Öncelikle herkese merhabalar
Biraz dertleşmek istedim ve aklıma burası geldi.
Ben özellikle son zamanlarda kendimi çok mutsuz hissediyorum. Üzerimde kötü bir enerji var sanki her şeyin ters gitmesine sebep olan. İnsanlarla ilişkilerimin istediğim gibi değil malesef. Sanki ben değer verdiğim kadar karşımdaki insanlar bana değer vermiyor gibi
Yakın arkadaşlarımla tatil sebebiyle bir süredir görüşmüyorduk. Ben hepsini çok özlemiş bir şekilde geri döndüm. Kendimce birlikte vakit geçiririz eğleniriz derken onlarda bunun için bir istek ve çaba göremedim. Dedim herkes yorgundur dinlenelim biraz ama yok
Elimden geldiğince insanlara ılımlı yaklaşmaya çalışıyorum ama bazen ikinci plana atılmak canımı çok sıkıyor. İnsanların yardıma ihtiyacı olsa veya bir derdi olsa akıllarına ilk geliyorum ama normal zamanda yok. Bilmiyorum neyi yanlış yapıyorum. Kendimi çok sevgiye muhtaç hissediyorum. Çok şükür sağlığımla eğitimimle ilgili bir sorunum yok ama bu durum beni çok yoruyor. Bazen sadece yalnız başıma dizi izleyip uyumak istiyorum. Kendimi telkin etmeye çalışıyorum kendi kendime de yetebilirim diye ama pek işe yaramıyor.
Bu arada 21 yaşındayım. Bir sevgilim de yok olmasını istiyorum ama olmuyor.(Lütfen taşlamayın.) Çevremde sadece sevgilisiyle birlikte çok mutlu olan insanları gördükçe imreniyorum. Sanki başka kimseye ihtiyaçları yok gibi. Bazen diyorum ki beni gerçekten seven bana değer veren bir sevgilim olsa kendimi daha mutlu hissederim ama olmuyor. Buradaki konuları hep takip ediyorum gelen tavsiyeleri de çok önemsiyorum. Herkes doğru kişiden bahsediyor ama aşk nasıl bir şey? Doğru zamanda karşıma çıkacağına inanmak istiyorum ama günümüz şartlarında inanamıyorum. Sanki bu işler taktikle oluyor gibi. Senin sakince sevmen hiçbir işe yaramıyor.
Kendimle barışık bir insandım en azından kendimi sevebiliyordum. Ama artık bende mi sorun var diye düşünmekten kendimi alıkoyamıyorum. Kendimi iyice mutsuzluğa sürüklüyorum. Lütfen bana tavsiye verin insan ilişkilerinde nasıl davranmak gerekiyor; aşk, sevgi aranarak mı bulunur; ilişkilerde taktik mi yapmak gerek
Okuduğunuz için teşekkür ederim umarım siz mutlusunuzdur.