ama bu çok kötü bir şey. yaşanılanlar ne olacak? ben bu kadar vefasız davranamıyorum bu konuda. biliyorum tabii ki benim başıma gelmedi. insanlar neler neler yaşıyor. ama "bize" cok guvenmıstım. o da guvenmıstı. dusunuyorum da bı ay oldu. ben zaten yazmadım. o da yazmadı. unuttu mu benı hemen? bu kadar cabuk nasıl unutabılır?
ama bu çok kötü bir şey. yaşanılanlar ne olacak? ben bu kadar vefasız davranamıyorum bu konuda. biliyorum tabii ki benim başıma gelmedi. insanlar neler neler yaşıyor. ama "bize" cok guvenmıstım. o da guvenmıstı. dusunuyorum da bı ay oldu. ben zaten yazmadım. o da yazmadı. unuttu mu benı hemen? bu kadar cabuk nasıl unutabılır?
bir sürü saçma saçma rüyalar goruyorum ne biçim bi şey bu böyle?
merhaba.ben 18 yasında biriyyim. sevgilim de öyle. daha doğrusu eski sevgilim. o üniversite bense bu yıl yeniden hazırlandım. bu yuzden mesafeli yuruttuk. ama bu hıc sorun olmadı. bulustugumuzda ask dolu gecıyordu hep. sevildiğimi hissediyordum çok mutluyduk. ayrılırken sarılıp aglıyordu bile bana cok duskundu. yaslarımız nedenıyle lutfen cıddıye almamazlık yapmayın. cunku bu cok gercektı. yasıtlarımkınden farklı. kendısı bıraz sosyallıgı seven bırıdır. ben de malum aha unıversıte olmayınca arada sorunlar yasıyorduk kı bu sorunlar kıskanclık sorunları. bılmıyorum ben mı buyuttum o mu kuculttu kouyu. ama ben cok huzursuz oluyordum. bunu bılıyorsunuz degıl mı? bu hıssı? bende bıraz fazla oluyor ıste. mıdem bulanıyor anında falan. neyse. onun bır arkadası vardı. kendısınden 5 yas buyuk. aynı sınftalar. kız sureklı hayatımızın ıcındeydı. yanı facebook dıyelım mesela kı facebook yanı. komık gelebılır sıze ama o kadar uzuldum kı. benımkı ne paylasırsa begenıyor yorumlar yapıyor.ama alakalı alakasız her seeye. ona sordugumdaysa kız ıcın arkadas canlısı samımı cevabını alıyorum. ama cok huzursuz oldum kı bu da davrannıslarıma yanmısım olcak kı sureklı gergınlık yasadık. bu kadar her tasın altından cıkmasından rahatsız oldgumu soyledım. bıraz konustuk mesafe koydugunu soyledı. sevgılım tatıle rusyaya gıttı.evet sadece gezıp gorme amaclı. ayrıldıgımız donem oradaydı yanı. az konusabılıyorduk ınternetlerı yoktu kaldıgı yerde. bunun da sıkıntıysa ıyıce gerıldık gerıldık. yıne aynı kızın sacma bı yorumu bende son damla oldu. ve kavga ettık. hıc konusmadıklarını ama artık bana katlanamadıgını soyledı. bunu duyunca o kadar sasırdım kı. bana hayat arkadasım dıyen avcumu open, ask dolu adam gıttı, sankı hıcbır sey yapamamısız gıbı uzak soguk bı adam geldı. evlılık gıbı bı duusncemız tabıı kı vardı zamanı gelınce. kardeslerıyle falan tanısıyorum. yanyanayken o kadar mutluyduk kı. sızı sıkmak ıstemıyorm uzun oldu epey ama cok doldum artık. lutfen yorum yapar mısınız? ama gececek falan demeyın... ay oldu. gecmıyor. bazen benden baskasıyla mutlu olamaz enınde osnunda doncek dıyorum. bazen de o son halını hatırlayıp bıttı artık dıyorum. ayrılınca arar dıye dusunuyordum. bekledım bekledım ama aramadı. usttelık ben o an mesaj da atmıstım. bırbırımıze bu kadar emek verdık. bu tıp seylerden bu noktaya gelmenın anlamsız oldugunu, ben her zamankı onu cok seven sevgılısı oldugumu, asabılecegımızı soyledım. belkı hata belkı degıl bılmıyorum. ama bunu yapmak ıstedım. cunku "yabancı" kelımesını ona yakıstıramadım. yasıtlarımızdan daha olgun oldugumuzu dusunuyorum. ve dedıgım gıbı cok guzeldı. o anlar gozlerımden gımıyor. yuzu gıtmıyor. o kadar cok ozledım kı. lutfen kotu seyler yzmayın yanı kırıcı bı sekılde. gecrekten cook ama cok kırgınım.ben sızlerle paylasmak ıstedım.
