Çok mutsuzum galiba olmayacak bu iş :(

Ecemmnazz90

Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2015
616
180
18
Hepinize günaydıııın.
Konumu bilen bilir yinede bir fragman geçeyim.
Yeni atandım. Çalıştığım yer büyük bir ortam.
Neyse detaya gelirsek 24 yaşında bekar alımlı güzel bir bayanım. ( Detay bilin diye yazdım )
Şimdi ben birisine aşık oldum. Daha doğrusu oda bekar ve 28 yaşında.
Ben acaip aşık oldum ama.
İlk anlattığım durumdan sonra değişik şeyler oldu
Yemeğe gittik orada bir arkadaşı sende evlen valla çok güzel dedi benim aşık olduğum şahsiyet ise o kadar düğünlere gidiyorum bir tane bulamadım dedi.
Yani sevgilisi yoooook
Dün yanına gittim bir şey sormak için oturdum yanına o kadar uzattı ki odada baş başaydık.
Yani kısa bir konu ama anlata anlata bitiremedi..
Zaten utanıyorum
Sonra sandalyesini yanıma yanaştırdı bilgisayarda bişe anlatıyor du. ( bacağı bacağıma değdi )
Ya kalbim küt küt atıyor gözlerine bakamıyorum zaten o an yicektim yani
Ben çok hoşlanıyorum yani kimseyi değil onu istiyorum..
Bu sabah günaydın dedim bana günaydın kardiiş derken normalde kardeşim der çevirdi. ( Ağız alışkanlığı galiba ) ama ağzı mı takıldı yani demesin bana öyleeeee...
Hiyerarşi yapıdan dolayı ben abi o kardeş diyor.
Benim üstüm.
Mesela dün yan yanayken dememeye çalıştı.
Yanımda espriler yapıyor, bir mutlu oluyorum ki
Bir de dün baş başkayken yutkundu böyle genelde heyecanlanılırken yutkunulmaz mı iç çekme gibi bişiydi Allahım ölcem ya.. Kokusu bakışı hepsi benim
olsun lütfen..
Ama umutsuz oluyorum yani bir anda olsun diye belkide..
Dua edin ablalarım ve kardeşlerim.

aşık olmuşun kız birkere abi demeyi bırak ordan başla işe sonra sık sık konuşmaya çalış adam bulamadım sevgili derken bi yeşil ışık yakmış gibi hadi bakalım ay ederim sizde bana edin dua

kız öyle bir anlatmışsın ki ben bile heyecanlandım hakkında hayırlısı olsun inşallah ama çok kaptırma derim

Aşkın en güzel zamanları, acele etme zaten böyle giderse yakında istediğin olacak. Allah gönlüne göre versin, bu heyecan ömür boyu sürsün

cnm sen deli gibi aşık oluyorsun.ama sen agır sat kendini ve onu etkilemeye bak.eğer sen direk ona ölmüş bitmiş gibi görünürsen onun işine gelir.yavas yavas yasayın herseyi etkilenin birbirinizden ve sonrası gelir güzelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…