- Konu Sahibi papilio_sk
-
geçmiş olsun. güle güle kullanın :)
Alçımın çıktığı gün ilk burnumu görür görmez eve gelince heycandan cuma açmıştım bu başlığı bugün yayınlanmış:))
Ameliyatm 15 mayıs çarşamba oldu bugün 12. günü.. bantlar var şuan oyüzden kalkık biraz çarşamba bantlarm alıncak kızlar burnum güzelleştikçe sizlerle foto paylaşıcam..
çok güzel olmuş burnun gerçekten :) bnde ameliyat olcam ama ameliyattan çkınca kan kusma olayı falan oluo mu bilgilendirir misin bni bu konuda en çok bundan korkuorum
senin burnun çook sevimli oldu canım. foto koydum profilime senin için. aylar sonunda değişimi görmen için :)
kızlaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr nasıl heycanlıyım anlatamammmmmmmm
Alçım dün cuma günü çıktı Dr. Zühtü Hocam elime hemen bi ayna verdi ve burnum minnacıkkkkk çook sevimliiii:)))) Çoook mutluyummmm çoooookkkk İnşallah Hep böyle güzel burnum olur nazar deymez Rabbim sen bizi koru..
Resimlerim albümümde kızlar lütfen olumlu-olumsuz yorumlarınızı bekliyorm..
Hepinizi ve kadınlar kulübünü seviyormmmm:)))
Alçım dün cuma günü çıktı Dr. Zühtü Hocam elime hemen bi ayna verdi ve burnum minnacıkkkkk çook sevimliiii:)))) Çoook mutluyummmm çoooookkkk İnşallah Hep böyle güzel burnum olur nazar deymez Rabbim sen bizi koru..
merak ettim ama bakamıyorum
öncelikle konun hayırlı olsun canım..fotolarına baktım alçı yeni cıkmasına ragmen cok güzel bir burun olmuş daha ödemler cok ilerde burun oturdukca süper bir burun olacak doktorumuzun eline sağlık yine cok güzel bir burun yapmışş nazar değmesin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?