B
^^biricigim^^
Ziyaretçi
- Konu Sahibi ^^biricigim^^
-
allah kolaylık wersin insallahsize nasıl anlatıcamı bilemiyorum. nerden başlicamıda bilemiyorum anlatsam roman olur bizimkisi... ben eşime kaçtım ailemi bırakıp ona kaçtım.. çok severek evlendik.. üniversite sınavına girdik akşamı kaçmıştık herşey güzeldi . evlendik bi ayrı evimiz bile olmadı. kayınvalidemlerle yaşadık 3 sene çünkü askerlik vardı o yüzden eşya almadılar. iy igüzel o günleri atlattık asker dönüşü 1 ay sonra işe girdi eşim.. herşey güzeldi sorun falan yoktu.. sonra oğlumuz dünyaya geldi.. çok mutluyduk.. maddi durumumuzda iyiydi sonra eşim işinin . yılında çıkış aldı işten çıkarıldı.( tam 1,5 yıldır işsiz bu zaman diliminde altın tazminat ne varsa hepsi bittii.. evimizde kira.. şuan elimizdeki tek para 450 lira.. nereye iş başvurusunda bulunduysa işe giremedi...ve bu 1 hafta içinde 2 başvurumuz vardı onlarda olumsuz sonuç verdi ve ben isyan ettim.. akşam yemeği esnasında kavga ettik.. kavga büyüdü ve bana vurdu.. öyle bi şekilde vurdu ki başıma beynim yerinden çıktı sandımve ben kayınpederimi aradım geldii... anlattım herşeyii.. oğluna kızdı.. ve halaa başım çok ağrıyoo burnumun üzerine kadar indi ağrı.. yazımı ağlayarak yazıyorum çok mutsuuzum hayatımda ilk kez pişman oldum.. napıcam ben bana yardım edin bana akıl verin kızlar....senağlama
size nasıl anlatıcamı bilemiyorum. nerden başlicamıda bilemiyorum anlatsam roman olur bizimkisi... ben eşime kaçtım ailemi bırakıp ona kaçtım.. çok severek evlendik.. üniversite sınavına girdik akşamı kaçmıştık herşey güzeldi . evlendik bi ayrı evimiz bile olmadı. kayınvalidemlerle yaşadık 3 sene çünkü askerlik vardı o yüzden eşya almadılar. iy igüzel o günleri atlattık asker dönüşü 1 ay sonra işe girdi eşim.. herşey güzeldi sorun falan yoktu.. sonra oğlumuz dünyaya geldi.. çok mutluyduk.. maddi durumumuzda iyiydi sonra eşim işinin . yılında çıkış aldı işten çıkarıldı.( tam 1,5 yıldır işsiz bu zaman diliminde altın tazminat ne varsa hepsi bittii.. evimizde kira.. şuan elimizdeki tek para 450 lira.. nereye iş başvurusunda bulunduysa işe giremedi...ve bu 1 hafta içinde 2 başvurumuz vardı onlarda olumsuz sonuç verdi ve ben isyan ettim.. akşam yemeği esnasında kavga ettik.. kavga büyüdü ve bana vurdu.. öyle bi şekilde vurdu ki başıma beynim yerinden çıktı sandımve ben kayınpederimi aradım geldii... anlattım herşeyii.. oğluna kızdı.. ve halaa başım çok ağrıyoo burnumun üzerine kadar indi ağrı.. yazımı ağlayarak yazıyorum çok mutsuuzum hayatımda ilk kez pişman oldum.. napıcam ben bana yardım edin bana akıl verin kızlar....senağlama
size nasıl anlatıcamı bilemiyorum. nerden başlicamıda bilemiyorum anlatsam roman olur bizimkisi... ben eşime kaçtım ailemi bırakıp ona kaçtım.. çok severek evlendik.. üniversite sınavına girdik akşamı kaçmıştık herşey güzeldi . evlendik bi ayrı evimiz bile olmadı. kayınvalidemlerle yaşadık 3 sene çünkü askerlik vardı o yüzden eşya almadılar. iy igüzel o günleri atlattık asker dönüşü 1 ay sonra işe girdi eşim.. herşey güzeldi sorun falan yoktu.. sonra oğlumuz dünyaya geldi.. çok mutluyduk.. maddi durumumuzda iyiydi sonra eşim işinin . yılında çıkış aldı işten çıkarıldı.( tam 1,5 yıldır işsiz bu zaman diliminde altın tazminat ne varsa hepsi bittii.. evimizde kira.. şuan elimizdeki tek para 450 lira.. nereye iş başvurusunda bulunduysa işe giremedi...ve bu 1 hafta içinde 2 başvurumuz vardı onlarda olumsuz sonuç verdi ve ben isyan ettim.. akşam yemeği esnasında kavga ettik.. kavga büyüdü ve bana vurdu.. öyle bi şekilde vurdu ki başıma beynim yerinden çıktı sandımve ben kayınpederimi aradım geldii... anlattım herşeyii.. oğluna kızdı.. ve halaa başım çok ağrıyoo burnumun üzerine kadar indi ağrı.. yazımı ağlayarak yazıyorum çok mutsuuzum hayatımda ilk kez pişman oldum.. napıcam ben bana yardım edin bana akıl verin kızlar....senağlama
Bence hemen yapmışsınız... Henüz askerden yni dönmüş bir erkeğin çocuk yapmayı düşünebilmesi için bir şirkette yada aynı sektörde en az bi 3-4 yıl çalışmış olması gerekir...
aynı sektörde 3-4 yıl çalıştıktan sonrada işsiz kalınabilir. bunun bir garantisi yok ki.bu mantıkla düşünürsek hiç kimsenin çocuk yapmaması gerekir.hazırda paranız olsa bu seferde hazıra dağ dayanmaz.
iş olduda biz mi çalışmadık bizim çanakkale merkezde oturmuyoruz. yazın çalıştım mevsimlik fabrikada ama o da 2 ay sürdü.. sonra burda kimse örgü dantel ördürmüyor herkes kendisi yapıyor.. ikimizde güvenlik görevlisiyiz ama nereye başvuru yaptysak hiç bir sonuç almadık.
canım ben senin için değil eşin için söyledim günlük yövmiyeli işler olur genelde bunları değerlendirsin.
eşinizle bu tatsız olayı bugün mü yaşadınız?
bu yüzden mi hala eve dönmüyorr utanıyor olabilr mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?