• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok mutsuzum bazı şeyler hiç güzel olmayacak gibi

malesef bu işler fiziksel beğeni olmadan olmuyor. bir daha görmediğiniz ve sizi görmeyen biriyle bu kadar uzun konuşmayın. asıl hata bu olmuş.

Hersey guzel giderken karsindakinin sandığın gibi biri olmadığını anlamışsın. Iyikide erkenden anlamışsın

Zamanla aşarsınız. Telefondan konuştuğunuz biriymiş yüz yüze iletişim her zaman daha samimidir. Bir tecrübe olarak kabullenin daha iyisi muhakkak karşınıza çıkacaktır.

2 ayda birbirinizi gormemek hata olmus...daha erken olsaydi bu kdr samimi olmadan herkes yoluna bakardi.. begenmemis demekki.. yapcak bisey yok

malesef bu işler fiziksel beğeni olmadan olmuyor. bir daha görmediğiniz ve sizi görmeyen biriyle bu kadar uzun konuşmayın. asıl hata bu olmuş.
Beni beğemeyeceni biliyordum aslında. Bende kendimi sevdirmek istedim. İçimi bilse severdi. Ki öyle de oldu. O zaman belki dışımı önemsemez diye düşündüm. Ama öyle olmadı..

Internetten bir şekilde biriyle tanıştım telefonda konuştuk uzun süre ama birbirimizi görmedik. Benden hoşlandı bana değer verdi. Benim için bir şeyler yaptı. Sonra resmimizi attık birbirimize ve o olaydan sonra soğudu ben ciddi bir şey istemiyorum dedi ve saçma bir tartışmadan sonra her yerden engelledi. Cidden çok saçmaydı.

Olay zaten bastan sacma.
Seni begenmemis olmayan iliskiyi bitirmis.
Internetten tanistigin kisilere guvenme

beğenseydi devam ederdiniz ama sonunuz yine farklı olmazdı %90 tecrübeyle sabit.özellikle çok mesefe varsa isterse çok beğensin yine bir yerde tıkanıyor.yol yakınken dönmüşsün keşke benide beğenmeseydi bir şekilde başlamadan bitseydi.

Back
X