- 2 Şubat 2017
- 3.434
- 3.554
- 133
- Konu Sahibi HanimKelesimiGetir
maşallah sana canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
maşallah sana canım
Abla hemen sattı bizi gördün müHelal kız sana seviyorum seni özlemim arkandayım![]()
Geldim nolmus geldim işte 50 defa çağırdık niye gelmiyorsun bas bas bagirtiyosun beni burda kulakların duymaz olmuş kaç sefer cagirdim![]()
Farkettim farkettim abla dedik bağrımıza bastık hemen sattı biziAbla hemen sattı bizi gördün mü![]()
Yalan mı

Sonuna kadar katılıyorumFarkettim farkettim abla dedik bağrımıza bastık hemen sattı bizi
Yalan mı![]()

Abla dur sakin ol yarın doğmuyor bebek daha 1 aylık![]()

maşallah sana canım
Abla hemen sattı bizi gördün mü![]()

Farkettim farkettim abla dedik bağrımıza bastık hemen sattı bizi
Yalan mı![]()

Hayırli olsun :)))
Zaman gecmez simdi size
Dur sen duuur,eve gideyim,şu 3 kilo balığı temizleyeyim,birazını yiyeyim,ondan sonra naaapıcam seniGeldim nolmus geldim işte 50 defa çağırdık niye gelmiyorsun bas bas bagirtiyosun beni burda kulakların duymaz olmuş kaç sefer cagirdim![]()

Bez al beeeez,boooy boooyFazla yapmayada gerek yok bence,biranda büyüyorlar işte.
Yaza denk gelecek bolcana çıtçıtlı bady almak lazım..
Kaçmak yooookBen demedim ki @tuzsuz_ruh demişti
Ya da olsun ben arkadaşımı yanlız bırakmamo dediyse doğru demiştir
![]()
Ben bir sure yokum![]()
![]()
Bez al beeeez,boooy boooy
Paralarının içine edicek torun annaaaneeee![]()

Daha dahaaaa neleeeri vaaarHahahahaha bezi anası babası alsın bananebide bunun yatak odası var demi şimdi
![]()
Daha dahaaaa neleeeri vaaar
Ben biliriiiiim beeen biliriiiiim![]()

Arkasından çık bakayım,saklanmaHelal kız sana seviyorum seni özlemim arkandayım![]()

Allaaaah,kızınla şimdi ne keyifli telaşlaaaarZamanı gelince destek alacam hepinizden...
Allaaaah,kızınla şimdi ne keyifli telaşlaaaar![]()

Allah nazardan saklasın abla,sorunsuz dertsiz kavuşun yavrunuza insallahAynen vakti zaman gelsin kısmetse neler hazırlarım varyaa![]()