Çok mutsuzum,eşim çok kaba bir insan

bffean

Guru
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2011
429
410
323
Manisa
merhaba nerden başlıcam bilemiyorum,ben daha yeni evliyim ve severk evlendik,ama çok mutsuzum çünkü eşim çok kaba,oturması kalkması,konuşması çok kaba,evde hiç yardım etmiyor beni köle gibi kullanmayı istiyor,benden devamlı para istiyor,ayrıca tartışdığımız zaman hemen hakaret etmeye başlıyor ben hazmedemiyorum,ayrılcam diyorum bana o kadar masraf yaptım düğün için seni ve 7 sülaleni rezil ederim,seni öldürürüm diyor.beni devamlı tehdit ediyor..

canım senın ıcın buyuk hayal kırıklıgı bu yaa.söyledıgı soze bak.öldürürüm falan ne demek ya.hıc eşimin agzından boyle bısey cıkmadı şu zamana kadar.çıkar gıderım o evden.bu sözu soyleyenın bı ruhsal sorunu vardır. k bakma ama. hem aılenı ne rezıl edecekmıskı asılsız ıkı sey soyler unutulur gıderrrr. elalem ne der bölümüne sakın takılma.

Evlenmeden önce böyle biri değil miydi?
Evlenince değişti mi?
Benden para istiyor demişsin, çalışmıyor heralde.

Allah yardımcın olsun canım. Yeni evli derken ne kadar zaman oldu evleneli. Bizde eşimle ilk
evlendiğimiz zaman çok sorun yaşadık çok zor günler geçirdim sabrettim dua ettim.
Eger boşanıcam diyorsanki hiç korkma hiç bişey yapamaz. Ama bence sakin sakin konuş bagırıp çagırma derdi ne anlamaya çalış. Belki stresli günler geçiriyordur bir anla bakalım.

çıkarken bu şeklide kaba davranmıyordu,hareketleri bana batıyor sanki,5 aydır evliyiz,ikimizde çalışıyoruz ama,yaptığı herşeyi yüzüme vuruyor,haftada bir iki defa dışarda yeriz onları sayar,benzin parasını sayar,ben bunu yaptım şunu yaptım diye burnumdan getirir,eş değil sanki yanımdaki düşman gibi bişey.anne sözü dinlememenin sonuçları bence bunlar,o herşeyi gördü demek ki anladı ama ben göremedim.

sizlerde de düğündeki bilezik ve takı bu kadar konu oldumu,onların hepsi benim diyor,eğer bana vermezsen bu evde huzur kalmaz diyor,ayrılsak da bana verceksin hepsi benim diyor vermezsen seni öldürürüm bile dedi yani...napıcam bilmiyorum,aramızdaki seviye o kadar düştü ki anlatamam.konu nereler geldi yani utanıyorum.

Allah yardımcınız olsun işiniz çok zor
Bu adamla yıllar geçmez gibi. .Boşanırsak öldürürm derken blöf mü yapıyor acaba !
Yoksa gerçkten bu derece psikolojisi bozuk birimi :59:
Anlaşılan ailenizin onaylamadığı bir evlilik yapmışsınız. . Aileniz arkanızdamı .Destekçinizmi ?
eğer Değil ise belki ondan güç alıp böyle davranıyordur . .Sizi tek ve savunmasız görüyordur
:26:

Çıkarken de böyleymiştir ama sen aşık gözlerle baktığın için görmemişsindir...
Evlenince demekki görmeye başladın, ama annen önceden görmüş...
Tehditlerine diyecek birşey bulamadım...

ailem bana destek sağolsunlar arkamdalar,içimden bir ses neyi varsa ver ve kurtul bu adamdan diyor.bilemiyorum

daha 5 ay çok yeni seninn için üzüldm cnm ama bu kdar kısa sürede değişmiş bu adam seni hiç sevmemiş birde utanmadan takı istiyo bnce tehdidini polise bildir ve başındayken kurtul sonra pişman olma

bulundugun durumun sana özel olmadıgını ,bır cok kapalı kapıların ardında buna benzer cok problemler var oldugunu bılmelısın. Bulundugun durum mantıklı dusunmenı engelleye bilir, ama kesınlıkle eşinin olumlu ve olumsuz özeliiklerini ölç tart ve ailene bu konuyu tarafsız olarak anlat ve görüşlerini al. herseyden önemlisi eşini karşına al ve yüz ifadeni hiç bozmadan konunun sende yarattıgı , iilişkinze böyle başlamadıgını ve aranıza soğukluk girebileceğini anlat. Hala inanıp güvenemediysen ve bu durum seni mutsuz ediyorsa , kimseyi düşünme. kendi ayaklarının uzerınde duran bırısın senn , önündeki koca ömrünü düşün senın ıcın en hayırlısı ne ise onu yap

