- 20 Haziran 2013
- 684
- 37
- 118
- Konu Sahibi papilio_sk
-
kızlaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr nasıl heycanlıyım anlatamammmmmmmm
Alçım dün cuma günü çıktı Dr. Zühtü Hocam elime hemen bi ayna verdi ve burnum minnacıkkkkk çook sevimliiii:)))) Çoook mutluyummmm çoooookkkk İnşallah Hep böyle güzel burnum olur nazar deymez Rabbim sen bizi koru..
Resimlerim albümümde kızlar lütfen olumlu-olumsuz yorumlarınızı bekliyorm..
Hepinizi ve kadınlar kulübünü seviyormmmm:)))
Zühtü Bey ameliyatı nerde yapıyor?
çok güzel olmuş burnun gerçekten :) bnde ameliyat olcam ama ameliyattan çkınca kan kusma olayı falan oluo mu bilgilendirir misin bni bu konuda en çok bundan korkuorum[/QUOTE
cnm ben ameliyattan çıktıktan sonra 3 saat boyunca aralıklarla kan kustum. berbat bir şey. sabır gerekli gerçekten
Alçım dün cuma günü çıktı Dr. Zühtü Hocam elime hemen bi ayna verdi ve burnum minnacıkkkkk çook sevimliiii:)))) Çoook mutluyummmm çoooookkkk İnşallah Hep böyle güzel burnum olur nazar deymez Rabbim sen bizi koru..
maşallah burnun çok çok çok güzel olmuş, bayıldım yahu, çok tatlı, baktıkça bakasım geldi :)) emin ol ki o kalkıklık haftalar geçtikçe iniyor, bu yüzden şuanda ne kadar kalkık olursa o kadar kar, nasıl olsa inecek ve indiğinde de ya keşke birazcık kaldırsaymış diyor insan. ben demiştim mesela :/ güzel günler dilerim yeni burnunla canım, arkadaşlık teklifimi kabul ettiğin için de teşekkür ederim...
çok güzel olmuş burnun gerçekten :) bnde ameliyat olcam ama ameliyattan çkınca kan kusma olayı falan oluo mu bilgilendirir misin bni bu konuda en çok bundan korkuorum[/QUOTE
cnm ben ameliyattan çıktıktan sonra 3 saat boyunca aralıklarla kan kustum. berbat bir şey. sabır gerekli gerçekten
burnun kapalıyken kusunca zorlanma olmuyor mu burna zarar verme olasılığı yok mu ya da acımıyor mu
merhaba bende bayram sonrası ameliyat düşünüyorum.iki doktor arasında kaldım.şimdi nasılsınız,nefes alma sorununuz varmı? resimlerinizi görme şansım var mı ?
çok teşekkür ederim...
Gecmis olsun darisi bizim basimiza:)
Fotolari goremiyorum neden bilmiyorum yeni uye oldugum icinmi. Cok merak ediyorum burnunu:)
cevabı aldım:) Peki beni arkadaş olarak ekler misiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?