- 20 Mart 2008
- 142.213
- 214.575
- 1.423
- 61
- Konu Sahibi HanimKelesimiGetir
Allah nazardan saklasın abla,sorunsuz dertsiz kavuşun yavrunuza insallah![]()
İnşallah canım yaa sağol
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah nazardan saklasın abla,sorunsuz dertsiz kavuşun yavrunuza insallah![]()
Ablam bak senkn torun doğduğunda benim ikizlee 2 yasina girmiş olacak:)İnşallah canım yaa sağol![]()
Ablam bak senkn torun doğduğunda benim ikizlee 2 yasina girmiş olacak:)
Herşeyden iki tane var örümcek Salıncak beskk daha türlü adst edevat:)
Kız olurza habee et
Okurken yaşadım sanki o anı. Çok güzel. Tebrik ederim sizi
Sağlık sıhhatle kucağınıza almak nasip olsun![]()
Ayy bak en önemli bu benceBez al beeeez,boooy boooy
Paralarının içine edicek torun annaaaneeee![]()

Oyyy çıtır anneanneÇıkmak lazım malum yemek hazırlığı,mesaj yazan tüm arkadaşlara çok teşekkürler ediyorum sağolun hanımlar..![]()
Ohaaaaa 3 kiloyu kim yicek beeee o kadar yeme kilo alcan bananeeee duysaydin o kadar bağırdım bananeeeeeDur sen duuur,eve gideyim,şu 3 kilo balığı temizleyeyim,birazını yiyeyim,ondan sonra naaapıcam seni
Kızım okulda öğretmen aradım saklambaç gibi,seni nasıl duyayım heee![]()

Senden korkan yok bak çıktım işte burdayım ne varrrrArkasından çık bakayım,saklanma![]()
BendeSenden korkan yok bak çıktım işte burdayım ne varrrr![]()

Yalnız kesecek bizi gelirse ama yılmak yok keserse kessin
Müdürümmmm ahretliğimmmyaaaa sonundaaa oldu işteee bende yaşlı anneanne oluyorum artık
Amin sağoll müdürüm darısı sana olsun inşallah,dizlerimizde battaniyeler bebek bakacaz artık![]()
Ablacım hayırlı uğurlu olsun

Senden korkan yok bak çıktım işte burdayım ne varrrr![]()
Maşallah cesur izcilere

Yok beeee öpcemYalnız kesecek bizi gelirse ama yılmak yok keserse kessin![]()
Nene diyeceğiz diyorsun da hani Hanımla benim yeleklerimiz diz battaniyelerimiz neredeAblacım hayırlı uğurlu olsunÇok sevindim.
Rabbim tamamına erdirsin
Oleyyy artık sana nene diyeceğiz![]()
Ablam sen henüz nene değilsinNene diyeceğiz diyorsun da hani Hanımla benim yeleklerimiz diz battaniyelerimiz nerede
Hanım sıfırdan bebek büyütecek, omuzunda bezle bebek gazı çıkarırken hayal etmeye başladım bile![]()
.Sıranı bekle
Tabi o sırada bizi ihmal eder.Ben kayınvalide aday adayı bile olamadım :)) sanırım beni uzaktan görüp aman böyle kayınvalide düşman başına deyip kaçıyorlarAblam sen henüz nene değilsin.Sıranı bekle
Battaniyeler kolay hemen yapar yollarız..
Aynen ya toruna nasıl bakar kimbilir.Tabi o sırada bizi ihmal eder.
![]()
Nene diyeceğiz diyorsun da hani Hanımla benim yeleklerimiz diz battaniyelerimiz nerede
Hanım sıfırdan bebek büyütecek, omuzunda bezle bebek gazı çıkarırken hayal etmeye başladım bile![]()