinin derhal!!

OMG... cok cok fena! durumunuz yetse en azindan sehire yakin daha medeni bir yere tasinabilseniz! Kalbim sizladi, Pursaklar resmen ortacagda yasayan cok sevimsiz bir yer! bence oncelik verin medeniyete tasinin derhal!!

Buraya seviyorum ama insanlarını değil. Eşimin ailesi burda malesef. Gerçi bizim ispartaya taşınma durumumuzda var ama bakalım. Canım oturduğum evi yeni aldık daha 6 ay oldu. O yüzden taşınmamiz mümkün değil

Hayir hayir kizma sakin ol sinirlenme sonra bu cocuk neden bu kadar sinirli kime cekmis dersin.tabiki evladini seversin sevilmezmi bunlar da gececek daha 2 yas sendromu gelecek yere oturun birlikte oyunlar oynayin cocukla cocuk olun ziplayin tepinin bugunler onemli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…