- 20 Mart 2008
- 142.213
- 214.576
- 1.423
- 61
- Konu Sahibi HanimKelesimiGetir
Burayı karıştırmayalım abla,ben obada sorcam onlara,neyse yaaa dizilin kızlaaar![]()
Al intikamınııı hemennnn

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Burayı karıştırmayalım abla,ben obada sorcam onlara,neyse yaaa dizilin kızlaaar![]()

Anaaaaa abla dedikAl intikamınııı hemennnn![]()

bizi ateşe attı 
Ben demedim ki @tuzsuz_ruh demişti
Anaaaaa abla dedikbizi ateşe attı
![]()

Ben demedim ki @tuzsuz_ruh demişti
Ya da olsun ben arkadaşımı yanlız bırakmamo dediyse doğru demiştir
![]()
Ben bir sure yokum![]()
![]()
Bende ikizlerim için istiycem:)) ogluma yaparım artık:))Annesine kalırsa kilosu kadar ister son kararınmıı iyidüşün derim:))
Bende ikizlerim için istiycem:)) ogluma yaparım artık:))
Süt parası da varmış onu bile istiycdm:))Bencede istemek lazım demi altın iyidir:)))
Süt parası da varmış onu bile istiycdm:))
Rabbim huzur mutluluk versin inşallah gerisi olur ablam
Selam soyle kızına:)
Burda duydum onu da :)Evet sütparasıda varmış,onu istemeye gerek yok herhalde fazladaolmasın demi:))
Amin inşallah darısı tüm evlatlarımıza olsun..
Baş üstüne söylerim:))
Burda duydum onu da :)
Birde amca yolu dayi yolu varmış
Kizin amcasina dayisina para verilirmis
Benimki saka ablam ben elimden geleni yapabilwyim yanlarında olayom da yeter bana:)
Telaş da sarmıştır sizi ilk torub bidw kızın olunca oyy ne sevilir:)
Bebek mağazasına cevirirsin sen ablam kızının evini:))Rabbim daim etsin muulugunuzuAynen kafamda çılgıncafikirler filan,ne alayım ne götüreyim nasıl yapayım fikirleri dolaşıyor:))
Bebek mağazasına cevirirsin sen ablam kızının evini:))Rabbim daim etsin muulugunuzu
Yakın olsak pek cok nende örgü verirdim giyilmedi hep kaldi:)Elimden geldiği kadarıyla bişiler yapacağım artık,el işi olarak becerikli değilimdir..
Hazıra kaçarım artık..
Amin teşekkür ederim sağol:))
Helal kız sana seviyorum seni özlemim arkandayımBen demedim ki @tuzsuz_ruh demişti
Ya da olsun ben arkadaşımı yanlız bırakmamo dediyse doğru demiştir
![]()
Ben bir sure yokum![]()
![]()
Geldim nolmus geldim işte 50 defa çağırdık niye gelmiyorsun bas bas bagirtiyosun beni burda kulakların duymaz olmuş kaç sefer cagirdim
Yakın olsak pek cok nende örgü verirdim giyilmedi hep kaldi:)
Abla dur sakin ol yarın doğmuyor bebek daha 1 aylıkFazla yapmayada gerek yok bence,biranda büyüyorlar işte.
Yaza denk gelecek bolcana çıtçıtlı bady almak lazım..