Çok mutsuzum galiba olmayacak bu iş :(

Sen aşıksın arkadaş şarkısını armağan ederken, bence çocukta boş değil sana karşı diyorum..
Bi de kardeş demeyeydi iyiydi

Bir isletme mezunu olarak diyorum ki;
Hiyerarsik yapi is ortaminda abi yada kardes demek degildir.
Konuya gelirsek insallah hislerin tek tarafli degildir. Mutluluklar

Bu arada dün sesini açmış Selda bğcan düz dara dinliyordu. Anlamına valiyim dedim yani kendimle ilgili bişe bulamadım. Hem bangır bangır söylüyor hem de sesini açmış

Bu arada dün sesini açmış Selda bğcan düz dara dinliyordu. Anlamına valiyim dedim yani kendimle ilgili bişe bulamadım. Hem bangır bangır söylüyor hem de sesini açmış
Sen zaten nefesinden anlam çıkaracaksın , ha gayret

Umarım her şey istediğin gibi gelişir ama her şeyden ümitlenme lütfen.
Biz kızların en büyük sorunu bu bence.
Birinden hoşlandığımızda herif gülse bize güldü zannediyoruz. Acaba o da benden hoşlanıyo mu diye düşünmekten kendimizi alamıyoruz. Yani yaptığı her şeyi üstüne alma. Hadi bakalım hayırlısı olsun

ay kıyamam ben sana bir gün adını ağzından kaçırır gibi ismiyle hitap et yalnızken siz bakalm ne olck :) ay pardon xx abi dersin oda abi deme der belki :) hiç değilse yalnızken abi demezsiniz :)

aşık olmuşun kız birkere abi demeyi bırak ordan başla işe sonra sık sık konuşmaya çalış adam bulamadım sevgili derken bi yeşil ışık yakmış gibi hadi bakalım ay ederim sizde bana edin dua
Ederim tatlım allahım her şeyi gönlüne göre versin inşallah hepimizin buradaki bütün kardeşlerimin
Umarım dediğin gibi olur ya

Sen sonunda yiyeceksin bu adamı bana öyle geliyii. Yiyecem deyip duruyorsun da hayırlısı. Heyecanla izliyor final sahnesini bekliyoruz kardiiiiş:)

Ederim tatlım allahım her şeyi gönlüne göre versin inşallah hepimizin buradaki bütün kardeşlerimin
Umarım dediğin gibi olur ya
olur olur düğünde bulamadım derken sevgilim yok altını çiziyorum sen anla demiş işte kız daha ne desin sende valla kaçırmasın bu devirde aşk çok zor

ay bu nasıl bi anlatım şekli sanki ben yaşadım, sanki ben heycandan ölüyorum sevgilim yok bulamadım derken ortamdaki tek kız senmiydin sana baktımı.
moralini bozmak istemem ama sen şimdi çok hoşlndığın için, onun her hareketini oda seni seviyomuş gibi görebilirsin. kendini fazla kaptırmadan dikkatlice takipe al emin ol. sonra çok üzülme

Tek bendim canım şubede olanda tek kız benim öyle işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…