çok mutsuzum lutfen bakar mısınız

ah be canım yıllar sonra güleceksin bu hallerine, daha neleri çıkacak karşına

nasıl unutabilir demişsin ya üniversiteye gidince anlıcaksın nasıl unuttuğunu.. yeni yerler yeni insanlar özgürlük herşeyi unutturur

sen bu çocuğu boşver üniversite hayatın için heyecanlan en güzel yılların olacak

benim 4 yıllık bi ilişkim vardı aynı senin gibi hissediyordum şimdi geri dönüp ne diyorum biliyor musun en güzel yıllarımı onunla geçirerek mahvetmişim ne kadar aptalmışım diyorum ahh ahh

walla tatlım ben Babamın yokluğuna alıştım bunlar ne ki. Benimde başım sorunlar geçti ama emin ol 3 hiç bir şeymiş bunlar diyeceksin. iykisi diğeri olmamış diyorum herşeyde bi hayır vardır. Belkide o sana göre değil ama bunu göremiyorsun hiç bir aşk öyle senin anlattığın gibi değildir amin ol. Biraz zaman geçsin erkek arkadaşının ne huylarını duyacaksın , senden sakladıklarını falan. Bence hayatına bak üniye git bi kere keşke hep okusam diyceksin benim bitti şimdi öyle diyorum. O ortama gidince daha iyi anlayacaksın aşklarının çoğunun yalan olduğu, arjdaşlıkların çıkarcı olduğunu, tek dostun olucak unide onu bulanada kadarda baya kazın yıiyceksin. Bende Allah'a dua et bence hayırlı kişileri çıkarsın karşına ve asla arama biten ilişki bir daha asla aynı olmaz ve daha çok üzülürsün. Hayıtına bir yön ver bence. Hiç bir şeyin sonu değil git hayaytına bak gez dolaş. Ona ait herşeyi at bi kere kıyamıyorum deme at gitsin

ya yorumlarınız ıcın tesekkur edıyorum ama bı seyı neden hemen kırılınca cope atıyoruz?neden onarmaya calısmak yok hıc? daha ıyısını bulurum dıye dusunmek falan bana cok uc gelıyor. daha ıyısıyle degıl onunla olmayı ıstıyorum. en ıyısını ıstemek neden ben en ıyı degılım kı? kendıme robotta aramıyorum oyle belırlı ozellıkler falan. ruhum onu ıstıyor komık de gelebılır ama ruhumu ona aıt hıssedııyorum. ve ustelık hata yapan da benım, ben sebep oldum cogunlukla. yasım cok buyuk degıl ama kucuk de degılım. yanı neler neleer yasadım elette demıyorum ama yasadıklarım ıcınde en ozelıydı. bu kadar derın bır sey yasayacagımı belkı su ankı duygularımla soyluyorum ama belkı de gercekten boyle. bunu kımse bılemez kı... dedıgım gıbı ben onarmaktan yanayım. barıssak kotu de olmaz bence bırbırımızın kıymetını anlamıs oluruz. kı ben coktan anladım ne buyuk bır seyı kaybettıgımı. benım dılegım karsımdakı ınsanın kafasının karısmaması, bulanmaması. yıne eskı mutlu, sevgı dolu gunlerımıze donmemız...

bir sürü saçma saçma rüyalar goruyorum ne biçim bi şey bu böyle?

lisedeyken ilk aşkım ilk sevgilim beni terk etmişti , çok üzülmüş çok ağlamış içime kapanmıştım. 7 yıl sonrası için evlilik hayalleri kuruyorduk çok seviyorduk işte :) ondan ayrıldıktan sonra hırçınlaşmıştım. Ders çalışamaz olmuştum okula gitmiyordum.
Okumakta istemiyordum . Birgün annem odama geldi artık silkelen kendine gel daha kaç yaşındasın karşına çıkacak ilk erkek o değil.
Bak ben 22 yıllık eşimi unuttum sen kendini ne sanıyorsun dedi.
Silkelendim toparlandım kendime geldim. Okulumu bitirdim işimi buldum..
Şimdi hatırlayıp güldüğüm bir anı olarak kaldı bende :)
Ha ayrıca 7 yıl geçti 7 yıl sonra o insan tarafından evlilik teklifi aldım ve tabi ki de kabul etmedim
Senin şuan canını sıkmana değmez , her güzel şeyin bir sonu var senin içinde güzel bir tecrübeydi bunu öyle düşün.
Sınavını kazan güzel bir üniversiteye yerleş bak hayatına ne büyük aşklar ne hayat arkadaşları çıkacak..

Son düzenleyen: Moderatör:

Alninda o kişi yaziliysa bigün dönüp dolasip sana zaten gelecek, zamana birak

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Her ne kadar insanı değiştiriyor demek istemesem de üniversite ortamı bazı insanları değiştirir. Aileden uzakta tek başına yeni bir hayat kuruyorsun,hiç tanımadığın insanlar,özgürlük duygusu,akıl bir karış hava da yani ister istemez değişiyorsun fikirlerin, hayata bakışın da değişiyor. Gittiğinde sende göreceksin:) Sevgilin şuan buna kapılmış gidiyor bence zamanla bu yeni hayata alışıp seni özleyebilir bu bir ihtimal ama unutup hayatına devam da edebilir bu da bir ihtimal. Bence zor olacak (duyguların çok yoğun anlıyorum ) ama en doğrusu zamana bırakman. Sınavına çalışıp geleceğine yön vermen. Hem bakalım neler bekliyor seni, belkide hayırlısı bu bilemezsin.

haklısınız.ama biz oraları aşmıştık işte. inanın değilse o kadar güzeldi ki. aramızda böyle şeyler kalmamıştı. sevgiliden öteydik. bu tip duyguları da konuşuyorduk. yani olabilir diye. ben de zamana bırakıyorum işte. son hali sebebiyle de net konuşamıyorum artık. umuyorum zihninden, kalbinden silinmem...

