cok mutsuzum ne yapacagimi bilmiyorum

Kaiaff

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2015
61
25
8
28
akla ihtiyacim var. dun ben uyurken annem telefonumu kurcalamis erkek arkadasimla mesajlasmalarimi okumus sey konularina da girmistik.. hepsini gormus :( cok utaniyorumm sok gecirdim ablam da biliyor artik
nasil bakarim yuzlerine :'(

Annen neden telefonunu kurcaliyorki sana bununla ilgili bisey soyledimi

akla ihtiyacim var. dun ben uyurken annem telefonumu kurcalamis erkek arkadasimla mesajlasmalarimi okumus sey konularina da girmistik.. hepsini gormus :KK43: cok utaniyorumm sok gecirdim ablam da biliyor artik

eyvahhh :)) olan olmuş artık sanki okumamışlar gibi davran

Şey konusu herhalde anladığımız şey
Açıkçası annen nasıl bakar olayına girmeyeceğim en moderni bile bakıyor
Asıl sorun neden şey konularını telefonda konuşuyorsunuz yada tutuyorsunuz?
Kadın aşkım seni arzuluyorum gel bebeğim kollarıma gibi birşey oluduysa dua et sadece konuşun

Şey konusu herhalde anladığımız şey
Açıkçası annen nasıl bakar olayına girmeyeceğim en moderni bile bakıyor
Asıl sorun neden şey konularını telefonda konuşuyorsunuz yada tutuyorsunuz?
Kadın aşkım seni arzuluyorum gel bebeğim kollarıma gibi birşey oluduysa dua et sadece konuşun

ilk kez konustuk o sekilde konuyu da o acmisti zaten

akla ihtiyacim var. dun ben uyurken annem telefonumu kurcalamis erkek arkadasimla mesajlasmalarimi okumus sey konularina da girmistik.. hepsini gormus :KK43: cok utaniyorumm sok gecirdim ablam da biliyor artik

annenin yaptığı saygısızlık. seninde durumu biliyo olup telefonuna şifre koyman lazımdı. çok üstüne gelirse yinenede sakin kal

annem telefonumu karıştırsa evde kıyamet kopar heralde, konu önemli bile değil benim için, ama senin durumunda bakmış artık sakin kalmaya çalış, sürekli kendini savun yapacak bişey yok.

annem telefonumu karıştırsa evde kıyamet kopar heralde, konu önemli bile değil benim için, ama senin durumunda bakmış artık sakin kalmaya çalış, sürekli kendini savun yapacak bişey yok.

ne yapacagimi sasirdim ben de :( cok utaniyorum keske silseymisim konusmalari

Ne var konusmakta millet konusmayi birak hayata geciriyor oda anlayisli davransin biraz

Back
X