Cok mutsuzum o calisirken ben gezicekmiymisim ?

dr_yad
Allah ailenden razi olsun benim ailem beni okutmadi kiz kardesimi okutuyorlar ama dul bi adama asik oldu okulu falan sallıyor

Ama bizde hep sey derler butun cevremdekiler akrabalar filan bi kizin meslegi olsunda o ona yeter diye okuturlar illa calissin diye degilki yani kultuelu olalim ve Allah korusun bi sorun yasarsak ilerde calisabilelim diye

="Hallem, post: 51163118, member: 784151"]Cocugum olunca calismicam bide ilk yil ben calismak istemiyorum
çocuk da bahane değil. He ilk 1.5 yıl olabilir. Bizim de çocuğumuz var ama kreşe verdik çalıştık. İhtiyacımız olduğundan değil hem de. Biraz mantıklı düşünün. Ayaklarınız üstünde durun. Herkes deneyimli eleman arıyor. Devlete girmek ha deyince olmuyor. Yani nasılsa mesleğim var istediğim zaman çalışırım diye bişey yok. Deneyim istiyorlar. Keşke öyle olsa okuyunca iş bulunsa hemen.

Allah ailenden razi olsun benim ailem beni okutmadi kiz kardesimi okutuyorlar ama dul bi adama asik oldu okulu falan sallıyor[/QUOTE]
:/ evet Allah razi olsun

Salak degiliz herhalde 1 tane yakin arkadasi var oda cocukluk arkadasi o cocukta baya duzgun birisi ickisi yok birseyi yok vur dedik oldurdunuz

Hem calistirmayip hem de "ben otururken sen gezeceksin ha" lafindan birsey anlamamissin anlasilan. Anlama da zaten bosver iyi boyle. Evlen gitsin zaten yorumlarin sevdicegini arka alma odakli. Otur evinde beyini bekle ne diyim.

Ya olursa diye kendkme guvene alip okulumu bitiricem baktim dediginiz gibi ozgurlugum gidiyor elimden o zaman toplarim kendimi cunku disli biriyim aslinda bunu sevgilimde der :)
Abla tavsiyesi, hatta teyze diyebiliriz, 34 yaşındayım :))) mesleğinizi elinize almadan evlenmeyin. Cicim aylarının hevesiyle bırakırsanız sonra toparlaması güç olur.

ben de onu diyorum işte öncelik iş işte. Bir de yine diyorum tıp okumuyorsanız kimse size altın Tepside iş sunmayacak..hoş şu an tıpta bile zor dediğim. İnsanlar kendini geliştiyor. Ama siz bu düşünceyle heralde mesleğim var zamanı gelince ilk başvurduğum yer alır sanıyorsunuz. Ne okuyorsunuz bu arada.

Hem calistirmayip hem de "ben otururken sen gezeceksin ha" lafindan birsey anlamamissin anlasilan. Anlama da zaten bosver iyi boyle. Evlen gitsin zaten yorumlarin sevdicegini arka alma odakli. Otur evinde beyini bekle ne diyim.
O laf zaten beni baya kendime getirdi

8 yillik evliyim 22 yasinda evlendim cicim ayi bile yasamadim daha 6 aylik evliyken hamile kaldim esim calistirmadi okulumu devam edecegim dedim puf o sozde uctu gitti şimdi 1 çocukla aylardir is ariyorum ilk 4 5 yil kaynana gorumce vs derdi cektim herseye izin alirdim simdi hicde izin almiyorum hata etmisim. Aklim 27 den sonra basima geldi ama 5 yilim heba oldu
Simdi de is ariyorim ama tecrubesiz okumamis elemana kimse bakmiyor

Izin verirsin derken. . Bütün ipleri şimdiden onun eline vermişsin.. pardon da o çalışırken sen napıcaksın.. onun hizmetçiliğini mi?? Bende çalışmıyorum ama arkadaşlarımla gezmeye giderim yani normali bu.

Bazı kadınlar yaşadıkları sıkıntıları hakkediyorlarmış demekten kendimi alamıyorum . Buradaki herkes konu sahibini uyarıyor ama onun aklı bir karış havada. 10 yıl sonraki konu başlıkların:kocam anneme göndermiyor, kocam dışarı çıkmama izin vermiyor, kocam lokmalarımı sayıyor, çocuğum için katlanmam gerekiyor mu... uzayıp gider bu liste. İlerde umarım böyle konular açmak zorunda kalmazsın. Herkes kendi kaderini kendisi yazar. 17/İSRÂ-13: Ve Biz, her bir insanın kaderini kendi çabasına bağlı kıldık.

Dikkate alicam bunlarin hepsini

arkadaşlarınla buluşmak için izin mi istedin?
şu anda arkadaşınla buluşmak için yada sevgilinle izin mi alıyorsun ailenden yoksa haber verip mi çıkıyorsun? dini sayfada okuduğun şey sadece koca için mi geçerli..
sevgililikte pek uygun değildir okuduğun sayfaya bence.. sen çalış o çalışmasın madem teklif et bakalım o kendi özgürlüğünün kısıtlanmasını kabul edecek mi..

Bende cahillik ettim izinsiz dışarı çıkmadım ne dese yuvamdir kocamdir dedim yavas yavas güvenimi ozsaygimi kaybettim arkadaşlarimi kaybettim sonunda anksiyite bozukluk ve sosyal fobi teshisi kondu simdide kendim çıkamıyorum dışarı
Eşim kötü değil ama cahillikle ailesi yüzünden çok ezdi zamaninda
Ama gençlere bunu anlatmaya çalışınca ya sen ne anlarsin ki diyorlar yada sen karışma diyorlar

Sevdiginiz birini tek hatasinda silip atamazsiniz

vuww sen yola girmişsin .. de bu hata değil dünya görüşü .. kadının üstünde istediği hakimiyeti sağlayıp velisi gibi hareket etmeyi normal gören bir sevgilin var.. çocuğun kadına bakış açısı olduğuna ofsayt.. hata dediğin yanlışlıkla bilmeden yapılan şeydir bir insana 2 sene baskı kurup onun kendi iradesini hiçe sayıp diretmek hata değildir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…