Çok mutsuzum değersizimm boşanmalıyımıyım??

Kendini biraz geri çek bakalım durgun suskun ol umursamaz,tavırlar da ol seni önemsiyor merak ediyor kaybetmek istemiyorsa bi dönüş yapar onun için bi anlam ifade edmiyorsan o zaman ciddi kararlar al derim

Benim esimde oyle lafta ben seni seviyorum der tvden telefondan kafasıni kaldırıp benimle ilgilenmez soru sorarim cvp vermez 4 5 kere tekrar ederim duyma bende bidaha sormam yada kizarim niye cvp vermiyosun diye duymadim der yada cvp verdimya der geçiştirir . O kadar ozenirim ki kocasi cicek alanlara kendim yuzsuz gibi isterim çiçek almaz kavga edince alir gelir oda benim içime sinmez . Bi yere gideriz hadi hadi burnumdan getrr biyere yemeğe çıkarız 10 dakikada hızlıca yemegini yer ve kalkarız hic sohbet muhabbet yok . Bide son zamanlarda su cikti beni dinliyo gibi yapiyo sonra araya baska laf karstriyo sinirimi bozuyor. Bende kendimi yemeğe verdim biseyler yedikçe mutlu oluyorum yemesem canim istiyor. 20 kilo aldim hala yiyorum durumum vasat benimki kadat kotumu durumun

Başka biri olma ihtimali var mi ? Hiç hissettiniz mi ? Eve normal saatlerinden daha gec gelmesi ya da telefonunu v.s sakliyor mu ? Ya da saygıdan bahsetmesi dikkatimi çekti. Siz sinirle hakarete varan cumleler mi kurdunuz birbirinize ? Sevmeyerek evlendim dediniz belki bu durumdan sıkılmışta olabilir.
Yanlış anlamayın sizi suçlamadım sadece saygıya takılmış olması bunu düşündürdü. Cunku vicdanli merhametli demissiniz. Tabi ki ne olursa olsun yeni doğum yapmışsınız size kibar davranması gerekir kendisinin kabalığı gun gibi ortada.

sunu son kezbyap guzel bir yemek hazirla son bir kez konus erkekler biraz boyle seylerden hosniyo sanirim sonra al karsina guzelce anlat ne olduk biz boyle senin istefiklerin ne benim istediklerim ne hala aksi gibi drvam edrse sizde birakin ne hali varsa gorsun siz ona degil o size muhtac olsun

Sevmeden evlenmek nedir? Çok mu lazımdı?Size ne merhametinden vicdanından..bunlar sonra..
Kalbinizi çarptırmayan biriyle evlenip üzerine çocuk yapabilmek büyük başarı
Bence adam onu sevmediğinizin farkında olduğu için böyle.. Ama suçsuz değil, aşık olmadıgınızı evlenmeden önce hissetmemiş olamaz

Aileci olmasına hic sasmadım bende benzer durum yasıyorum erkekler doyumsuz ve kötü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…