Evliliğimin 9. Ayında boşanma davası açtım şu an mahkemenin gün vermesini bekliyorum.
Çok benzer durumdaydım sizinle. Evlendiğim kişinin fizyolojik anlamda cinsel sorunları vardı ve ben hiç sorun etmesem de onun için büyük bir sorundu. Ve 4. Aydan itibaren hiç alakası olmayacak şekilde onu aldattığım paranoyasına kapılıp kendini inandırdı ve beni sürekli darlamaya başladı. En ufak bir tatsızlıkta paranoyasını gündeme getirip beni delirtiyordu. En sonunda yine beni kimlerle aldattın söyleyeceksin deyip üzerime saldırdı boğmaya çalıştı falan çok kötü şeyler yaşadım. Ve sonuç davamı açtım, inşallah kurtulurum.
Demek ki erkekler cinsel yönden sorunlu olduklarında , eşleri bınu sorun etmese de kendi kendilerine kompleks yapıp aldatılma korkusuna kapılıyorlar sizin durumunuzu da okuyunca buna inanmaya başladım.
Telefonumu sürekli karıştırdığı halde, iş saatleri dışında hep bir arada olduğumuz halde böyle bir suçlama mantık dışıydı ama o buna inanmak istiyordu ki, sırf kendi aşağılık kompleksini bastırabilmek için.
Allah kolaylık versin aldatma suçlaması hiç kolay bir durum değil. Ben çok yıpranmıştım.