Çok mutsuzum ev alamiyorum..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
benim ev merkezi sistem valla.istemesem de yakıyorlar anacığımmm.

Cocuk var ve de buyuk bir sehirdeyiz hayat pahali.3500 olsa oderim tabiki ama minimum 300 bin cekmem lazim ve 4900 odemesi.Saglik gideri ve ya ekstra birsey ciksa gecinemem.

Cocuk var ve de buyuk bir sehirdeyiz hayat pahali.3500 olsa oderim tabiki ama minimum 300 bin cekmem lazim ve 4900 odemesi.Saglik gideri ve ya ekstra birsey ciksa gecinemem.
Ben de buyük sehirdeyim , tabi çocuk olunca arti masraf oluyor , ben ev alin derim , satin aracınızı (ihtiyaç yoksa tabi araca )

büyük şehirde kalanıyla geçinemeyebilirsiniz.arabasız da olmaz büyük şehirde.arsadan evlere bir bakın.biz o şekilde aldık hala yapılmadı ama çok prim yaptı arsası bile verdiğimiz paranın 3 katı oldu.ailenizin evinde idare edin derim ben.bu arada da para biriktirin uygun evleri de kollayın.çocuktan kısmayın değmez taş parçası için

Konuyu dağıtmak istemem ama evi Sibirya’dan hallice bırakıp, paradan kısıcam diye battaniye altında yaşamak çok garip geliyor bana. Hele de çocuk varsa ( bende kedi var) Ödeyecek durum olmaz tamam ama iki kuruş az vericem diye de şekilden şekile giremem.

Nerede ariyorsunuz evi ?

Çocuktan kismiyoruz okulu,egitimi,ihtiyaclari,iyi beslenmesi icin giderlerimiz var kalem kalem yazmadim ama ondan kisamam .

aynı fikirdeyim.dona dona yaşayacağıma kirada otururum daha iyi.tatilden giyimden gezmeden vs kısılır da besin den yakıttan elektrikten de kısamam depresyona girerim

Mesaj yazıldığından beri ekim ayında 20 tl nasıl gelebiliyor ona anlam vermeye çalışıyorum
Muhtemelen hic yakmamislar, ben yaz aylarinda sadece duş icin sicak su acarim yazin bile 40 50 kusur lira geliyor vergilerle bilmem nelerle.
Bugun faturam gelmis 256 lira ekim ortasi basladim yakmaya, sadece oglenleri eve gunes vurunca kapattim 1 2 saat.

Isınmasan bile ocak var sıcak su var
Yok mu yoksa?
20 lira nasıl gelebiliyor?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…