Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
akla ihtiyacim var. dun ben uyurken annem telefonumu kurcalamis erkek arkadasimla mesajlasmalarimi okumus sey konularina da girmistik.. hepsini gormuscok utaniyorumm sok gecirdim ablam da biliyor artik
nasil bakarim yuzlerine :'(
Annen neden telefonunu kurcaliyorki sana bununla ilgili bisey soyledimi
Nasıl özelimi okursunuz diye üste çık! :))
Şey konuları derken? +18 mi :))
Şey konusu herhalde anladığımız şey
Açıkçası annen nasıl bakar olayına girmeyeceğim en moderni bile bakıyor
Asıl sorun neden şey konularını telefonda konuşuyorsunuz yada tutuyorsunuz?
Kadın aşkım seni arzuluyorum gel bebeğim kollarıma gibi birşey oluduysa dua et sadece konuşun
ilk kez konustuk o sekilde konuyu da o acmisti zaten
akla ihtiyacim var. dun ben uyurken annem telefonumu kurcalamis erkek arkadasimla mesajlasmalarimi okumus sey konularina da girmistik.. hepsini gormuscok utaniyorumm sok gecirdim ablam da biliyor artik
nasil bakarim yuzlerine :'(
güzelim sil yazışmalarını ne diye tutyorsun.imkansiz![]()
güzelim sil yazışmalarını ne diye tutyorsun.
içerik çok mu kötüydü?
annenin yaptığı saygısızlık. seninde durumu biliyo olup telefonuna şifre koyman lazımdı. çok üstüne gelirse yinenede sakin kal
annem telefonumu karıştırsa evde kıyamet kopar heralde, konu önemli bile değil benim için, ama senin durumunda bakmış artık sakin kalmaya çalış, sürekli kendini savun yapacak bişey yok.
orasi oyle ama benden boyle bir sey dahi beklemezdiNe var konusmakta millet konusmayi birak hayata geciriyor oda anlayisli davransin biraz