- 9 Eylül 2015
- 3.641
- 1.322
- 63
- Konu Sahibi elifff_____
-
Doktorayı bitirdikten sonra yrd doç için çalışmalarıma devam edip alanımda ilerlemek istiyorum.evt eşimle aynı iş yerinde olmak istedim çok istedim ama amaçsız olmasaydım o kadar çalışmaz didinmezdim,korkuyorum sadece yetersiz olmaktan korkuyorum,bu yüzden göremediniz demek kiAskerlikten kaçmak için akademik kariyeri duydum ama kociş aşkına akademik kariyeri ilk kez duyuyorum
Adapte olup olmamak bence sorun değil yeterince çalışırsanız , motiveyseniz iyi kötü alışırsınız. Ama ben sizde bir amaç, bir motivasyon vs göremedim. Doktorayı bitirince amacınız nedir mesela? Size ne katmasını bekliyorsunuz? Amaçsızsanız rüzgar önünde savrulan yaprak olursunuz.
Ben de doktora mezunuyum. Gayet motive başladığım, yeterli ve nitelikli olduğum halde hayatımdan bezdiğim eyterah beee bunu mu çekicem gidiyorum dediğim çok oldu. Yeterince motive olmayan insanları zaten hiç sormayın ne haldeler, hepsi buhranda. Bu iş iş bulamadım haydi bu olsun şeklinde yapılacak bir iş değil kesinlikle. Entellektüel tatmin/kendini geliştirme /hedefler için yapılan bir iş. Ben sizde bunların hiçbirini göremedim. 3 yıl sonra okulda amaçlarınıza hizmet etmeyen, ziyan etriğiniz zamana yanmazsınız umarım.
Doktorayı bitirdikten sonra yrd doç için çalışmalarıma devam edip alanımda ilerlemek istiyorum.evt eşimle aynı iş yerinde olmak istedim çok istedim ama amaçsız olmasaydım o kadar çalışmaz didinmezdim,korkuyorum sadece yetersiz olmaktan korkuyorum,bu yüzden göremediniz demek ki
En kurtlar sofrasi olan mesleklerden birindesiniz artik hosgeldiniz :) Benim asistanlikta 5.senem olacak bu sene, sunu soyleyebilirim ki kimseyle samimi olmaya calismayin. Herkesle mesafeniz olsun evet iyi gecinin isinizi iyi yapin ama samimiyet kurmaya calismayin.
Bizde asistanlarin teorik derslere girmesi yasak, uygulama dersine giriyorum ben. Isin en kolay kismi o aslinda ogrencilerle mesafenizi koruyacak sekilde samimiyet kurarsaniz en sevdikleri hoca olursunuz. Ister istemez artik isiniz bu; ders vermeyi sevmeye baslasaniz iyi olur :)
Benim tek sevmedigim olay bitmek bilmeyen evrak isleri. Imza isleri icin surekli sizi birilerinin aramasi vs.
Cok aglayip isyan edeceksiniz, ben buraya nereden dustum diyeceksiniz ama 1 sene sonra her sey yoluna girer. Yasadiginiz haksizliklari kisisel algilamayin, mobbing goren % cogunlukla isini en iyi yapan insanlardir. Kimseyi duymayin, sadece isinizi yapin. Zaten tez donemine gecince sac bas yolacaksiniz, baska bir sey dusunmeye firsat kalmayacak :)
Hayirli olsun, kolay gelsin.
İnş öyle olur:)Sonraki yorumuma da yazdım şu korkmayı bir kenara bıraksan keşke.
İlk yazdığın yazı o kadar özgüvensiz görünüyor ki. Bir bizden özür dilemediğin kalmış.
Ama zannımca burda yazılıp çizilenden motive oldun zira bu yazdığın mesajda ben bu işe isteyerek girdim arkadaş yazmışsın. :) Madem öyle sadece işe güce ve tez danışmanınla olan ilişkine odaklan bence. Diğer insanlar tırı vırı. O herifle iyi geçin yeter. Onunla iyi olduktan sonra korkmalık bir şeyin yok çalışır yaparsın.
Hoşbuldum:)En kurtlar sofrasi olan mesleklerden birindesiniz artik hosgeldiniz :) Benim asistanlikta 5.senem olacak bu sene, sunu soyleyebilirim ki kimseyle samimi olmaya calismayin. Herkesle mesafeniz olsun evet iyi gecinin isinizi iyi yapin ama samimiyet kurmaya calismayin.
