Çok mutsuz ve sevgisiz hissediyorum.

MissCherryBlossom siz de yorum yapabilir misiniz benim için?

Yaparim tabi kiz

yani bence dunya son yillarda sevgisiz bir yer oldu zaten. Etrafima bakiyorum ya cikar iliskisi, ya baska hesaplar......soyle yurekten seven, samimi olarak seni cok mutlu etmek istiyorum diyen erkek yok yani kalmadi zaten. Bilemedim ne desem, durum su ki artik herkes oyle ya da boyle yalniz ya fiziksel ya ruhsal olarak.

Çok teşekkür ederim.

Ben yalnız kala kala zamanla kendi kendime mutlu olmayi öğrendim. Al cipsini kolanı aç bi kore dizisi; sonra diğer dizi ; sonra fitnes a yazıl ; sonra kitap oku... böyle böyle üniversiteden beri kendimle mutlu; işimde iyi; evimde de kısmen mutlu biriyim. Bütün üni hayatım nerdeyse böyle geçti. Başta çok üzülüyordum ama sonra kendimi şuna inandırdım: herşey gibi arkadaş edinmek de kısmet işi kötü arkadaşlarım olacağına hiç olmasın. Eşimle de nerdeyse mezun olurken tanıştık. Hala canım sıkılınca cips kola film yapmayı çok severim. Yalnız sinemaya gitmeye restoranta gitmeye kafeye gidip yalnız gazete okumaya bayılırım. Şu aralar çocuktan dolayı özlüyorum böyle şeyler yapmayı

Zaten bir kaç yıldır kendimle daha çok vakit geçiriyorum yalnız kalmayı da seviyorum. Ama bundan öncesinde hayatı gerçekten farklı görüyormuşum. Sanırım yeni yeni olgunlaşıyorum. Sizin mutlu olmanıza çok sevindim :)

Biraz acele mi ediyorsun sanki?

Ben 29 yaşında bir kadınım, 20li yaşlarımın başında artık büyüdüğümü, her şeyin aynı şekilde devam edeceğini düşünürdüm. Ama öyle değilmiş. Ne arkadaşlar kalıyor, ne sevgililer... hepsi geçip gidiyor. 20li yaşlar da çok çabuk geçiyor bunu da unutmamak lazım:) benim sana naçizane tavsiyem, her şeyin zamanla olacağı. Sevmek, sevilmek çok özel duygular elbet senin de sevgilin olacak, karamsarlığı ve aceleyi bir kenara bırakmanı istiyorum. Her şeyi zamanı geldiğinde yaşayacaksın.

Çok mutlu değilim
Sadece mutsuz değilim. Hayat işte geçip gidiyor

Biraz aceleci davranıyor olabilirim ama artık eğitim hayatımı falan yoluna koyunca bu konuların da zamanı gelmiş ve eksik kalmışım gibi hissediyorum. Çok şükür sağlığım falan yerinde Allah eksikliğini hissettirmesin. Bu insan ilişkileri ile ilgili konular dışında kendimi eksik hissettiğim gözüme batan bir durum olmayınca kafamı çoğunlukla bunlar meşgul ediyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…