çok mutsuzum lutfen bakar mısınız

haklısınız. galiba çocukluk etmişim

haklısınız. galiba çocukluk etmişim

Yok çocukluk diye düşünme. Sitede o kadar yetişkin kadın senin yaptığını yapıyor ki. Senin durumun üniversite arkadaşı onların durumunda iş arkadaşı oluyor bu. Aslında o kızla arasına mesafe koyması hoş olur ama bunu kendi istemeli. Kendi yapmayınca birinin yaptırması çok zor oluyor.

rahatsız olacagım bır sey olmadıgını, zaten boyle bır sey olsa kendısı mesafesını koyacagını yıne de madem bu kadar ıstıyorsam konusmayacagını soylemıstı.

Okuyana kadar canım çıktı ama az çok anladım sanırım.
Sana yaşanmış bir örnekle yorum yapayım.

Senin yaşlarındayken bir sevgilim vardı, 4 yıl süren bir ilişki. Çok mutluyduk, bizimki de çok farklıydı öyle sizinki gibi. Farklı şehirlerde üniversite okuyorduk ama mesafeler bizim aşkımıza engel değildi. Onun kadar kimseyi sevemezdim, kimse de beni onun kadar sevemezdi.

Tek sorunumuz vardı, benim arkadaşlarımı problem etmesi. Özellikle birini. Benden 7-8 yaş büyük, işi gücü öesleği olan, ikinci üniversitesini benimle aynı sınufta okuyan bi adam. En yakın arkadaşımdı, o şehirde kalma sebebim, destekçim oldu bu adam. Ama erkek arkadaşım hep problemdi. Adamı tehdit etmeye kadar götürdü, peşime adamlar taktı. Onunla görüşüp görüşmediğimi kontrol etmek için.

Sonra ne oldu biliyor musun? İlişkim bitti, ben bitirdim. Bu kadar gereksiz kıskançlıkları olan bir adamla yapamazdım. Sevgili gitti, arkadaşım hala hayatımda ama. İkimiz de evliyiz şu an ailecee görüşüyoruz.
Bilmem anlatabildim mi?

kusura bakmayın ama bi insan için, sadece arkadaşınız olan biri için "o şehirde kalma sebebim" demek bana biraz fazla geliyor. ben sevgilimin hayatında benim kadar yakın oldugu bir kız istemem. o zaman da boyle terkedılırsın dıyorsunuzdur ama normalı budur...gercekten de normal bır sey bu ıstegım.

ben sebepsiz yere kıskanmıyorum üstelik. beni eski sevgilinizle bir tutmayın. tehditler falan. ama soracak olursanız, ben sızın yerınızde olsam o zaman da boyle yapmazdım, sadece sevgılım dıye ayrılınca amaaan dıyemem ben. 4 yıl emek verılmıs, bır seyden rahatsızsa ben o ınsana neden guvenmıyım vardır bı bıldıgı. belkı sız anlamadınız ya da hıcbı sey olmasa bıle sadece o samımıyetten hoslanmadı. kıskandı sızı sevdıgı ıcın. tehdıtler dogru bır sey asla degıl ama yıne de bılıyım. yahu bu benım hayatımı gecırecegım ınsan sonucta. boyle ıstekten ılıskı bıtırmek bana pek hos gelmıyor. yanı ben yapmam işte.

Bir insan zor anında yanında oluyor, problemlerini çözüyor, koruyor kolluyorsa her şeyin sebebi olabiliyor güzelim. Sevgiliden öte dostluklar da var. Sana göre normal olan bana göre değil işte. Belki sevgiline göre de değil.

Benim sevgilim de sebepsiz yere kıskanmıyordu kendi düşüncesine göre. Ben kıskanılmaktan, kısıtlanmaktan hoşlanan biri değilim. Niye o bana güvenip de vardır bir bildiği diyerek arkadaşlık ilişkilerime saygı duymadı? Ya da sen neden svgiline güvenip vardır bir bildiği diyerek onun arkadaşlıklarına saygı duymuyorsun? Sevdiği için kıskandı gibi bi açıklama bekliyordum zaten senden yanılmadım. Hayatını geçireceksibün diye karşındaki insanın hayatına müdahale etmek zorunda mısın?

sizin kıskançlık duygusundan bi'haber oldugunuz belli. sevgilinizden ötede bi yere koymuşssunuz arkadaşınızı. ki buna göz mü yumsaymış adam. nasılsa sevgiliyiz ayrılıveririz biraz üzülür unuturum. bu mudur yani? ki küçük görmek yerine bu konu sizi açmadıysa yorum yapmayabilirsiniz. sevdiği için kıskandı açıklamasını bekliyormuşsunuz da falan da filan da.hayır gerikafalı falan diye mi düşünüldüm nedir? gülerim sadece. herneyse. size mutluluklar diliyorum.

Kimseyi kimseden öte bir yere koyduğum yok. Anlatmaya çalıştığım bu zaten. Sevgili arkadaştan önemli, arkadaş sevgiliden önemli diye bir durum söz konusu olmamalı bence. Sevgili de arkadaşlara müdahale edecek konumda görmemeli kendini.

Kıskançlık ulvi bir duygu mudur yani. Kıskanmayan insan değil ya da ikinci sınıf insan mı sence? Ayrıca nasıl olsa sevgiliyiz yol veririm gider mantığında olsaydım 4 sene sürmezdi o ilişki. Sadece kıskançlığın ilişkiyi ne boyuta sürükleye ileceğini gör diye yazdım.

