- 30 Ocak 2013
- 29.444
- 43.943
- 798
- Konu Sahibi Ecemmnazz90
-
ağzından kaçıracaksın alt tarafı :)İşte ona cesaret edebilir miyim bilmiyorum
Hepinize günaydıııın.
Konumu bilen bilir yinede bir fragman geçeyim.
Yeni atandım. Çalıştığım yer büyük bir ortam.
Neyse detaya gelirsek 24 yaşında bekar alımlı güzel bir bayanım. ( Detay bilin diye yazdım )
Şimdi ben birisine aşık oldum. Daha doğrusu oda bekar ve 28 yaşında.
Ben acaip aşık oldum ama.
İlk anlattığım durumdan sonra değişik şeyler oldu
Yemeğe gittik orada bir arkadaşı sende evlen valla çok güzel dedi benim aşık olduğum şahsiyet ise o kadar düğünlere gidiyorum bir tane bulamadım dedi.
Yani sevgilisi yoooook
Dün yanına gittim bir şey sormak için oturdum yanına o kadar uzattı ki odada baş başaydık.
Yani kısa bir konu ama anlata anlata bitiremedi..
Zaten utanıyorum
Sonra sandalyesini yanıma yanaştırdı bilgisayarda bişe anlatıyor du. ( bacağı bacağıma değdi )
Ya kalbim küt küt atıyor gözlerine bakamıyorum zaten o an yicektim yani
Ben çok hoşlanıyorum yani kimseyi değil onu istiyorum..
Bu sabah günaydın dedim bana günaydın kardiiş derken normalde kardeşim der çevirdi. ( Ağız alışkanlığı galiba ) ama ağzı mı takıldı yani demesin bana öyleeeee...
Hiyerarşi yapıdan dolayı ben abi o kardeş diyor.
Benim üstüm.
Mesela dün yan yanayken dememeye çalıştı.
Yanımda espriler yapıyor, bir mutlu oluyorum ki
Bir de dün baş başkayken yutkundu böyle genelde heyecanlanılırken yutkunulmaz mı iç çekme gibi bişiydiAllahım ölcem ya.. Kokusu bakışı hepsi benim
olsun lütfen..
Ama umutsuz oluyorum yani bir anda olsun diye belkide..
Dua edin ablalarım ve kardeşlerim.
İşte artık demiyorum ben :)ıyıde sen abı dıyorsun o kardes...hıyerarsı yapıdan dolayı hanım bey dıye hıtap edılır boyle hıtap edılmez kı....bastan yanlış....abı dıyorsun sonucta dırek abı gözuyle goruyorum demek
Evet kardeş derken böyle kardişe döndü bide dün yanından ayrıldım peşimden geldi pc nin kablosunu veriyim diye anahtar aramaya başladıAma güzel duygular bunlar, tadını çıkar
Olursa olur
Sanki o da anlıyo ve boş değil gibi
Konuyu niye uzatsın ve kardeş demeyi bırakmaya çalışsın yoksa
Ya az önce geldi arada bir gelip gidiyor bi ilgi var gözlerime bir bakışı var o an varya yicek gibi oluyorum.. Ya kızlar ben valla iptal oldum. Fatal error
Kendini dizginle benceEvet kardeş derken böyle kardişe döndü bide dün yanından ayrıldım peşimden geldi pc nin kablosunu veriyim diye anahtar aramaya başladıya varya tutup çekip öpcem yani o dereceeeeee
Mesela denedim bi kaç gün önce hep yanıma geldi napıyosun Nasıl gidiyo diyo zaten öyle zırt pırt gitmiyorum yanına benden sorumlu o :)Bunu anlamanin tek yolu var ona karsi ilgisiz ol çek kendini gormemezlikten gel bakalim ne yapacak.. Kacan kovalanir misali.. Bikac gun dene bunu!!
Amin canımmmmayy nekadar güzel duygular yaa...inşallah olur kızzz...
çok tatlısın yaEvet kardeş derken böyle kardişe döndü bide dün yanından ayrıldım peşimden geldi pc nin kablosunu veriyim diye anahtar aramaya başladıya varya tutup çekip öpcem yani o dereceeeeee
Canım o senin tatlılığın kiçok tatlısın ya
Gerçek mi ya.. Lütfen olsunNiye olmasın kız gidişat gayet iyi
Hepinize günaydıııın.
Konumu bilen bilir yinede bir fragman geçeyim.
Yeni atandım. Çalıştığım yer büyük bir ortam.
Neyse detaya gelirsek 24 yaşında bekar alımlı güzel bir bayanım. ( Detay bilin diye yazdım )
Şimdi ben birisine aşık oldum. Daha doğrusu oda bekar ve 28 yaşında.
Ben acaip aşık oldum ama.
İlk anlattığım durumdan sonra değişik şeyler oldu
Yemeğe gittik orada bir arkadaşı sende evlen valla çok güzel dedi benim aşık olduğum şahsiyet ise o kadar düğünlere gidiyorum bir tane bulamadım dedi.
Yani sevgilisi yoooook
Dün yanına gittim bir şey sormak için oturdum yanına o kadar uzattı ki odada baş başaydık.
Yani kısa bir konu ama anlata anlata bitiremedi..
Zaten utanıyorum
Sonra sandalyesini yanıma yanaştırdı bilgisayarda bişe anlatıyor du. ( bacağı bacağıma değdi )
Ya kalbim küt küt atıyor gözlerine bakamıyorum zaten o an yicektim yani
Ben çok hoşlanıyorum yani kimseyi değil onu istiyorum..
Bu sabah günaydın dedim bana günaydın kardiiş derken normalde kardeşim der çevirdi. ( Ağız alışkanlığı galiba ) ama ağzı mı takıldı yani demesin bana öyleeeee...
Hiyerarşi yapıdan dolayı ben abi o kardeş diyor.
Benim üstüm.
Mesela dün yan yanayken dememeye çalıştı.
Yanımda espriler yapıyor, bir mutlu oluyorum ki
Bir de dün baş başkayken yutkundu böyle genelde heyecanlanılırken yutkunulmaz mı iç çekme gibi bişiydiAllahım ölcem ya.. Kokusu bakışı hepsi benim
olsun lütfen..
Ama umutsuz oluyorum yani bir anda olsun diye belkide..
Dua edin ablalarım ve kardeşlerim.
Doğru diidiiiinürkütme kız avını bekleyen kaplan gibi sinsi sinsi yaklaş valla kaçırırsın elinden
YES BEYBİ BÜTÜN UMUTSUZ VAKALARA UMUT OL BEKLİYORUZ HABERLERİNİDoğru diidiiiino iş bende
Kardiiş miiiiYaaa canım vala seni çok kıskandımmm
Ben uzun zaman oldu böyle hisler beslemeyeli ki 26 yaşındayım daha :)
Cok canım istedi aşık olmaakkk.:)
Çok tatlısınnnn lütfen gelişmelerden bahset burdaa öpüldün kardişş
Veririm elbetteeeeeYES BEYBİ BÜTÜN UMUTSUZ VAKALARA UMUT OL BEKLİYORUZ HABERLERİNİ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?