Son düzenleme:
polise direk söylesem mi bilemiyorum ama önce bir avukatla görüşmek istiyorum,gerçi bana benim adaletim var hukuk bana işlemez diyor,bakalım adalet hep ondan yanamı benim hiç hakkım yok mu.

sizlerde de düğündeki bilezik ve takı bu kadar konu oldumu,onların hepsi benim diyor,eğer bana vermezsen bu evde huzur kalmaz diyor,ayrılsak da bana verceksin hepsi benim diyor vermezsen seni öldürürüm bile dedi yani...napıcam bilmiyorum,aramızdaki seviye o kadar düştü ki anlatamam.konu nereler geldi yani utanıyorum.

ailem bana destek sağolsunlar arkamdalar,içimden bir ses neyi varsa ver ve kurtul bu adamdan diyor.bilemiyorum

içindeki sesi dinle, şimdi sana sağdan solsan yuvanı yıkma falan meşmekan vs.. diyen olur, hiç onları dinleyip kafanı bulandırma
sürekli ölümle tehdit, sürekli para göz aç bir adam, bırak allah aşkına ya, canını sokaktamı buldun
şuan oturuyosun ve bu adamdan sana zarar vermeden nasıl kurtulursun onun hesabını yapıyosun
aman diyim lütfen korunmasız ilişkiye giripte hamile kalma
çocuk yokken yol yakınken kurtul
bir an önce

değil birlikte olmak yanıma bile yaklaşmasını istemiyorum arkadaşım,sadece bekliyorum ve hata yapmamak için deli gibi düşünüyorum,keşke keşke diyorum o nikah gününü geri getirseydim ve hayır deseydim bu adama,geçmişi düşünmekten ve keşkelerden kafayı yicem diye korkuyorum uyuyamıyorum,uyurken bile korkuyorum

onun adeleti varmış bu kada çokmu güçlü ya af edersn bir laf vardır havlayan.. yani ağır oldı kusura bakma ne zanıyo kendini sinir oldum ya bncede lanet olsun herşeyiini ver

değil birlikte olmak yanıma bile yaklaşmasını istemiyorum arkadaşım,sadece bekliyorum ve hata yapmamak için deli gibi düşünüyorum,keşke keşke diyorum o nikah gününü geri getirseydim ve hayır deseydim bu adama,geçmişi düşünmekten ve keşkelerden kafayı yicem diye korkuyorum uyuyamıyorum,uyurken bile korkuyorum

canım benim sakin ol, ailene yaşadıklarını anlat, eminim sana destek olacaklardır, şuan keşkeler sana bişey kazandırmaz, aşkın gözü kördür, herkes aşk hatası yapabilir, hata insanlar için kendini kahretme, herşeyin bi geri dönüşü var, sakin soğuk kanlı ol, ve bu adamdan kurtul

herkes hata yapa bilir cnm bnm evliliğimde öylesine gidiyor nerdeyse sıkma kendini

canım senin için çok üzüldüm böyle bir adamla hayat geçmez bence al karşına konuş daha önce böylemiydi bide cinsel olarak zorlama yok değilmi yeni evliymişsizniz?:26:

keşkeleri bırakın bir kenara, zaman geriye doğru hiç akmadı yine de akmayacak. işyerinizden izin alın ve hemen bir avukata gidin, tehdit edildiğinizi vs her şeyi ama her şeyi anlatın. uzaklaştırma emri mi çıkartılacak, polis zoruyla o evden alınacak siz evde mi kalacaksınız, yoksa siz gideceksiniz size yaklaşırsa polis mi müdahale edecek bunların hepsini öğrenin. takı falan da vermeyin nişan ve düğündeki takıların tamamı kadına aittir yasal olarak böyle diye biliyorum ben. ha tabii sizin durumunuza baktığımızda ya canın ya malın durumundasınız illa ki seçim yapmanız gerekecekse ne seçim yapacağınız belli söylemeye gerek bile yok
allah yardımcınız olsun ve tez elden kurtarsın bu psikopattan

Back
X