- 4 Mayıs 2011
- 24.320
- 45.697
- 798
Sevdiginiz birini tek hatasinda silip atamazsiniz
Atmayın o zaman hayrını görün!
Arkadaslarinla ayda 1 kahvaltiya gideceksin. Izin istiyorsun vermem diyor. Vay ki ne vay sari isik yanip sönüyor dikkatli geç diyeUzun zamanli bi iliskimiz var telefonda konusuyorduk ilerisi muhabbeti acildi ve bu adam b3nim calismami istemiyor bende tamam dedim anlastik
Sorun su ben dedimki ilerde ayda 1 filan canim arkadaslarimla kahvaltiya filan giderim izin verirsin demi filandiye konusurken bana dediki iyi ben calisim sen gez dedi
ama bunu sakasina degil ciddi bi sekilde dedi bi an sogudum suan boyle yapan adam ilerde neler yapar calismiyim ilerde diyede beni 2 yilda zor ikna etti
Ben üzülüyorum böyle genç kızlara şahsen ne desek boşDegil mi, bize niye dertleniyorsa artik...
O tek hata dedigi hayatinin sorunu olacak haberi yokAtmayın o zaman hayrını görün!
Hayata toz pembe bakıyorlar. Diploma kadının altın bileziğidir. Para kazanmayan kadını daha çok ezmeye çalışırlar. Okuyoruz her gün eşim aldattı, ailem beni istemiyor, nereye gideceğim konularını. Parası olan tekmeyi basar ve hemen boşanır. Adam şimdiden paramı mı yiyeceksin diye soruyor. Konu sahibi tek hatada sileyim mi yazmış bide. Bize mutluluklar dilemek düşer. İnş pişman olmaz.Bende cahillik ettim izinsiz dışarı çıkmadım ne dese yuvamdir kocamdir dedim yavas yavas güvenimi ozsaygimi kaybettim arkadaşlarimi kaybettim sonunda anksiyite bozukluk ve sosyal fobi teshisi kondu simdide kendim çıkamıyorum dışarı
Eşim kötü değil ama cahillikle ailesi yüzünden çok ezdi zamaninda
Ama gençlere bunu anlatmaya çalışınca ya sen ne anlarsin ki diyorlar yada sen karışma diyorlar
Malesef hayat çok acımasızHayata toz pembe bakıyorlar. Diploma kadının altın bileziğidir. Para kazanmayan kadını daha çok ezmeye çalışırlar. Okuyoruz her gün eşim aldattı, ailem beni istemiyor, nereye gideceğim konularını. Parası olan tekmeyi basar ve hemen boşanır. Adam şimdiden paramı mı yiyeceksin diye soruyor. Konu sahibi tek hatada sileyim mi yazmış bide. Bize mutluluklar dilemek düşer. İnş pişman olmaz.
Dogru söylüyorsun 6 yildir 2+1evde ömrüm çürüyorHahaha süper ya. Bir aşk hikayesi daha. Yıllar geçecek evleneceksin çalışmadan iki odalı bir evde ömrün çürüyecek, yok olacaksın ama AŞK işte naparsın atsan atılmaz satsan satılmaz. Hiiiç üzülmüyorum insan ne kötülük yaparsa kendine yaparmış. Evlen hemen bas nikahı ve evde kocişkonu bekle. Sendeki kocişko kimsede yok. Hemen birkaç çocuk yap aşkınızın meyveleri olsun.Sakın ha gezmek, eğlenmek, gülmek yok bitti onlar unut
O tek hata dedigi hayatinin sorunu olacak haberi yok
Ben hic uzulmuyorum, kendi dusen aglamaz. Adam ben hayvanim diye bagiriyor resmen, daha ne yapsin?Ben üzülüyorum böyle genç kızlara şahsen ne desek boş
Off haklisin her kelimenle. Üzüldüğüm bunu gormeyip bile bile kendini yakacak evlenecek calismayacak sosyal hayati olmayacak evde bir birey olamayacak. Tek sebebi de seviyor sevgilisini her seye deger bir erkek bulmus.üstelik asıl hatanın farkında bile değil.. çocuğun dediği lafa takılmış ortada çok daha büyük bir sorun varken.
bir kadının çalışmasını kesinlikle istemeyen erkek ya sapıktır zira birlikte çalıştığı kadınlara ne gözle bakıyorsa artık karısınada öyle bakacaklar zanneder yada kadının ekonomik özgürlğünün olmasını istemez her bakımdan kendisine muhtaç olsun ister yani aslında kendine eş değil yönetebileceği oyuncak alıyordur..
bu zihniyetteki adamın ben çalışırken gezicenmi lafı çok normal değil mi? nesine bu kadar şaşırıp bozulmuş konu sahibesi anlamadım..
madem oyle kendine guven. ask kendini hice saymak degildir. kadin olarak kiymetini degerini bil. kahvalti icin izin alma mesela ya da o istemiyor diye degil sen istemedigin calisma. simdi aman beni kiskaniyor n guzel diye hosuna gidiyor. 3 gun sonra buraya yazarsin kocam cok kiskanc diye. kendine saygi duy biraz. ask bu degil ya.Aynisini degil zaten cunku herkesin tepkisi izinmi aldin konu bu degilki bide neden burdaki bayanlar bu kadar sert anlamiyorum tek dedikleri yok cahip yok su madem oyl3 sunu bunu yap diyin kimse demiyorki anlasilan bu konularda yenisin bak soyle yap demiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?