• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok Mutluyum Çok Torun Geliyor Anneanne Oluyorum

Vatana, millete, ailesine, anneannesine hayırlı bi birey olsun inşallah :)

Sağlıcakla kucağınıza alasınız ..

Aminnn inşalalh hayırlı bir evlat olur inşallah:)))

Allah yüzünü de göstersin hanım ablaaaaaa,kucağınıza almayı da nasip etsin inşallah:KK200::KK200::KK200::KK200:
HANIM ABLAAA OLEY:KK73::KK73::KK73:
HANIM ABLAAAA OLEEEEEEY:KK73::KK71::KK71::KK71::KK73::KK73:
ANNEANNEEEEEE OLEEEEEEY:KK73::KK73::KK73::KK73:

Oleyyyyyyyy beeeeeee sağollll canısıııı :KK71::KK71::KK71::KK71:

Anneanneeeeeeeeemmmmmmm çok sevindim çok mutlu oldum senin adına, seni, eşini, kızını, damadını hepinizi tebrik ediyorum :rolleyes:

En anneannesin artık, Allah tamamına erdirsin, çalsın davullar kutlama var, Hanım anneanne oluyooooooooooorrrr:halay::halay::halay::halay:
images (17).webp

Davulcu geldi Mune Mune eeee:KK73::KK73::KK73:
Halay başlasıııın
:halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay:

Aynen arkadaşım,anarşik neneden sonra gerçek nene oluyorum :KK53:
Amin inşalalh sağol darısı sana inşallah:))
Bende çocuklara kızınca bazen, meslek sahibi olun da hepinizi evlendirip postalıycam evden diyorum da,böyle bir haber beni de duygulandırdı,sankim o günler gelmiş gibi:cry::KK70::KK70::KK70:

Anneanne oluyorum hala şaşkınım heyecanlıyım bir o kadarda mutluyum :halay: kızım sabah aradı whatshaptan görüntülü..Telefonu açınca karşısında babasını görünce heyecan yaptı biran,hayrola baba evdesin diyince..Sonra nasılsın faslından sonra size birşey göstercem dedi,elinde ultrason kağıdı gösterdi ne olduğunu anlayamadım ilk önce..Sonra fark ettim ki bir çığlık ve sevinç meğerse 4 haftalık hamileymiş...:anne:..Çok mutluyum arkadaşlar heyecan bastı o anda,babasıda ben dedemi oluyorum şimdi dedi..
Sonrası sevinçten hıçkırarak ağlamak tabiki..
Darısı tüm isteyenlere olsun inşallah:dua: sevincimi heyecanımı sizlerle paylaşmak istedim burada...
Wuhuuuuuuuuuuuuuuuuu burda birisi anneanne mi oluyormuş :halay::halay::halay::halay::halay:

Ne guzel gözünüz aydin:nazar:
Benimkizimda annemin ilk torunu oldu 5aylik
O kadar cok seviyorki bizlere sevgisini pek gosteren biri degildir ama torununa opmeler oyunlar bi başka torun tatli derlerdi cok dogruymus diyorr

Oldum bileeee canısıııı sağolll :halay::halay::halay:
Ay çok mutlu oldum bugün birinden iyi haber almak iyi geldi Allah tamamına erdirsin inşallah sağlıklı bir şekilde kucağına almayi nasip etsin kalkın halaya kizlarrr haydeeeee:halay::halay::halay::halay::halay:
Halay başı ben olucam ona göre :KK28::KK28::KK28:

Ne guzel gözünüz aydin:nazar:
Benimkizimda annemin ilk torunu oldu 5aylik
O kadar cok seviyorki bizlere sevgisini pek gosteren biri degildir ama torununa opmeler oyunlar bi başka torun tatli derlerdi cok dogruymus diyorr

Teşekkür ederim sağolun:))
Maşallah kızınızada :nazar::nazar:
Hep derlerya torun farklı olur diye gerçekten öyle oluyor...

Hayırlı olsun=) Rabbim sağlıcakla kucağınizda görmeyi nasip etsin inşallah=) Çok güzel bi duygudur heralde, canının içinde can =)

Teşekkürler canım sağol,amin inşallah,farklı bir duyguymuş herkes öyle diyordu..
Sağlıcakla dünyaya gelsindekısmetse:))

Ay çok mutlu oldum bugün birinden iyi haber almak iyi geldi Allah tamamına erdirsin inşallah sağlıklı bir şekilde kucağına almayi nasip etsin kalkın halaya kizlarrr haydeeeee:halay::halay::halay::halay::halay:
Halay başı ben olucam ona göre :KK28::KK28::KK28:

Amin inşallah sağolll,halay başı sensin ona göreeeeeeee teyteyteyteyteyyy edecezz :halay::halay: zılgıtta çekerizzzzz

Back
X