• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok mutsuz ve umutsuzum

portakalcicegiii

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2011
662
69
318
Denizli
Kendimi çok yalnız ve boşlukta hissediyorum. Yani sabah kalkıyorsun derse gidiyorsun, akşam oluyor eve geri dönüyorsun; yemek ye, çay iç, belki sevgili ile dışarı çık, hoop sonra yine sabah olsun kalk derse/işe git.. Yani böyle sanki çorbanın tuzu yokmuş gibi bir şey. Tat alamıyorum hayatımdan, renk yok, heyecan yok. Monoton yahu her şey, her şey olağan seyrinde. Mesela akşam ne olacağını biliyorum, ertesi sabah da öyle, onun akşamı da, o akşamın sabahı da öyle. Sanki eksik bir şeyler, tuz mu, şeker mi, bilemedim.

Kocaman bir boşluktayım sanki.İsterdim ki şu ölümlü dünyada geçirdiğim her dakikadan haz alayım. Ama şuan günleri bile bilmiyorum.. Böylece ömrümü dünya işlerine üzülerek geçiriyorum.. Hiçbir şey yolunda gıtmıyor gibime geliyor. Hayal ettıgım hıc bırsey olmuyor. Zamanında daha cok ders calısıp ıyı bı meslek hayatım olmadıgı ıcın çok mutsuzum. Hayallerimin hiç birini gerçekleştiremedim o kadar kötü hissediyorum ki olmak istediğim kişi, olmak istediğim yer ve zamanda değilim. İstediğim şekilde olmak için çok uğraştım ama artık maddi-manevi tükendim..

olamıyorsan olduğun kişiyi seveceksin bu böyle
olduğun kişide daha iyi şekilde ne yapabilirsin onlara bak
ya da belki bir süre kendine dinlenmek için izin ver sonra hazır hissettiğinde harekete geçmek üzere;)

Seni mutlu eden “küçük şeyleri” daha sık yapmaya çalış.
3günlük dünya zaten mutsuz olma

Allah bask dert vermesin. Ben bu tarz simarikliklara katlanamiyorum. Yarin sabah uyanabilmeyi umut eden ya da bir sevdiginin nefesini dinleyen yuzlerce insan varken.
Rahat batmis sana cok belli. Ne yapmayi dusunuyorsun evereste tirmanmayi mi? ya d her aksam partilerde sabahlamayi hayatinda istedigin heycandan kastin ne?
Hayatini degistirmek istiyorsan bu senin elinde ama bu simariklikla herhangi bir adim atmak yerine sikayet etmek sana daha kolay gelecektir. kisaca derdini sevsinler...

kimse mutluluktan ölmüyor

okuyorsunuz ve sevgiliniz var. sevdiğiniz, değer verdiğinizin ve de size değer veren birisi var demek ki

hepimiz zaman zaman "ne diye yaşıyoruz ki?" bunalımına giriyoruz. ama şu anki yaşamınızı birçok insanın isteyeceğinden eminim

sevgilisi tarafından terk edilmiş ve de kaç yıllık en yakın arkadaşını hayatından çıkamış birisi olarak hayır efendim, çok yalnızım lafınızı kabul etmiyorum! :D

okulda kulüplere, etkinliklere katılırsanız belki iyi gelebilir

Monotonluğun insanı mutsuz edeceğini düşünmüyorum ben.
Siz de yazmışsınız zaten, sizin sorununuz monotonluk değil.

Hayalleriniz neydi, siz nerdesiniz, buluşturmanın yolu var mı, bi bunlara bakmak lazım.

Ben her zaman derim
Düzenli hayat iyidir mi fazlasıniyi değildir sıkıcıdır diye
Sizin fazla düzenli ve planlı ben yarın ne yapacağımı bilmem mesela
Çocuğumun bir düzeni var uyku saati yemek saati
Ama canım isterse alırım Bebek arabasını çıkarım dışarda gezerken uyuturum kızı :)
Keyfime göre yanı yoksa Bu hayat çekilmez canım
Sende biraz heyecan kat hayatına aktiviteler yap
Ne biliyim sevgilinle eğlenceli dans kursuna falan git
Eğlenebileceğin mekanlara git, yaşın genç gece kulüplerine git
Başka yerler gezin başka şeyler görün yurtdışı seyahati olabilir
Yada ülkemizi gezin fiyatlar uygun oluyor mesela Karadeniz turları var:)
Aklıma gelenler bunlar canım bu şekilde daha mutlu olabilirsin. Bende hergün aynı şeyleri yapmayı planlı yaşamayı hiç sevmem bebekli olduğum halde sağım solum belli olmaz :KK70:

Back
X