iş olduda biz mi çalışmadık bizim çanakkale merkezde oturmuyoruz. yazın çalıştım mevsimlik fabrikada ama o da 2 ay sürdü.. sonra burda kimse örgü dantel ördürmüyor herkes kendisi yapıyor.. ikimizde güvenlik görevlisiyiz ama nereye başvuru yaptysak hiç bir sonuç almadık.
evet bu akşam yaşadık ve hala eve gelmedi telide kapalı
aynı sektörde 3-4 yıl çalıştıktan sonrada işsiz kalınabilir. bunun bir garantisi yok ki.bu mantıkla düşünürsek hiç kimsenin çocuk yapmaması gerekir.hazırda paranız olsa bu seferde hazıra dağ dayanmaz.
ne diyeceğimi bilemedim.
neden çocuk yaptın demeyeceğim.eşin işe girdikten sonra yapmışsınız zaten. bir gün işsiz kalabiliriz diye hiç çocuk yapmmanız gibi bir şey olamazdı zaten.
düşmez kalkmaz bir Allah.eşin bellliki çok gerilmiş ve bunalmış.keşke sofrada o kadar üstüne gitmeseydin.bak benzetmek gibi olmasın,Allah göstermesin ma daha bu gün gazetede işsizlik yüzünden kavga ettiği eşini öldürüp kendi intihar eden,arkasında 4 çocuk bırakan babanın haberi vardı:sinifsinif:demem oki Allah kourusun ama çaresizlik kötü bir şey,üstüne bir de sen eşinin üstüne bu kadar gidersen bu sizi daha çok çıkmaza sokmaktan başka bir işe yaramaz.
çocuğun kaç yaşında bilmiyorum ama sende iş baksan.bırakacak kimsen yoksa evde çocuk falanda bakabilirsin.
evlilik iyi ve kötü günde diye başlar.bu dönemi seninde desteğinle atlatabilirsiniz belki.
yani oturduğunuz yerden neden iş bulamadın diye eşine çatmak en kolayı.
ekmek cidden aslanın midesinde.
Allah yardımcınız olsun.
esim baska bi ilcedeki arkadaslarinin yanina gitmis saat 3/30 GIBI' GELDI HIc icmezdi biraz alkol vardi sakindi kapiyi ben actim o guldu ben guldum sarildik ozur diledi Annemlerle aram cok iyi cok destek oluyolar insallah hersey daha guzel olur ===iyiki varsiniz kaydirigubbakcemile5
Tam yazacaktim ki ayni seyleri arkadasim zaten cok guzel dile getirmis..Cok genc zamanimda esim (o zaman sevgilimdi) askere gidecegi icin is bulamiyordu o zamanlar nasil kavga ettigimizi hatirladim,ben calisiyordum.Bana soyle demisti;sen kizsin issiz kalsan evde annenin yaninda oturursun evi silersin,supurursun.Ama ben erkegim butun gun hicbirsey yapmadan durmak ne kadar kotu biliyor musun?Onun psikolojisi cok farkli ev gecindirmek ve cocuk bakmak zorunda her zamankindan daha fazla alttan alman gerekebilir.is bulunca telafi edersinsengözlerimebaksanabne diyeceğimi bilemedim.
neden çocuk yaptın demeyeceğim.eşin işe girdikten sonra yapmışsınız zaten. bir gün işsiz kalabiliriz diye hiç çocuk yapmmanız gibi bir şey olamazdı zaten.
düşmez kalkmaz bir Allah.eşin bellliki çok gerilmiş ve bunalmış.keşke sofrada o kadar üstüne gitmeseydin.bak benzetmek gibi olmasın,Allah göstermesin ma daha bu gün gazetede işsizlik yüzünden kavga ettiği eşini öldürüp kendi intihar eden,arkasında 4 çocuk bırakan babanın haberi vardı:sinifsinif:demem oki Allah kourusun ama çaresizlik kötü bir şey,üstüne bir de sen eşinin üstüne bu kadar gidersen bu sizi daha çok çıkmaza sokmaktan başka bir işe yaramaz.
çocuğun kaç yaşında bilmiyorum ama sende iş baksan.bırakacak kimsen yoksa evde çocuk falanda bakabilirsin.
evlilik iyi ve kötü günde diye başlar.bu dönemi seninde desteğinle atlatabilirsiniz belki.
yani oturduğunuz yerden neden iş bulamadın diye eşine çatmak en kolayı.
ekmek cidden aslanın midesinde.
Allah yardımcınız olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?