Çok mutsuzum ev alamiyorum..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben ev fiyatlarının düştüğünü hiç görmedim. Söyle olabilir belki %70 arttiktan sonra %5 düşer falan

Cüzi bir miktar veriyoruz kira sayilmaz ama tadilatta yaptirsak ev studio daire gibi yani misafir agirlayamam yine de.Kücük ve şekilsiz.Şükür yüksek kiralar vermiyoruz o konuda ne kadar sukretsem az

Sorsan kimsede para yok, ben anlamıyorum kim aliyo bu evleri bu paralara
Aynen katılıyorum size. Oturduğumuz yere yakın yeni yapılan daha teslim olmamış binada sadece birkaç tane satılık daire kalmış hepsi satılmış dairelerin ortalama fiyati 1.3 milyon bende hep soruyorum kim alıyor bunları nasıl alıyor acaba diye

Valla rahat bi 5 yıldır bu muhabbet dönüyor
Azalan ev fiyatı batan firma duymadım ben daha

Ben ev fiyatlarının düştüğünü hiç görmedim. Söyle olabilir belki %70 arttiktan sonra %5 düşer falan
uzman yükseldiğinin yarısı kadar demişti . başka uzmanlar ne dedi bilmiyorum

Emin evime flan yazılın. Elinizdekini peşinat verin. Ayda 5-6 bin civarı ödeseniz. Ödeme ortasında alırsınız en geç.

Ben olsam arabayı satmam arabasiz yaşam çok çok zor şu an ki düşünün ben küçük bir şehirdeyim ona rağmen
Biraz bekleyin bakalim insallah düşer fiyatlar

Paranızı sadece altında tutmayı bence; ben olsam en azından yarısını dolarda tutardım.
Ayrıca biliyorsunuz ülkede çılgın bir enfelasyon var seneye ödeyeceğiniz 4900 bu sene ödeyeceğiniz 4900 gibi olmayacak. Ev fiyatlarının daha da artacağını düşünüyorum elinde para olan aldıkça alıyor piyasayı şişiriyor. Belki semt muhit daha uygun bir yer bakıp alırsanız daha iyi olur.

evler o kadar hızlı arttı ki altın bu artışa yetişemedi.
biz de ev bakıyoruz, gönlümüzdeki evler milyon olmuş. gelirimiz iyi olmasına rağmen biz o milyonluk evleri alamayız, kim alıyor nasıl ödüyor anlamıyorum. hani öyle parmakla gösterilen siteler de değil, bildiğin apartman dairesi bunlar ve satılıyor arkadaş.

Eminevimle ev aldim , 2017 de kasimda sisteme dahil oldum, 2018 aralikta evimi aldim cok şükür, 2022 ekim ayinda ev tamsitim bitiyor, acikcasi eminevim patlamadı, diğer sirketleri bilemem tabi.
Bazi subeleri kapatildi devlet tarafindan ve cok magdur varmis twitterda haberleri gorebilirsiniz acikcasi cok bilgim yok bu sirketlerle ilgili ama parayi verir evimi alirim benim alisveris huyum bu bekleyemem.

Araba da ev gibi cok ucuk fiyatlar bir daha alamam o yuzden korkuyorum onu satmaya.Zaten satsam ev icin yine 300 bin cekmem lazim minimum o da aylik 4900 kredi ödemesi.Gecinemeyiz bu sartlarla.

Aylik 12 bin gelirle, 5 bin kredi odeyip geri kalan 7 binle geçinemiyor musunuz gerçekten? Aylik 9 bin gelirimiz var , 3.500 tl ev taksiti ödüyoruz. Yaklasik 2 bin tl de artırıyoruz, (çocuk yok ) , sizin icin demiyorum fakat insanlar kombiyi 70 derecelerde yakarak , evde askili ile gezerlerse tabiki de gecinemezler

Bazi subeleri kapatildi devlet tarafindan ve cok magdur varmis twitterda haberleri gorebilirsiniz acikcasi cok bilgim yok bu sirketlerle ilgili ama parayi verir evimi alirim benim alisveris huyum bu bekleyemem.

Ilk kez sizden duyuyorum açıkçası ben şükür bu sekilde bir mağduriyet yasamadim.

biraz abartmışsınız geliriniz en az 27 bindir sizin

Birikim yapmaya devam edin şu korona biterse belki pisaya biraz rahatlar insaAllahbu arada da ilalari takibi bırakmayın acil nakite ihtiyacı olan birine denk gelirseniz fırsatı değerlendiriniz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…