- 2 Ocak 2017
- 538
- 553
- 103
- 36
Ya galiba evlenince degisiyor cunku birinin sevgiliside ayni benimki gibiymis evlenince nerdesin diye bile sormuyormus
Neden kimse anlamamis beni ? Agzini aradim gelecekle alakali planlaeini ogrenmek icin bende sasirdim
Hahhaahaa.Tarlakuşuydu julieti canlandırmışsın canım...Romeo ve juliet eğer kavuşsaydı,10 yıl sonra evlilikleri nasıl olurdu diye oyun vardı ya.Koca göbekli,arkadaşlarıyla sürekli takılan bir ROMEO ve saçı başı bezginlikten ve tarla ev işleri yapmaktan dagınık,dırdır eden koca vucutlu bir JULIET...Masallar, kahramanları ölmese de,onlar ermiş muradına,biz çıkalım kerevetine diye biter.Oysa asıl önemli kısmı,kerevetten sonrasıdır,görene...Hahaha süper ya. Bir aşk hikayesi daha. Yıllar geçecek evleneceksin çalışmadan iki odalı bir evde ömrün çürüyecek, yok olacaksın ama AŞK işte naparsın atsan atılmaz satsan satılmaz. Hiiiç üzülmüyorum insan ne kötülük yaparsa kendine yaparmış. Evlen hemen bas nikahı ve evde kocişkonu bekle. Sendeki kocişko kimsede yok. Hemen birkaç çocuk yap aşkınızın meyveleri olsun.Sakın ha gezmek, eğlenmek, gülmek yok bitti onlar unut
ay bu zaten evli değil mi ?Ay bu birde evlenince annesiyle yaşamak isteyen, erasmus yapmanıza izin vermeyen, giyiminize karışan adam değil mi?
Çalışmamayı bıkmadan 2 sene ısrarla size kabul ettirmiş. İleride problem olursa çalışırım diyorsunuz.
Ne olcak da o zaman çalışmanıza ses çıkarmayacak?
Nasıl bir mucize olacak da sizin arkadaşlarla kahvaltı yapmanızı hoş görücek?
Kafa nakli falan mı yapılacak adamın nasıl değişecek fikirleri?
Geçmiş olsun şimdiden.
Yok daha sevgililer. Çocuk daha askere gidecek, iş bulacak vs.ay bu zaten evli değil mi ?
İki koca seçeneğin varUzun zamanli bi iliskimiz var telefonda konusuyorduk ilerisi muhabbeti acildi ve bu adam b3nim calismami istemiyor bende tamam dedim anlastik
Sorun su ben dedimki ilerde ayda 1 filan canim arkadaslarimla kahvaltiya filan giderim izin verirsin demi filandiye konusurken bana dediki iyi ben calisim sen gez dedi
ama bunu sakasina degil ciddi bi sekilde dedi bi an sogudum suan boyle yapan adam ilerde neler yapar calismiyim ilerde diyede beni 2 yilda zor ikna etti
İliskinizin boyutunu, aile yapılarınızı, hayat tarzlarınızı bilemem ama ben çalışmayacaksın zihniyetinde bir adamla evlenemezdim herhalde. Eşime bazen şakayla karışık "ilerde sen cok kazanınca ben çalışmam" dediğimde "para icin değil, kendin icin çalışmanı isterim" demiştir bana. Ayrıca erkek ne kazanırsa kazansın ileride bu işin çocuğu var, eğitimi masrafları vs. Sonra Ne mi olacak? Siz baba evindeki standartlarınızı devam ettirmeye çalıştığınızda acı gerçeklerle karşılaşacaksınız. O sebeple benden tavsiye siz çalışın. Ayrıca hem evde otur hem de ayda bir arkadaşlarla kahvaltı cok görülsün. Söyleme şekli de cok cirkin. İnsan sevdiğinin gezmesinden, rahatlamasından mutlu olmalı. Sizinki bildiginiz kölelik istiyor. Ayrıca daha nikahli bile olmadığınız adamdan şimdiden izin almaya kalkıp adamların k.çlarini niye kaldırıyorsunuz? Sizin bir hayat tarzınız vardır ve hayatını sizinle birleştirmek isteyen adam sizi böyle kabul eder. Bu karşı taraf icin de geçerli. O sizden "hayatım hani ben çalışicam ya öğle araları arkadaşlarımla yemek yiyebilir miyim, is çıkışları bir iki saat biryerlerde takılabilir miyim, haftasonlari halisaha maça gidebilir miyim" diye soruyor mu?Uzun zamanli bi iliskimiz var telefonda konusuyorduk ilerisi muhabbeti acildi ve bu adam b3nim calismami istemiyor bende tamam dedim anlastik
Sorun su ben dedimki ilerde ayda 1 filan canim arkadaslarimla kahvaltiya filan giderim izin verirsin demi filandiye konusurken bana dediki iyi ben calisim sen gez dedi
ama bunu sakasina degil ciddi bi sekilde dedi bi an sogudum suan boyle yapan adam ilerde neler yapar calismiyim ilerde diyede beni 2 yilda zor ikna etti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?