- 5 Temmuz 2014
- 1.321
- 1.026
- 333
- Konu Sahibi limoncicegii
-
Teşekkür ederimPrenses gelinlikler gönlümün efendisi Baba tarafının akrabaları pek olmuyor ya. Anne tarafından çok yakın kuzenleriniz varsa onlar daha iyidir Hiç umrumda değiller açıkçası sadece 1 tanesinin kayıtsız şartsız hayatımda yeri var baba tarafından. Gerisi olmasa da olur. Pırlantanızı göstere göstere ohhh... KOCA BULDUN
Ben evlenince şöyle olacağım:
EVLENDİAAAM, NASI DA EVLENDİAAAM. İT GİBİ DÜĞÜN YAPILDI BAK HERKES ÇOK EĞLENDİİİİ. KENDİ KOLTUK TAKIMIM OLCKKKKKD AYYY CNM DARISI BAŞINA (DEĞİL), ANNEMLERDEN KURTULDUUUUM
Boşverin çekememezlik işte. Şimdi sizin mesleğiniz elinizde, güzel bir ilişkiniz sebepler bunlar bence. O ehliyet yüzünden küstü diyelim annesine ne olmuş. Benim kuzenim Boğaziçi'ni kazandı ben çok mutlu oldum, annem çok mutlu oldu. Sülalede ki tüm kadınlar, kuzenler triplere girmişti.Kuzenim hala der bir tek annem aramış sormuş. Yani insan mutlu olmalı kardeşimin kızı başardı diye. Siz olurda denk gelirseniz çok mutlu olduğunuzu belli etmeyin ama Allah korusun nazarı değer öyle insanların inan uzak durması daha iyi.
Dimi ya, hıhay çok şekersiniz çok güldümprenses gelinlikler de çok güzel cidden ben de birileriyle böyle sorun yaşamayı hiç sevmiyorum ama suistimal ediliyorum hep ve onu kırmamak için dikkatli konuşurdum hava atıyor gibi gözükmemek için, saçmalık işte artık ben de istediğim gibi yaşarım mutluluğumu beni düşünmüyorsalar ben niye düşüneyim
Dimi ya, hıhValla muhatap bile alma. Çeyiz bak, duvak bak, saç modeli bak
Amaaaann bos verin en mutlu gunlerinizi boyle heder etmeyin. Herkese eseri kadar değer verin.
ne demek istiyorsunuz bu ulkenin egitim sistemi biz ogretmenler yuzundenmi boyle yoksa bizi suclayacak kadar cahil insanlar yuzunden miÖğretmenler Günü için özel aramalar yeni mi çıktı yoksa hep varmiydı? Face ten felan görüyorum kutsal bir güne dönüşmüş.sacma geliyor şu ülkenin eğitim sistemi ortadayken, nasıl bir öğretmenim diye sorgulamak gerektiği yerde...
Yaa bunlar çocuklarını doğru dürüst eğitemiyorlar sonra öğretmenlerden çıkarıyorlar hırsınııııne demek istiyorsunuz bu ulkenin egitim sistemi biz ogretmenler yuzundenmi boyle yoksa bizi suclayacak kadar cahil insanlar yuzunden mi
Kusme zaten. Ciddi bi durum yok. Sevdiginizden kirilmissiniz aslinda. Sevmezsiniz olur biterhaklısınız ama babamın kardeşi neticede yani ne bileyim küslük falan hiç bana göre değil ailemi böyle bir durumun içine sokmam babamı da üzmem fakat mesafe önemli. doğru söylediniz ne takacağım
ne demek istiyorsunuz bu ulkenin egitim sistemi biz ogretmenler yuzundenmi boyle yoksa bizi suclayacak kadar cahil insanlar yuzunden mi
Çok anlamsız şeylere takılmışsınız gerçekten boşverin.Zaten kuzeniniz size böyle bi durum için alındıysa bırakın öyle kalsın yani ufacık şeylere alınan insanlarla kim uğraşıcak kendilerini pohpohlatmaya adam arıyorlar resmen. Siz gerçekten umursamayın olurda saçmaladığını fark eder eski samimiyeti kurmaya çalışır sorun yok.Ama o yanaşmıyorsa sizin zaten işiniz olmasın. Hayatınızda çok güzel gelişmeler olmuş başka işinizmi yok Allahsen.
Hiç takmayın , sizin mutluluğunuzu söndürürler bu gidişle , o yüzden hiç gerek yok evlenmeye yakın duyarlar artıkın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?