beklemek keskin...Alninda o kişi yaziliysa bigün dönüp dolasip sana zaten gelecek, zamana birak
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Her ne kadar insanı değiştiriyor demek istemesem de üniversite ortamı bazı insanları değiştirir. Aileden uzakta tek başına yeni bir hayat kuruyorsun,hiç tanımadığın insanlar,özgürlük duygusu,akıl bir karış hava da yani ister istemez değişiyorsun fikirlerin, hayata bakışın da değişiyor. Gittiğinde sende göreceksin:) Sevgilin şuan buna kapılmış gidiyor bence zamanla bu yeni hayata alışıp seni özleyebilir bu bir ihtimal ama unutup hayatına devam da edebilir bu da bir ihtimal. Bence zor olacak (duyguların çok yoğun anlıyorum ) ama en doğrusu zamana bırakman. Sınavına çalışıp geleceğine yön vermen. Hem bakalım neler bekliyor seni, belkide hayırlısı bu bilemezsin.
merhaba.ben 18 yasında biriyyim. sevgilim de öyle. daha doğrusu eski sevgilim. o üniversite bense bu yıl yeniden hazırlandım. bu yuzden mesafeli yuruttuk. ama bu hıc sorun olmadı. bulustugumuzda ask dolu gecıyordu hep. sevildiğimi hissediyordum çok mutluyduk. ayrılırken sarılıp aglıyordu bile bana cok duskundu. yaslarımız nedenıyle lutfen cıddıye almamazlık yapmayın. cunku bu cok gercektı. yasıtlarımkınden farklı. kendısı bıraz sosyallıgı seven bırıdır. ben de malum aha unıversıte olmayınca arada sorunlar yasıyorduk kı bu sorunlar kıskanclık sorunları. bılmıyorum ben mı buyuttum o mu kuculttu kouyu. ama ben cok huzursuz oluyordum. bunu bılıyorsunuz degıl mı? bu hıssı? bende bıraz fazla oluyor ıste. mıdem bulanıyor anında falan. neyse. onun bır arkadası vardı. kendısınden 5 yas buyuk. aynı sınftalar. kız sureklı hayatımızın ıcındeydı. yanı facebook dıyelım mesela kı facebook yanı. komık gelebılır sıze ama o kadar uzuldum kı. benımkı ne paylasırsa begenıyor yorumlar yapıyor.ama alakalı alakasız her seeye. ona sordugumdaysa kız ıcın arkadas canlısı samımı cevabını alıyorum. ama cok huzursuz oldum kı bu da davrannıslarıma yanmısım olcak kı sureklı gergınlık yasadık. bu kadar her tasın altından cıkmasından rahatsız oldgumu soyledım. bıraz konustuk mesafe koydugunu soyledı. sevgılım tatıle rusyaya gıttı.evet sadece gezıp gorme amaclı. ayrıldıgımız donem oradaydı yanı. az konusabılıyorduk ınternetlerı yoktu kaldıgı yerde. bunun da sıkıntıysa ıyıce gerıldık gerıldık. yıne aynı kızın sacma bı yorumu bende son damla oldu. ve kavga ettık. hıc konusmadıklarını ama artık bana katlanamadıgını soyledı. bunu duyunca o kadar sasırdım kı. bana hayat arkadasım dıyen avcumu open, ask dolu adam gıttı, sankı hıcbır sey yapamamısız gıbı uzak soguk bı adam geldı. evlılık gıbı bı duusncemız tabıı kı vardı zamanı gelınce. kardeslerıyle falan tanısıyorum. yanyanayken o kadar mutluyduk kı. sızı sıkmak ıstemıyorm uzun oldu epey ama cok doldum artık. lutfen yorum yapar mısınız? ama gececek falan demeyın... ay oldu. gecmıyor. bazen benden baskasıyla mutlu olamaz enınde osnunda doncek dıyorum. bazen de o son halını hatırlayıp bıttı artık dıyorum. ayrılınca arar dıye dusunuyordum. bekledım bekledım ama aramadı. usttelık ben o an mesaj da atmıstım. bırbırımıze bu kadar emek verdık. bu tıp seylerden bu noktaya gelmenın anlamsız oldugunu, ben her zamankı onu cok seven sevgılısı oldugumu, asabılecegımızı soyledım. belkı hata belkı degıl bılmıyorum. ama bunu yapmak ıstedım. cunku "yabancı" kelımesını ona yakıstıramadım. yasıtlarımızdan daha olgun oldugumuzu dusunuyorum. ve dedıgım gıbı cok guzeldı. o anlar gozlerımden gımıyor. yuzu gıtmıyor. o kadar cok ozledım kı. lutfen kotu seyler yzmayın yanı kırıcı bı sekılde. gecrekten cook ama cok kırgınım.ben sızlerle paylasmak ıstedım.