Bizde asistanlarin teorik derslere girmesi yasak, uygulama dersine giriyorum ben. Isin en kolay kismi o aslinda ogrencilerle mesafenizi koruyacak sekilde samimiyet kurarsaniz en sevdikleri hoca olursunuz. Ister istemez artik isiniz bu; ders vermeyi sevmeye baslasaniz iyi olur :)
Benim tek sevmedigim olay bitmek bilmeyen evrak isleri. Imza isleri icin surekli sizi birilerinin aramasi vs.
Cok aglayip isyan edeceksiniz, ben buraya nereden dustum diyeceksiniz ama 1 sene sonra her sey yoluna girer. Yasadiginiz haksizliklari kisisel algilamayin, mobbing goren % cogunlukla isini en iyi yapan insanlardir. Kimseyi duymayin, sadece isinizi yapin. Zaten tez donemine gecince sac bas yolacaksiniz, baska bir sey dusunmeye firsat kalmayacak :)
Hayirli olsun, kolay gelsin.
Doktorayı bitirdikten sonra yrd doç için çalışmalarıma devam edip alanımda ilerlemek istiyorum.evt eşimle aynı iş yerinde olmak istedim çok istedim ama amaçsız olmasaydım o kadar çalışmaz didinmezdim,korkuyorum sadece yetersiz olmaktan korkuyorum,bu yüzden göremediniz demek ki
İnş öyle olur:)
Evt çok özgüvensizdim ama biraz motive oldum.
Her gece,"acaba yarın napcam"diye düşünmekten de bi kurtulsam çok iyi olcak Nasıl davranacağını bilmemek çok kötüymüş
Hoşbuldum:)
Yok zaten yapım gereği istesem de samimi olamam ana işte iletişimim de iyi olmalı
Bizde teorik derslere de gidiyo asistanlar geçen gün girdim neyse ki rahat geçti sevdim yani az öğrenci vardı ondan galiba:)
Benim şimdiden ağlayansam isyan edesin var çok korkuttular gözümü galibaşu an resmi olarak başlamadık ama gidip geliyorum labaratuvrda çalışıyorum öğreneyim diye geri kalan Zaman'larda odaya gidiyorum kendimi kötü hissediyorum boş kalınca yani bilmiyorum garip duygular içindeyim
Her an tezimle uğraşmıyorum ki çok birşey kalmadı zaten,yani boş kalma derken sanki arkamdan bi işe yaramıyo diye düşüneceklermiş gibi geliyonasil bos kaliyorsunuz anlamadim ? teziniz kendi kendinemi ilerliyor ?
Ya bide bu saçma çay saatlerine önem veriyorlar ama oraya gittiğimde konuşcak bişey bulamıyorum of of
E lorenacım okadar kendini soyutlarsan herkesden olacağı bu, ama sen zaten eşinde öyle olsun kendinde öyle olsun istiyorsun şimdi neden şikayet ediyorsun bak herşey kıskançlığına çıkıyor hayatını etkiliyor
Ne ilgisi var ki yani yeni işe girmek bambaşka birşeyE lorenacım okadar kendini soyutlarsan herkesden olacağı bu, ama sen zaten eşinde öyle olsun kendinde öyle olsun istiyorsun şimdi neden şikayet ediyorsun bak herşey kıskançlığına çıkıyor hayatını etkiliyor
Ya bide bu saçma çay saatlerine önem veriyorlar ama oraya gittiğimde konuşcak bişey bulamıyorum of of
E lorenacım okadar kendini soyutlarsan herkesden olacağı bu, ama sen zaten eşinde öyle olsun kendinde öyle olsun istiyorsun şimdi neden şikayet ediyorsun bak herşey kıskançlığına çıkıyor hayatını etkiliyor
Yes beybiWTF???
Bu hatun Lorena mı?!??!!
Ya yapma yahu hep bunlar kendini soyutlamandan oluyor ayrıca insanlarla muhatap olmadan nasıl çalışıcaksın çok merak ediyorum malum eşinden öyle istiyordunNe ilgisi var ki yani yeni işe girmek bambaşka birşey
Kız bi konusu vardı kıskançlıkla ilgili orda bildik ilk kabul etmedi ama sonra dayanamadı itiraf ettiBibi sen nerden anladın kız
WTF???
Bu hatun Lorena mı?!??!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?