Suan degil zaten okulum bitince :)Cok erken evlilik için
Yok kız ne dalgası sen de ilahidalgami geciyorsunuz
Bencede düşünmeyin kizkardesimi de uyardim bir kiz kendi dengind biriyle evlenmeli her bakimdan denkAslinda dusunmuyoruz hemen :)
Seviyorum ve yuzumu guldure bilen istisna insanlardan zaten bana esim cocugumuz oldugunda calis dese bile calismam o buyuyene kadar
Umarim Allah yasatmaz bana bunu ama eger yasarsam calismaya devam ederimErkeklerin hepsi olmasa da geneli sevgiliyken her hafta bulusup sevgili siyle gezer tozar hediye alirlar ama evlenince puf arkadaşlar ortaya cikar kiskancliklar eve kapatmalar ezmeler vs vs kaynim 5 yil eltimle sözde büyük bir ask yaşadı daha 1 yil olmadan bir cocuk yaptilar işi de biraktirdi kiz şimdi bin pişman
Ama yaşamadan tecrübe etmeden ne desen boş
Olmuyor ışte öyleUmarim Allah yasatmaz bana bunu ama eger yasarsam calismaya devam ederim
Allah hayirlisini nasip etsinBencede düşünmeyin kizkardesimi de uyardim bir kiz kendi dengind biriyle evlenmeli her bakimdan denk
Eski konularına bakın bi de.Adam ben evlenilcek adam değilim diye bağırıyor resmen ama yok kızımız aşık.Mecbur yaşayarak öğrenecekSana kendi cümlelerini yazıyorum. Kendi yazdıklarını oku. Daha da bir şey demeyeceğim. Bazı insanlar bile bile lades der. Yapacak bir şey yok :)
"Uzun zamanli bi iliskimiz var telefonda konusuyorduk ilerisi muhabbeti acildi ve bu adam b3nim calismami istemiyor bende tamam dedim anlastik
Sorun su ben dedimki ilerde ayda 1 filan canim arkadaslarimla kahvaltiya filan giderim izin verirsin demi filandiye konusurken bana dediki iyi ben calisim sen gez dedi
ama bunu sakasina degil ciddi bi sekilde dedi bi an sogudum suan boyle yapan adam ilerde neler yapar calismiyim ilerde diyede beni 2 yilda zor ikna etti"
:) seviyorum yapicak birsey yok askin gozu kordurYok kız ne dalgası sen de ilahiBulmuşsun böyle adam bırakma ikna et evlen bi an önce.Sana müstahak
Yediginiz yemegi bile burnundan getirir boylesi. Adinizi hazir yiyiciye cikarir.Uzun zamanli bi iliskimiz var telefonda konusuyorduk ilerisi muhabbeti acildi ve bu adam b3nim calismami istemiyor bende tamam dedim anlastik
Sorun su ben dedimki ilerde ayda 1 filan canim arkadaslarimla kahvaltiya filan giderim izin verirsin demi filandiye konusurken bana dediki iyi ben calisim sen gez dedi
ama bunu sakasina degil ciddi bi sekilde dedi bi an sogudum suan boyle yapan adam ilerde neler yapar calismiyim ilerde diyede beni 2 yilda zor ikna etti
Daha çok çok çok gençsiniz evlenmek için. Çok sevdiğiniz için de toz kondurmak hatta yazılanlara inanmak istemiyorsunuz. Ama burada yazılanlara tamamen inanmak istemeseniz de biraz da olsa göz önünde bulundurun. Bunları tecrübe eden, sizden büyük çok kişi var burada. Belli ki sevgiliniz de daha genç. Tatlı dille ikna edin. Çalışmak kadının özgürlüğüdür. Hadi diyelim çocuk için calismadiniz, kırk yılda bir arkadaşlarınızla plan yaptığınızda engel olmasına izin vermeyin. Şimdiden dik durun ki ileride sorun yaşamayın. Belki o da hatasını anlayacak, belki degisecek, korktuğunuz gibi olmayacak... Ya olursa?
Cocugum olunca calismicam bide ilk yil ben calismak istemiyorumBir insan okuduğu halde sırf eşi istiyor diye çalışmıyorsa zaten çalışmak ona zor geliyordur net. Düşünsenize üniversite okuyacaksın ama başkası için çalışmayacaksın annen baban bunun için okuttu zaten. Bir çocuk kaç lirayla okuyor haberiniz var mı? Kimse çocuğunu aman kültürlü olsun diye üniversiteye yollamıyor herkesin önceliği iş sahibi olması.
Ask da olsa insanin azıcık gözü açık olacak vallahi halamin gelinide aşıktı okulunu birakip kuzenime kaçtı simdi bir bebeği vae evin içinde 1 gorumce 3 kayın 1 kv 1 kp dere hizmet ediyor o cok aşık oldugu kuzenim de gezip tozup gününü gün ediyor:) seviyorum yapicak birsey yok askin gozu kordur
Ya olursa diye kendkme guvene alip okulumu bitiricem baktim dediginiz gibi ozgurlugum gidiyor elimden o zaman toplarim kendimi cunku disli biriyim aslinda bunu sevgilimde der :)Daha çok çok çok gençsiniz evlenmek için. Çok sevdiğiniz için de toz kondurmak hatta yazılanlara inanmak istemiyorsunuz. Ama burada yazılanlara tamamen inanmak istemeseniz de biraz da olsa göz önünde bulundurun. Bunları tecrübe eden, sizden büyük çok kişi var burada. Belli ki sevgiliniz de daha genç. Tatlı dille ikna edin. Çalışmak kadının özgürlüğüdür. Hadi diyelim çocuk için calismadiniz, kırk yılda bir arkadaşlarınızla plan yaptığınızda engel olmasına izin vermeyin. Şimdiden dik durun ki ileride sorun yaşamayın. Belki o da hatasını anlayacak, belki degisecek, korktuğunuz gibi olmayacak... Ya olursa?
Zaten ondan emin olana kadae cocuk filan dusunmuyorumAsk da olsa insanin azıcık gözü açık olacak vallahi halamin gelinide aşıktı okulunu birakip kuzenime kaçtı simdi bir bebeği vae evin içinde 1 gorumce 3 kayın 1 kv 1 kp dere hizmet ediyor o cok aşık oldugu kuzenim de gezip tozup gününü gün ediyor
Ben de 30 yasindan sonra bir çocukla is ariyorum yana döne yazık elinde kilerin kiymetini bilmiyorsunCocugum olunca calismicam bide ilk yil ben calismak istemiyorum
yahu kız kıza kahvaltıya gitmek için neden izin alasın? kötü bi yere mi gidiyosun? eşine ihanet mi ediyosun? güven sarsıcı bi şey mi yapıyosun? neden böyle bi konuda onun rızası olması gereksin ki? ya da böyle basit bi şeye neden rıza gösteremiyor?Siz esinizden hicmi izin aliyorsunuzki ? Norma olan onunda rizasiypa yapmak diye okumustum dini bi sayfada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?