- 19 Ekim 2016
- 2.761
- 3.459
- 48
Ama bizde hep sey derler butun cevremdekiler akrabalar filan bi kizin meslegi olsunda o ona yeter diye okuturlar illa calissin diye degilki yani kultuelu olalim ve Allah korusun bi sorun yasarsak ilerde calisabilelim diyeBen okutan anne babaya üzülüyorum en çok. Biz 3 kızız üçümüzü de okuttular hem de aynı anda. En küçükle en büyük arasında 3 yaş var. Ve dedi ki ailem ayaklarının üstünde durmalısın kimseye muhtaç olmamalısın. Ben böyle bir şey yapsam ailemin yüzüne nasıl derim. Demişsiniz ya kimse ne yapacağımı söylemiyor..ben diyeyim ailenizi de düşünün gözleri arkada kalmasın.
çocuk da bahane değil. He ilk 1.5 yıl olabilir. Bizim de çocuğumuz var ama kreşe verdik çalıştık. İhtiyacımız olduğundan değil hem de. Biraz mantıklı düşünün. Ayaklarınız üstünde durun. Herkes deneyimli eleman arıyor. Devlete girmek ha deyince olmuyor. Yani nasılsa mesleğim var istediğim zaman çalışırım diye bişey yok. Deneyim istiyorlar. Keşke öyle olsa okuyunca iş bulunsa hemen.="Hallem, post: 51163118, member: 784151"]Cocugum olunca calismicam bide ilk yil ben calismak istemiyorum
Allah ailenden razi olsun benim ailem beni okutmadi kiz kardesimi okutuyorlar ama dul bi adama asik oldu okulu falan sallıyor[/QUOTE][QUOTE="inci_ser, post: 51163144, member: okutmaBen okutan anne babaya üzülüyorum en çok. Biz 3 kızız üçümüzü de okuttular hem de aynı anda. En küçükle en büyük arasında 3 yaş var. Ve dedi ki ailem ayaklarının üstünde durmalısın kimseye muhtaç olmamalısın. Ben böyle bir şey yapsam ailemin yüzüne nasıl derim. Demişsiniz ya kimse ne yapacağımı söylemiyor..ben diyeyim ailenizi de düşünün gözleri arkada kalmasın.
Salak degiliz herhalde 1 tane yakin arkadasi var oda cocukluk arkadasi o cocukta baya duzgun birisi ickisi yok birseyi yok vur dedik oldurdunuz
Abla tavsiyesi, hatta teyze diyebiliriz, 34 yaşındayım :))) mesleğinizi elinize almadan evlenmeyin. Cicim aylarının hevesiyle bırakırsanız sonra toparlaması güç olur.Ya olursa diye kendkme guvene alip okulumu bitiricem baktim dediginiz gibi ozgurlugum gidiyor elimden o zaman toplarim kendimi cunku disli biriyim aslinda bunu sevgilimde der :)
ben de onu diyorum işte öncelik iş işte. Bir de yine diyorum tıp okumuyorsanız kimse size altın Tepside iş sunmayacak..hoş şu an tıpta bile zor dediğim. İnsanlar kendini geliştiyor. Ama siz bu düşünceyle heralde mesleğim var zamanı gelince ilk başvurduğum yer alır sanıyorsunuz. Ne okuyorsunuz bu arada.="Hallem, post: 51163183, member: 784151"]Ama bizde hep sey derler butun cevremdekiler akrabalar filan bi kizin meslegi olsunda o ona yeter diye okuturlar illa calissin diye degilki yani kultuelu olalim ve Allah korusun bi sorun yasarsak ilerde calisabilelim diye
çocuk da bahane değil. He ilk 1.5 yıl olabilir. Bizim de çocuğumuz var ama kreşe verdik çalıştık. İhtiyacımız olduğundan değil hem de. Biraz mantıklı düşünün. Ayaklarınız üstünde durun. Herkes deneyimli eleman arıyor. Devlete girmek ha deyince olmuyor. Yani nasılsa mesleğim var istediğim zaman çalışırım diye bişey yok. Deneyim istiyorlar. Keşke öyle olsa okuyunca iş bulunsa hemen.
O laf zaten beni baya kendime getirdiHem calistirmayip hem de "ben otururken sen gezeceksin ha" lafindan birsey anlamamissin anlasilan. Anlama da zaten bosver iyi boyle. Evlen gitsin zaten yorumlarin sevdicegini arka alma odakli. Otur evinde beyini bekle ne diyim.
Dikkate alicam bunlarin hepsini8 yillik evliyim 22 yasinda evlendim cicim ayi bile yasamadim daha 6 aylik evliyken hamile kaldim esim calistirmadi okulumu devam edecegim dedim puf o sozde uctu gitti şimdi 1 çocukla aylardir is ariyorum ilk 4 5 yil kaynana gorumce vs derdi cektim herseye izin alirdim simdi hicde izin almiyorum hata etmisim. Aklim 27 den sonra basima geldi ama 5 yilim heba oldu
Simdi de is ariyorim ama tecrubesiz okumamis elemana kimse bakmiyor
Sevdiginiz birini tek hatasinda silip atamazsinizMantığınızı kaybedecek kadar nasıl aşık olabiliyorsunuz?
Bazı kadınlar yaşadıkları sıkıntıları hakkediyorlarmış demekten kendimi alamıyorum . Buradaki herkes konu sahibini uyarıyor ama onun aklı bir karış havada. 10 yıl sonraki konu başlıkların:kocam anneme göndermiyor, kocam dışarı çıkmama izin vermiyor, kocam lokmalarımı sayıyor, çocuğum için katlanmam gerekiyor mu... uzayıp gider bu liste. İlerde umarım böyle konular açmak zorunda kalmazsın. Herkes kendi kaderini kendisi yazar. 17/İSRÂ-13: Ve Biz, her bir insanın kaderini kendi çabasına bağlı kıldık.
Atman lazım abla tavsiyesiSevdiginiz birini tek hatasinda silip atamazsiniz
Ilk hatasını affedince devamı geliyor emin olSevdiginiz birini tek hatasinda silip atamazsiniz
Sevdiginiz birini tek hatasinda silip atamazsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?