Cok mutsuzum o calisirken ben gezicekmiymisim ?

Sevdiginiz birini tek hatasinda silip atamazsiniz

vuww sen yola girmişsin .. de bu hata değil dünya görüşü .. kadının üstünde istediği hakimiyeti sağlayıp velisi gibi hareket etmeyi normal gören bir sevgilin var.. çocuğun kadına bakış açısı olduğuna ofsayt.. hata dediğin yanlışlıkla bilmeden yapılan şeydir bir insana 2 sene baskı kurup onun kendi iradesini hiçe sayıp diretmek hata değildir..

Arkadaslarinla ayda 1 kahvaltiya gideceksin. Izin istiyorsun vermem diyor. Vay ki ne vay sari isik yanip sönüyor dikkatli geç diye

Kadinlar mi cok saf, yoksa kolelige mi cok hevesler anlamadim. Daha baba evinden cikmamissin. Hayatinla ilgili kararlari neden ona birakiyorsun ki. Hadi evlendin diyelim. 2 gun sonra birakip giderse... hicbirseyin garantisi yok ki. Ne kadar guveniyorsun adama da isinden gucunden oluyorsun. Bir de kahve icmek sanki buyuk luksmus gibi adamdan izin mi aliyorsun. Bu senin hayatin onin drgil. hayatinin ipleri kendi ellerinde olsun. Hayatini yazarken kalemi baskadina verirsen hic istemedigin seyler yasayip mutsuz olursun. Kendi hikayeni kendin yazmalisin. Unutma evlilik paylasimdir kolelik degil.

Hayata toz pembe bakıyorlar. Diploma kadının altın bileziğidir. Para kazanmayan kadını daha çok ezmeye çalışırlar. Okuyoruz her gün eşim aldattı, ailem beni istemiyor, nereye gideceğim konularını. Parası olan tekmeyi basar ve hemen boşanır. Adam şimdiden paramı mı yiyeceksin diye soruyor. Konu sahibi tek hatada sileyim mi yazmış bide. Bize mutluluklar dilemek düşer. İnş pişman olmaz.

Calismana izin vermemek?

IZIN ALMAK!? Ne munasebet ya!

Evlenince ne olacagini saniyorsunuz acaba! Bosuna mi konusuyor annemiz babamiz calisin calisin calisin diye.

Yok anam yok anlamiyor bizim kadinlarimiz. Calistirilmak istenmeyen kadin kendini el ustunde tutulacagini falan saniyor evlilikte.

Malesef hayat çok acımasız

Hahaha süper ya. Bir aşk hikayesi daha. Yıllar geçecek evleneceksin çalışmadan iki odalı bir evde ömrün çürüyecek, yok olacaksın ama AŞK işte naparsın atsan atılmaz satsan satılmaz. Hiiiç üzülmüyorum insan ne kötülük yaparsa kendine yaparmış. Evlen hemen bas nikahı ve evde kocişkonu bekle. Sendeki kocişko kimsede yok. Hemen birkaç çocuk yap aşkınızın meyveleri olsun.Sakın ha gezmek, eğlenmek, gülmek yok bitti onlar unut

Dogru söylüyorsun 6 yildir 2+1evde ömrüm çürüyor

O tek hata dedigi hayatinin sorunu olacak haberi yok

üstelik asıl hatanın farkında bile değil.. çocuğun dediği lafa takılmış ortada çok daha büyük bir sorun varken.
bir kadının çalışmasını kesinlikle istemeyen erkek ya sapıktır zira birlikte çalıştığı kadınlara ne gözle bakıyorsa artık karısınada öyle bakacaklar zanneder yada kadının ekonomik özgürlğünün olmasını istemez her bakımdan kendisine muhtaç olsun ister yani aslında kendine eş değil yönetebileceği oyuncak alıyordur..
bu zihniyetteki adamın ben çalışırken gezicenmi lafı çok normal değil mi? nesine bu kadar şaşırıp bozulmuş konu sahibesi anlamadım..

Off haklisin her kelimenle. Üzüldüğüm bunu gormeyip bile bile kendini yakacak evlenecek calismayacak sosyal hayati olmayacak evde bir birey olamayacak. Tek sebebi de seviyor sevgilisini her seye deger bir erkek bulmus.

Bi kere "evlenınce şöyle oluyormuş, böyle değişiyorlarmış" gibi genellemelerin anlamsız. Erkekler robot değil, insan. Değişen örnekler olduğu gibi değişmeyen örnekler de var. Arkadaslarının kocasını, evliliğini gözlemleyerek kendi evliliğinin nasıl ilerleyeceğini bilemezsin. Çalışıp çalışmamak size kalmış birşeydir bu konuda zorlaması ayrı bir yanlış. Ancak, çalışmanıza mani olup, ayda bir çıkmanıza dahi "ben calıscam sen gez." diyorsa köle arıyor kendine evet.
Sabahtan akşama kadar evde oturursun sonrada kocanın gözünün içine bakarsın akşam gezdirsin diye. Uyan uyann o cicim ayları geçecek. Şimdi süslü bir şekilde anlatıyor diye bunlar hoşuna gidiyor belki ama ilerde yaşayıp görürsün ne olduğunu.

madem oyle kendine guven. ask kendini hice saymak degildir. kadin olarak kiymetini degerini bil. kahvalti icin izin alma mesela ya da o istemiyor diye degil sen istemedigin calisma. simdi aman beni kiskaniyor n guzel diye hosuna gidiyor. 3 gun sonra buraya yazarsin kocam cok kiskanc diye. kendine saygi duy biraz. ask bu degil ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…