- 9 Eylül 2015
- 3.641
- 1.322
- 63
- Konu Sahibi elifff_____
-
Aynı fakülte ama bölümlerimiz farklı o benim konuları bilmez ben onunEşinden destek al aynı yerde değilmisiniz benmi yanlış anladım
İnşkım tam bılıyorkı?
iş ile okul aynı şey degıldır.
deneyım çok önemli sizde bunu zamanla saglıyıcaksınız üzülmeyın.
bılmedıgınız seylerı sormaktan korkmayın.
bilmemek degil ögrenmemek ayıp :)
hayatın boyunca kımseden korkma canım bılmedıgın bırseyı sor ne kadar cekıngen ezık davranırsan okadar cok ezılırsınİnş
Evt öyle gerçekten sormadan olmaz elbet ama işte bu sıkıntıyı atamıyorum içimden belkide öğrene öğrene geçer keske brz daha anlayışlı olsalar
yooo o kadar aktif olmak gerekmiyomrb herkese
Herkes iş bulur sevinir ben tam tersi..yani bende çok seviniyorum ama iç huzurum hiç kalmadı hemen anlatayım
Şimdi eşim ünide çalıştığı için ilk başta bende orada çalışmak istedim itiraf ediyim (aynı fakülteden mezunuz)ama sonraları düşündüm başka ne iş yapacağım diye.çünkü okuduğum bölüm yüzünden kpps ile atanmak baya zor denedim olmadı zaten,sonra ales yds derken şartları sağladım başvurdum bilim sınavını da geçip araştrma görevlisi kadrosu aldım.şu an başlamadım resmi olarak 15günüm var ama ben hafta içi hergün okuldayım.
Alışmak için,işi şimdiden öğrenmek için gidiyorum ama o kadar zor geldi ki anlatamam sanki o 4yılı ben okumadım y.lisansıda say 6yıl,ama hiçbişeyi doğru düzgün bilmiyorum((
Görev verdiklerinde iş verdiklerinde nasıl yapcam bilmiyorum bazı hocalarda üzerime gelcek bunu da biliyorum..
Bilenler bilir üni de çok aktif olmak lazım bende öyle çok aktif değilim çok konuşkanda değilim,yani hocaların yanına gitmek çy saatlerine katılmak bile zor geliyo hiç rahat değilim ama yani bunun değişmesini istiyorum olmuyo diyip geri çekilmek istemiyorum
Var mı tavsiyeleriniz ?nasıl davranacağımı hiç bilmiyorum sanki akşam uyurken yarın napcam diye nefes alamıyorum,acaba becerebilcekmiyim acaba şöyle mi acaba böylemi((((
Var tabi 2tane daha benim alanımda sadece ben,yani konularımız hemen hemen aynı ama asistan olarak 3kişi olduk çok fazla iş düşüyo adam başı yani bundan da korkuyorum.Bölümünde baska arastirma görevlisi yok mu arkadas olabileceğiniz. Bizde genelde bi hocanim 3 asistanı oluyor asistanlarda arkadas. Benim gordugum su hoca bigun onceden der ki x sinifina ders verceksin konu su gorevli kisi bi gun once hazirlanir gelir anlatir sinavda gozetmenlik yapar yoklamalari kontrol eder sinav kagidi okur falan
Çok doğru işte bide kendime söz geçirebilsemhayatın boyunca kımseden korkma canım bılmedıgın bırseyı sor ne kadar cekıngen ezık davranırsan okadar cok ezılırsın
Ne bileyim hep öyle korkuttular beni:) bide bi bayan hoca var bölümde o brz taktı bana nasıl baş ederim bilmiyorum,bugün mesela çay salonuna korka korka gittim ne zaman alışcam bilmiyorumyooo o kadar aktif olmak gerekmiyo
okulla ilgili işleri yap masa başı takıl
arada hocalar çağırınca falan çay içip sohbet et bitti :)
ilk günler ben de öyleydimNe bileyim hep öyle korkuttular beni:) bide bi bayan hoca var bölümde o brz taktı bana nasıl baş ederim bilmiyorum,bugün mesela çay salonuna korka korka gittim ne zaman alışcam bilmiyorum
Aa ne güzel beni iyi anlarsın o zamanilk günler ben de öyleydim
iş için bile telefon edemiyodum falan hocalara mesela
bi sürü hata yaptığım da oldu
bizim de kalabalık ve iş yoğunluğu olan bir bölüm
4 asistanız
ders ve sınav programları gözetmenlik evrak işleri yapıyoruz, derslere girmiyoruz.
Çok sağol:)hayırlı olsun bu arada.
o kadar kasma kendini
zaten yeni olduğun için biraz idare ederler
ama tabi illaki bazen trip atıp haşlarlar da
Belki öyle ama şu an ben hocalarla kaynaşmaya çalışıyorum pek başarılı olduğum söylememezBenim gordugum kadariyla asistanlar daha cok seviliyor. Hem hocalardan daha iyi anlatiyorlar hemde yaslar yakin oldugu icin bizi anliyorlar
mrb herkese
Herkes iş bulur sevinir ben tam tersi..yani bende çok seviniyorum ama iç huzurum hiç kalmadı hemen anlatayım
Şimdi eşim ünide çalıştığı için ilk başta bende orada çalışmak istedim itiraf ediyim (aynı fakülteden mezunuz)ama sonraları düşündüm başka ne iş yapacağım diye.çünkü okuduğum bölüm yüzünden kpps ile atanmak baya zor denedim olmadı zaten,sonra ales yds derken şartları sağladım başvurdum bilim sınavını da geçip araştrma görevlisi kadrosu aldım.şu an başlamadım resmi olarak 15günüm var ama ben hafta içi hergün okuldayım.
Alışmak için,işi şimdiden öğrenmek için gidiyorum ama o kadar zor geldi ki anlatamam sanki o 4yılı ben okumadım y.lisansıda say 6yıl,ama hiçbişeyi doğru düzgün bilmiyorum((
Görev verdiklerinde iş verdiklerinde nasıl yapcam bilmiyorum bazı hocalarda üzerime gelcek bunu da biliyorum..
Bilenler bilir üni de çok aktif olmak lazım bende öyle çok aktif değilim çok konuşkanda değilim,yani hocaların yanına gitmek çy saatlerine katılmak bile zor geliyo hiç rahat değilim ama yani bunun değişmesini istiyorum olmuyo diyip geri çekilmek istemiyorum
Var mı tavsiyeleriniz ?nasıl davranacağımı hiç bilmiyorum sanki akşam uyurken yarın napcam diye nefes alamıyorum,acaba becerebilcekmiyim acaba şöyle mi acaba böylemi((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?