Cok mutsuzum o calisirken ben gezicekmiymisim ?

Seviyorum ve yuzumu guldure bilen istisna insanlardan zaten bana esim cocugumuz oldugunda calis dese bile calismam o buyuyene kadar

Sana kendi cümlelerini yazıyorum. Kendi yazdıklarını oku. Daha da bir şey demeyeceğim. Bazı insanlar bile bile lades der. Yapacak bir şey yok :)

"Uzun zamanli bi iliskimiz var telefonda konusuyorduk ilerisi muhabbeti acildi ve bu adam b3nim calismami istemiyor bende tamam dedim anlastik

Sorun su ben dedimki ilerde ayda 1 filan canim arkadaslarimla kahvaltiya filan giderim izin verirsin demi filandiye konusurken bana dediki iyi ben calisim sen gez dedi

ama bunu sakasina degil ciddi bi sekilde dedi bi an sogudum suan boyle yapan adam ilerde neler yapar calismiyim ilerde diyede beni 2 yilda zor ikna etti"

Umarim Allah yasatmaz bana bunu ama eger yasarsam calismaya devam ederim

Bir insan okuduğu halde sırf eşi istiyor diye çalışmıyorsa zaten çalışmak ona zor geliyordur net. Düşünsenize üniversite okuyacaksın ama başkası için çalışmayacaksın annen baban bunun için okuttu zaten. Bir çocuk kaç lirayla okuyor haberiniz var mı? Kimse çocuğunu aman kültürlü olsun diye üniversiteye yollamıyor herkesin önceliği iş sahibi olması.

Eski konularına bakın bi de.Adam ben evlenilcek adam değilim diye bağırıyor resmen ama yok kızımız aşık.Mecbur yaşayarak öğrenecek

Yediginiz yemegi bile burnundan getirir boylesi. Adinizi hazir yiyiciye cikarir.

Daha çok çok çok gençsiniz evlenmek için. Çok sevdiğiniz için de toz kondurmak hatta yazılanlara inanmak istemiyorsunuz. Ama burada yazılanlara tamamen inanmak istemeseniz de biraz da olsa göz önünde bulundurun. Bunları tecrübe eden, sizden büyük çok kişi var burada. Belli ki sevgiliniz de daha genç. Tatlı dille ikna edin. Çalışmak kadının özgürlüğüdür. Hadi diyelim çocuk için calismadiniz, kırk yılda bir arkadaşlarınızla plan yaptığınızda engel olmasına izin vermeyin. Şimdiden dik durun ki ileride sorun yaşamayın. Belki o da hatasını anlayacak, belki degisecek, korktuğunuz gibi olmayacak... Ya olursa?

Cocugum olunca calismicam bide ilk yil ben calismak istemiyorum

:) seviyorum yapicak birsey yok askin gozu kordur
Ask da olsa insanin azıcık gözü açık olacak vallahi halamin gelinide aşıktı okulunu birakip kuzenime kaçtı simdi bir bebeği vae evin içinde 1 gorumce 3 kayın 1 kv 1 kp dere hizmet ediyor o cok aşık oldugu kuzenim de gezip tozup gününü gün ediyor

Ya olursa diye kendkme guvene alip okulumu bitiricem baktim dediginiz gibi ozgurlugum gidiyor elimden o zaman toplarim kendimi cunku disli biriyim aslinda bunu sevgilimde der :)

Ben okutan anne babaya üzülüyorum en çok. Biz 3 kızız üçümüzü de okuttular hem de aynı anda. En küçükle en büyük arasında 3 yaş var. Ve dedi ki ailem ayaklarının üstünde durmalısın kimseye muhtaç olmamalısın. Ben böyle bir şey yapsam ailemin yüzüne nasıl derim. Demişsiniz ya kimse ne yapacağımı söylemiyor..ben diyeyim ailenizi de düşünün gözleri arkada kalmasın.

Zaten ondan emin olana kadae cocuk filan dusunmuyorum

Siz esinizden hicmi izin aliyorsunuzki ? Norma olan onunda rizasiypa yapmak diye okumustum dini bi sayfada
yahu kız kıza kahvaltıya gitmek için neden izin alasın? kötü bi yere mi gidiyosun? eşine ihanet mi ediyosun? güven sarsıcı bi şey mi yapıyosun? neden böyle bi konuda onun rızası olması gereksin ki? ya da böyle basit bi şeye neden rıza gösteremiyor?
eşimizin rızasını alalım diye biz köle olalım o zaman iyi ne güzel.
onlar da bunu bi güzel kullanıp ağzımıza s***ınlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…