Araba da ev gibi cok ucuk fiyatlar bir daha alamam o yuzden korkuyorum onu satmaya.Zaten satsam ev icin yine 300 bin cekmem lazim minimum o da aylik 4900 kredi ödemesi.Gecinemeyiz bu sartlarla.Arabayi satip kredi cekebilirsiniz belki ustunu, bana ev mi araba mi deseler once ev derim, bi sekilde araba tekrar alinir, ev almaya calisin.
Sorsan kimsede para yok, ben anlamıyorum kim aliyo bu evleri bu paralara+1’le katılıyorum size. Biz de alamıyoruz bir türlü. Ülke şartlarında fena kazanmıyoruz zannederken baya baya fakirmişiz aslında. Milyonluk evler kapış kapış gidiyor. İnsanlarda para var vallaAllah bizlere de nasip etsin inşallah.
Aynen satiliyor ki Ev sahipleri fiyat yukseltiyor durmadan.+1’le katılıyorum size. Biz de alamıyoruz bir türlü. Ülke şartlarında fena kazanmıyoruz zannederken baya baya fakirmişiz aslında. Milyonluk evler kapış kapış gidiyor. İnsanlarda para var vallaAllah bizlere de nasip etsin inşallah.
Arabayi satmazsan araba yaslandikca 3 kurusa gidicek, arabayi degerlendirip eve yatirirsan ev her zaman prim yapar.Araba da ev gibi cok ucuk fiyatlar bir daha alamam o yuzden korkuyorum onu satmaya.Zaten satsam ev icin yine 300 bin cekmem lazim minimum o da aylik 4900 kredi ödemesi.Gecinemeyiz bu sartlarla.
300 bin ceksem 4900 odemesi,bunun mutfagi faturasi,cocuk giderleri derken gecinemeyiz malesef daha yuksek bir kredi ceksemHangi şehirdesiniz bilmiyorum ama 12 bin gelire bayağı yüksek taksit ödemesi olan kredi çekebilirsiniz gibime geldi.
Sormayin şok edici fiyatlar var ve satiliyorSorsan kimsede para yok, ben anlamıyorum kim aliyo bu evleri bu paralara
Ins cok sagolunbi yayında emlak konusunda uzmanı izledim , ne alaka bilmiyorum
neyse kadın diyor ki 5 yılda bir böyle fiyatlar artar ,sonra düşer. grafiklerle falan anlatmıştı. siz paranızı koruyun . umutsuz olacak durum yok dünya krizden geçiyor, toparlanmaya çalışıyoruz. inşallah önümüzdeki yıl güzel bir ev sahibi olursunuz
Var ya olmaz mı. Geçen yolda giderken 5 dk içinde 10 tane range rover geçti yanımızdanSorsan kimsede para yok, ben anlamıyorum kim aliyo bu evleri bu paralara
Hem de ne fakirlesmek.Maalesef son bir senede herşey tepe taklak oldu. Birden fakirlestik resmen. Ne arabayı satın diyebilirim ne satmayın.
Oturduğunuz evde ufak tadilatlar yapsanız işe yaramaz mı? Oraya kira veriyor musunuz? Vermiyorsanız bence tadilat yapabilirsiniz gibi.
Esim ve ben de iyi mesleklerdeyiz burdan yazmiyim ama aldigimiz para ortada.Ev sahibi olmak hayal gibi.Biz ev alırken emlakçı halimize acımıştı. Eşim profesör ben öğretmen. O kadar okumussunuz istediğiniz gibi ev alamıyorsunuz iyi ki okumamisima getirip iki evi ve arabası olduğunu araya sıkıştırmıştı. Sinir olmuştum ama adam haklı okumanın değer görmediği bir ülkede yaşıyoruz. İyi kötü aldığımız her şey yanımıza kâr kaldı. Dediğiniz gibi su saatten sonra yeni bir şey almak gerçekten zor.
Var ya olmaz mı. Geçen yolda giderken 5 dk içinde 10 tane range rover geçti yanımızdanHer şeyin pahalı olması, ekonominin kötü olması bir tarafa; zenginler de çok ülkede.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?