Cok mutsuzum o calisirken ben gezicekmiymisim ?

Çalışmayan kadınlara "koca parası mı yiyeceksin" tarzındaki yorumlar o kadar terbiyesizce geliyorki bana, dikkat edilsin biraz!
Adamın hödüklüğüne laf söyleyecem derken çalışmayan kadınlar aşağılanıyor.

*evet alınıyorum

Hallem,
Sana daha şimdiden çalışmayacaksın diyen, seni zorla buna ikna eden bir adam var karşında.
Evlenince de çıkıp gezmene izin vermeyecek bir adam.
Daha şimdiden "izin alıyorsun" çünkü!

Kendinizi bu kadar ezdirmeyin yahu.

tabii ki arkana bakmadan kaç
hem çalışmanı istemiyor hem çok belli ki ileride her verdiği kuruşu başına kakacak

SEVGİLİN istemiyor diye çalışmıyorsun?
harçlık da istiyor musun kendisinden?
eğer öyleyse adam haklı beyler. dağılın...

Valla sana sunu soyliyim canim benim,calisma diyorsa iki kere düsün.. ben de evlenmeden önce calisiyordum sonra dedi ki evleniriz bir ay eve alisirsin sonra bizim sirkette baslarsin ise.. nitekim BÜYÜK YALAN.. o bir ay oldu beş ay.. sonra yaş 30 oldu cocugumuz olsun oldu.. Allah nasip etti bebisimizde yolda.. ama ne isten haber var ne gezmeden ne tozmadan.. evler yakin diye hergun kv kapisindayim.. bence cok iyi dusun.. son pismanlik ise yaramiyor..

hangi çağda yaşıyormuş o öyle .. çalışmayacaksın dışarı çıkmayacaksın köle misiniz siz

Hiçbir şeyden ders almıyorsunuz. Televizyonda, internette, kitaplarda yazan hiçbirşeyden. İnsanlar bas bas bağırıyor, uyarıyor...Çalışmayan, okumayan ne kadar kadın varsa çaresiz. Şurda yazılan başlıkların çoğu 'Çalışmıyorum kocam aldattı bebeğim var ne yapcam?' Çok seviyorsanız rezilliği buyurun evlenin, kocanızın eline bakın, hizmetciliğini, köleliğini yapın.

Çalışmıyorum evdeyim ve mutsuzum ...ilerdeki hayatın ...en azından eşim gezip tozmama karışmıyor ki o çalışmamı ister ....asla bir erkek için hayallerinizden kurallarinizdan taviz vermeyin calsmamayi o istediği için değil siz istediğiniz için olmalı ..evlendikten sonra harçlık bile istesen ben çalışıyorum eşşek gibi sen yiyorsun der

Çalışmıyorum evdeyim ve mutsuzum ...ilerdeki hayatın ...en azından eşim gezip tozmama karışmıyor ki o çalışmamı ister ....asla bir erkek için hayallerinizden kurallarinizdan taviz vermeyin calsmamayi o istediği için değil siz istediğiniz için olmalı ..evlendikten sonra harçlık bile istesen ben çalışıyorum eşşek gibi sen yiyorsun der

Balık baştan kokar diye boşuna dememişler valla hiç düşünmeden ilişkini bitir. Hiçbir şeye izin vermeyen adamdan hayır gelmez. Oldu o çalışsın sen de evde otur insan bunalım geçirir ya. Böyle bir insanla evlenirsen bence sonunuz boşanma olur. Hele ki özgürlüğüne düşkün biriysen.

Öyle olacak zaten ya başka nasıl olacaktı diyecektim.hiçbir şey dememisin.bak ben 12"yıl çalıştım.Almanya ya gelince istifa etmek zorunda kaldım.Maddi özgürlük çok önemliydi.Hem de ruh sağlığı için.Bu durumda eşinin ne demesi lazım.Ye iç gez keyfine bak.
Benim eşim böyle diyor ama ara ara işte bakıyor bana.Neden mutsuzum çünkü.Neden?çalışan arkadaşlarım kadar rahat değilim.
Her neyse haa bu arada her çalışmak istiyorum diyene de is yok.işiniz hazirda niye çalışıyorsunuz ki?dışarda kimseye hadi gelin size ise alayım diye kol açmıyor.

nedemek arkadaşlarımla kahvaltıya giderim izin verirsin değilmi , o senın anan baban degilki izin istiyesin ,
sen böyle davranırsan boynuna ilmek ilmek ip geçirir.

nedemek arkadaşlarımla kahvaltıya giderim izin verirsin değilmi , o senın anan baban degilki izin istiyesin ,
sen böyle davranırsan boynuna ilmek ilmek ip geçirir.
Parasını o vereceği için izin istiyor, ilerde dediği de evlendikten sonra sanırım, öyle anladım ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…