Sessiz de kalmayı denedim ama aynı evin içinde değersiz görülmek yok sayılmak çok ağır. Herkes bana saygı duyarken onun umrunda olmamak bir kadın olarak beni mahvediyor ben bunları haketmiyorum sevilmeyecek biride değilimki herkes insanlığıma arkadaşlığıma hayran. Bir eş olarak da tüm sorumlulukları yerine getiriyorumarkadaşım Bosan demek kolay o en son seçenek olsunBi sure sessiz kalın bakalım ne değişecek. Sessiz kalmanıza rağmen değişen neler olacak..
Benim çaresizliğim ailemden yana. Herkes biz demiştik biz biliyorduk zatenn diyecek. Annem zaten hala bile susmuyor neler yapacağın hayal bile edemiyorum. Kocam benimle biryere gelmez düzelmek istemiyor çünkü çok belli nefretle bakıyor bana... ben sadece insan olsun erkek olsun karısına sahip çıksın istedim ama nerde bencilin tekiBen iş güç sahibi kadınların çaresizliğini cidden anlamıyorum.İnsan niye çaresiz olur? Boşanırsa aç açıkta kalır. Sığınacak birine ihtiyacı olur ve o Kişiler ona sırt çevirir. Ama parası pulu mesleği olan bir kadının kimseye ihtiyacı Yoktur kiYanlış mı düşünüyorum gerçekten biri beni aydınlatsın ya hu konu sahibi bi evlilik terapisti seçeneğini de dene ki aklında kalmasın. Baktın yine değişmedi çek git ya ne bekliceksin
Annem ve akbabalarınBenim çaresizliğim ailemden yana. Herkes biz demiştik biz biliyorduk zatenn diyecek. Annem zaten hala bile susmuyor neler yapacağın hayal bile edemiyorum. Kocam benimle biryere gelmez düzelmek istemiyor çünkü çok belli nefretle bakıyor bana... ben sadece insan olsun erkek olsun karısına sahip çıksın istedim ama nerde bencilin teki
Sanmıyorum bana bahsettiği tek şey saygı benim onun kdr onu sevmediğimi biliyor. GEri çekilmesi sadece benim ona söylediklerimmiş bana tekrar inanması gerekiyormış aynı şeyleri sölemiym diye. Amas ilgisizlik sorumsuzluk insanı bunaltıyor ağzıma geliyor susamıyorumSen de sevmeyerek evlenmişsin. Belki o da bunu hissederek geri çekilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?