Cnm bir iliskiyi herzmana tartismak bitirir. Sen suan okulunu dusun kendini okuluna odaklar birseylerle ugraski herzaman aklina o gelmesin. Biraz birak oda seni dusunsun

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

valla cicim "geçecek" türü yorum istediğini sanmıyorum ama hislerin geçecek öncelikle bundan emin ol.

hepimiz çok farklı sanıyorduk o dönemler. (tamam biraz yaş göndermesi yapmış oldum ama öyle. şimdi bile öyle. senden neredeyse 10 yaş büyüğüm, bana da geçmeyecek gibi gelip geçiyor)

lakin...

arar.

ve eğer dediğin gibi güçlü bir aşksa döner.

güçlü değilse de döner zira çok şey paylaşmışsınız anlattığına göre. ve onun da yaşı tam karakteri oturmuş bir yaş değil.

erkeklere biraz geç dank ediyor. ama dank etmesi için vakit tanı.

zaman geçtikçe fark edeceksin ki yanaşmaya başlayacak sana.

ama sen sakın arama, mesaj atma.

biraz derslere odaklan mesela.

adam hatta "derslere takıldı beni unuttu" diye düşünsün.

ama 1 ay cok degıl mı sızce? ben dedıgım gıbı asla aramıyorum. ders zaten kalmadı sınavım ıyı d egectı tercıhlerımı de yaptım. su an o kadar bos ıslerle mesgul oluyorum kı. aklımdan cıkmıyor bır turlu.ruyalarımda goruyorum. fılm bıle ızleyemıyorum. ben ekler cok severım canım cektı aldım. o bana almıstı 1 kılo yemıstık ıkımız balkonda. cay ııcıp sohbet etmıstık. ekler boogazımda kaldı yemın ederım. sarkı zaten hıc dınlemıyorum. daha da uzulecegım her seyden kacınıyorum.

e sizde saçma sapan şeyleri büyütüp bıktırmışsınız çocuğu.ayrıca herkese göre kendi ilişkisi öbürlerinden farklıdır zaten.ileride başka birini o kişiyi sevdiğiniz gibi severseniz o ilişki de farklı gelecek size.

Seni çok iyi anlıyorum.Bir iki hafta önce son 1 ayı sadece sorun ve tartışma olan ilişkimi noktaladım.Evet çok seviyordum ve hala çok seviyorum. Onda ilgisizlik ve ağır sözler vardı hep,bende ise normalin birazcık üzerinde kıskançlık. Bana kaç kere bunalttın,katlanamıyorum dediğini sayamadım..
Ayrılırken bile söyledi bunları. Gece mesaj atmış.Şiir yazmış upuzun.Sonuna da sen çok iyi bir insansın,çok çok iyi kalplisin Allah yolunu açık etsin yazmış.
Tekrar ümitlenip barışmak istedim ama yine duyduklarım bunaltıyosun demekten öteye gitmedi. Sana katlanamıyorum demişse bunun geri dönüşü olmuyor malesef ve çok acı bunu duymak çok iyi biliyorum.
Zor da olsa acısını çeke çeke bitirmek lazım. Zaman herşeyin ilacı. Senin için çabalamayan insan için değmiyor malesef.
Yolumuza bakmalıyız. Bak ne güzel yeni bir arkadaş ortamına gireceksin.Hayatında canlılık,sosyallik olunca daha kolay olur herşey.
Şimdi acısını çekmen normal,mutluyken sevinmek gerekse ayrılınca da acısını çekmek gerek.

neden herkes ılıskımı farklı gormeme bu kadar taktı anlamıyorum. yasıtlarıma gore elbette farklıydı." berkcan msjıma gec cvp vrdı ayrlcz" kafası yasamıyorum cok sukur. ya da kendı aramızda yuzuk takmak gıbı gayet guzel olan seylerı basıte ındırmeler yok.

bana hıc kotu seyler soylemedı. ılgısızlıgı d eyoktu. aksıne sevgısıyle sarıp sarmalardı benı. bu yzuden de cok sasırdım ınanamadım. kızgınıkla soyledı sandım. ama zaman gectı az bır zaman degıl 1 ay. demek kı gercek dusuncesıymıs o.

bizim demek istediğimiz bu değil.
" berkcan msjıma gec cvp vrdı ayrlcz" kafası yaşayan kişilerinki gerçek bir ilişki değildir zaten oyun gibi bir şeydir.
siz bu çocuğu çok sevdiğiniz için, ilişki gerçek bir ilişki olduğu için farklı.aynı şekilde "ciddi ilişki yaşayan" öbür insanlar için de kendi ilişkileri farklı.
ileride eğer başka birini bu çocuğu sevdiğiniz kadar severseniz ve doğru düzgün bir ilişkiniz olursa bu ilişkiyi de farklı görürsünüz.

Son düzenleme:

Böyle durumlarda insan kendisine soruyor.Acaba benimle gülerken de böyle düşünüyor muydu? vs.. Bence yoluna bakmalısın.Özlemen çok normal.Ortada bir alışkanlık var

demiştim önceki yorumlarda. ben onarma yanlısıyım. sizin söylemek stedikleriniz iyi niyetinizden tabii ki asla süphe duymuyorum. ama bana o kadar seyden sonra hemen pes etmek emek vermemek yanlıs gelıyor. hep mutlu olacak degılız, mutsuzlugu da varım yanı... :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…