cok mutsuzum ne yapacagimi bilmiyorum

anne ozur dilerim sen haklisin senden ozur dilerim dememi bekliyormus

19 yasindayim
Valla yine az demiş annen açıkçası. En azından ülke standartları dahilinde konuşuyoruz. Ya da şöyle düşün. Anne babanın birlikte olduğunu bilirsin ama görünce kötü hissedersin kendini. O da zamanla bunu tahmin eder ama asla kondurmaz. Bununla yüzleşince sonuçlar kötü olabilir. O yüzden annen az tepki vermiş dedim.

zamana birakmaktan baska yapabilecegim bir sey yok sanirim

saygisizlik tabi cok sinirlendim nasil okur konusmalarimi ozelimi ya of

şimdi kaç yaşında olduğunu bilmiyorum ama bu konuşmalar sevgililer arasında illa bi kere olsun geçer. anne babanın bunu anlaması beklenenemez. ama yaşın küçükse bu şekilde tepki vermiştir.senin biraz ortamın yumuşamasını beklenmen lazım arrtık

şimdi kaç yaşında olduğunu bilmiyorum ama bu konuşmalar sevgililer arasında illa bi kere olsun geçer. bizden önceki neslin bunu anlaması beklenenemez.özel hayata mudahale etmek saygısızlık. ama yaşın küçükse bu şekilde tepki vermiştir.senin biraz ortamın yumuşamasını beklenmen lazım arrtık

yasim 19
su an sakin ozur diledim ama bu kadar kolay kapancagini sanmiyorum mevzunun

Telefon sizin özeliniz ya keşke karıştırmasaydı
Bundan sonra mesajları sürekli silin.
Yapacak bişey yok olan olmuş

Her şeyi geçtim telefonda cinsellik muhabbeti yapmak başlı başına risk. Oldu ki mesajı yanlışlıkla başka birine gönderdin, o zaman ne olacak. :) Annenize gelince zaten böyle muhabbetler yaptığını tahmin ediyordur ama görmese iyi olurmuş.

offf kaç yaşındasın ona göre daha çok kızacak çünkü

Back
X