valla cicim "geçecek" türü yorum istediğini sanmıyorum ama hislerin geçecek öncelikle bundan emin ol.
hepimiz çok farklı sanıyorduk o dönemler. (tamam biraz yaş göndermesi yapmış oldum ama öyle. şimdi bile öyle. senden neredeyse 10 yaş büyüğüm, bana da geçmeyecek gibi gelip geçiyor)
lakin...
arar.
ve eğer dediğin gibi güçlü bir aşksa döner.
güçlü değilse de döner zira çok şey paylaşmışsınız anlattığına göre. ve onun da yaşı tam karakteri oturmuş bir yaş değil.
erkeklere biraz geç dank ediyor. ama dank etmesi için vakit tanı.
zaman geçtikçe fark edeceksin ki yanaşmaya başlayacak sana.
ama sen sakın arama, mesaj atma.
biraz derslere odaklan mesela.
adam hatta "derslere takıldı beni unuttu" diye düşünsün.
Seni çok iyi anlıyorum.Bir iki hafta önce son 1 ayı sadece sorun ve tartışma olan ilişkimi noktaladım.Evet çok seviyordum ve hala çok seviyorum. Onda ilgisizlik ve ağır sözler vardı hep,bende ise normalin birazcık üzerinde kıskançlık. Bana kaç kere bunalttın,katlanamıyorum dediğini sayamadım..
Ayrılırken bile söyledi bunları. Gece mesaj atmış.Şiir yazmış upuzun.Sonuna da sen çok iyi bir insansın,çok çok iyi kalplisin Allah yolunu açık etsin yazmış.
Tekrar ümitlenip barışmak istedim ama yine duyduklarım bunaltıyosun demekten öteye gitmedi. Sana katlanamıyorum demişse bunun geri dönüşü olmuyor malesef ve çok acı bunu duymak çok iyi biliyorum.
Zor da olsa acısını çeke çeke bitirmek lazım. Zaman herşeyin ilacı. Senin için çabalamayan insan için değmiyor malesef.
Yolumuza bakmalıyız. Bak ne güzel yeni bir arkadaş ortamına gireceksin.Hayatında canlılık,sosyallik olunca daha kolay olur herşey.
Şimdi acısını çekmen normal,mutluyken sevinmek gerekse ayrılınca da acısını çekmek gerek.
neden herkes ılıskımı farklı gormeme bu kadar taktı anlamıyorum. yasıtlarıma gore elbette farklıydı." berkcan msjıma gec cvp vrdı ayrlcz" kafası yasamıyorum cok sukur. ya da kendı aramızda yuzuk takmak gıbı gayet guzel olan seylerı basıte ındırmeler yok.
bana hıc kotu seyler soylemedı. ılgısızlıgı d eyoktu. aksıne sevgısıyle sarıp sarmalardı benı. bu yzuden de cok sasırdım ınanamadım. kızgınıkla soyledı sandım. ama zaman gectı az bır zaman degıl 1 ay. demek kı gercek dusuncesıymıs o.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?