- 20 Mayıs 2013
- 30.143
- 19.954
- 248
- Konu Sahibi Ecemmnazz90
-
İnşallah hayırlısıyla olur canım yaAşkın en güzel zamanları, acele etme zaten böyle giderse yakında istediğin olacak. Allah gönlüne göre versin, bu heyecan ömür boyu sürsün
Sen zaten nefesinden anlam çıkaracaksın , ha gayretBu arada dün sesini açmış Selda bğcan düz dara dinliyordu. Anlamına valiyim dedim yani kendimle ilgili bişe bulamadım. Hem bangır bangır söylüyor hem de sesini açmış
Canım benimki biraz ciddi ortam burda açamıyorum pekBir isletme mezunu olarak diyorum ki;
Hiyerarsik yapi is ortaminda abi yada kardes demek degildir.
Konuya gelirsek insallah hislerin tek tarafli degildir. Mutluluklar
Yaaaaa deme öyleSen zaten nefesinden anlam çıkaracaksın , ha gayret
Umarım canım ağzından bal damlıyorSuanda hersey yolunda gibi duruyor umarıım oda senden hoşlanıyodur.
Şu dakıkalarınız o kadar guzelkı hele birde Aşk 'a dönerse oo mıkemmmell olur.
Yaaaaa deme öyle
Ederim tatlımaşık olmuşun kızbirkere abi demeyi bırak ordan başla işe sonra sık sık konuşmaya çalış adam bulamadım sevgili derken bi yeşil ışık yakmış gibi hadi bakalım ay ederim sizde bana edin dua
Aynen canım uçuyorumO kadar düğünlere gidip birini bulamamış mı?
Seni havada kapsın madem,bulmuş böyle deli divane aşık kızı.Ben olsam kaçırmam yani.
Ayakların bile yere basmıyor heyecandan
olur olur düğünde bulamadım derken sevgilim yok altını çiziyorum sen anla demiş işte kız daha ne desin sende valla kaçırmasın bu devirde aşk çok zorEderim tatlımallahım her şeyi gönlüne göre versin inşallah hepimizin buradaki bütün kardeşlerimin
Umarım dediğin gibi olur ya
Amiiiiinolur olur düğünde bulamadım derken sevgilim yok altını çiziyorum sen anla demiş işte kız daha ne desin sende valla kaçırmasın bu devirde aşk çok zor
İşte çünkü çok tatlıSen sonunda yiyeceksin bu adamı bana öyle geliyii. Yiyecem deyip duruyorsun da hayırlısı. Heyecanla izliyor final sahnesini bekliyoruz kardiiiiş:)
Tek bendim canım şubede olanda tek kız benim öyle işteay bu nasıl bi anlatım şekli sanki ben yaşadım, sanki ben heycandan ölüyorumsevgilim yok bulamadım derken ortamdaki tek kız senmiydin sana baktımı.
moralini bozmak istemem ama sen şimdi çok hoşlndığın için, onun her hareketini oda seni seviyomuş gibi görebilirsin. kendini fazla kaptırmadan dikkatlice takipe al emin ol. sonra çok üzülme
İşte ona cesaret edebilir miyim bilmiyorumay kıyamam ben sana bir gün adını ağzından kaçırır gibi ismiyle hitap et yalnızken siz bakalm ne olck :) ay pardon xx abi dersin oda abi deme der belki :) hiç değilse yalnızken abi demezsiniz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?