Küçük gördüğüm yok, ama buraya görüş almak için yazdıysan farklı görüşlere ve eleştirilere açık olmalısın. Kıskançlığın geri kafalılıkla alakası yok. Bana göre ufak çaplı psikolojik rahatsızlık kategorisine giriyor. Kavga etmeye yer arayıp saldıracağına bu da farklı bir görüş diye düşünbilirsin. Farkındayım benim düşüncelerim türk insanının işine gelecek şeyler değil. Anlıyorum seni.

Biraz düşün, bak olan olmuş sevgilin senden uzaklaşmış. Nasıl daha ılımlı olabilirim diye düşüneceğine hala kafanın dikine gidiyorsun.

canım benim seni çok iyi anlıyorum
ama lütfen arama mesaj atma tüm iletişim yollarını kes.
sabret lütfen,geri dönecekmiş gibi geliyor.tabiki sana umut vermek istemem ama
lütfen iletişim kurmamaya çalış gerekirse facebook hesabından veya twitter hesabından hüzünlü bir şeyler paylaşma,hatta hiç paylaşım yapma
hareketsiz kal.ortak arkadaşlarına onu sorma,haber aldığını bilmesin.özlediğini onu düşündüğünü bilmesin ama çok eğleniyomuş gibi de yapma
sadece sessiz kal oldu mu bence güzel şeyler olacak

umarım hissettiğiniz gibi olur :) facebook hesabımı dondurdum. hiçbir şekilde iletişimimiz yok şu an zaten. iradeli davranabiliyoum arama konusunda. inşallah, inşallah dediğiniz gibi olur. çok özledim de çünkü :)

hala küçük görmeler. gerçekten uğraşacak halim yok ama. kaç yaşınıza gelmişsiniz.belli bi saygı çerçevesi içindeki tüm eleştirilere de elbbette açığım.dediğim gibi, size türk insanını aşmış seviyenizle mutlu bir yaşam diliyorum.

Bana göre sevgilisi olan erkeğin çok samimi kız arkadaşı olamaz. Doğru bulmuyorum kesinlikle. Eski sevgiliniz özgür olmak uğruna sizden vazgeçmiş. Güvenilir bir adam olup olmadığı tartışılır.

Yahu ne saygı çerçevesi ne aşması? Ne saygısızlığımı gördün? İnsanları ya da seni küçük gördüğüm falan yok. Çevrende kaç tane kıskanç olmayan türk kadını var söyler misin bana? Değinmeye çalıştığım bu. Ama sen, sorduğum sorulara cevap veremeyeceğin için ya da söylediklerim işine gelmediği için sanırım tek cümleyi cımbızlayıp, sinir harbi yaşıyorsun kendi kendine. Sana hiç bir şekilde hakaret ya da saygısızlık etmedim. Ama sen bir fırsatını bulup etmeye çalışıyorsun. Çocukluğuna veriyorum. Sana da mutluluklar diliyorum cicim.

tamamdır.öpüyorum sizi hadi.

aynı şey benimde başıma gelmişti . sevgilimle ayrı şehirlerde okuyorduk ve yanyana zamanın nasıl geçtiğini anlamazken aglayarak ayrılırken uzakta ikimizde canavara dönüşürdük . onun gereğinden fazla samimi kız arkadasları vardı ve bu durum beni komalara sokuyordu . o da benim baskıcı kıskanç kısıtlayıcı oldugumla yakınıp cogu kez ayrılma noktalarına geliyorduk . tek fark bitti dememize ragmen ayrılamadık sıktık dişimizi şimdi iyiyiz . ben diğerlerinin aksine arayı acmamandan yanayım . sizin gb bir ilişki için bu kadar ayrılığın bence özlemek için yeterli olması lazım . sevgilinin boşluga düşmesini istemiyorsan bence konuşmanız lazım diye düşünüyorum . genede sen bilirsin canım .

o kadar karısık kı kafam. taktık dusundugume ınanamıyorum. ılıskımızde ego gıbı kavramlardan cok uzaktık. ama o neden aramıyor benı. ustelık ben en son yazmıstım ona o gun...

o kadar karısık kı kafam. taktık dusundugume ınanamıyorum. ılıskımızde ego gıbı kavramlardan cok uzaktık. ama o neden aramıyor benı. ustelık ben en son yazmıstım ona o gun...
bak canım erkek arkadasımın benden önce 2 yıllık ilişkisi olmuş uzakta kavga gürültü birgün bitmiş ve bittikten 3 gün sonra benimle tanıştı şu an 1.5 yılı geçtik ve bir daha tek bi mesaj atmadı o kıza . yani bu işler belli olmaz . birde bakarsın boşlugunu dolduracak biri gelir . kimse hint kuması değil .ha şimdi bana kızabilirsin eger bunca zaman sonra 3. kişi girecekse gitsin demekki sevmemiştir falan diye ama o durum oyle değil işte . kimse aşk acısından ölmüyor ben bunu etrafımda birçok kişide gördüm . bazı şeyler için çokm beklenmesinden yana değilim araya sogukluk girmesinden acıkcası . genede en dogru kararı yine sen verirsin

o son hali aklıma gelince arayamıyorum. çekiniyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…