Cok mutsuzum olmek istiyorum

Sana da böyle agir laflar mi ediyor. Nasil iki dakka da unutabiliyorsun ben unutamiyorum

Yok öyle ağır laflar olmadı aramızda
sadece çok karışıyor benimki
unutmasan bile unutmuş gibi yap Ona muhtaç olduğun sürece
işin var mı okuyor musun

Ben agzimi bile acmadim. Kendi bagirarak kizarak buralara getirdi.23 yaşındayım yeni mrzun oldum

takma canım sen sakinliğini koru annelerde hata yapabilio anne olunca belki omnun gbi davranmazsın ama seni düşündüğünden bu kadar abaarttını kabullenirsin yolun bahtın açık olsun yüzün hep gülsün

Ben agzimi bile acmadim. Kendi bagirarak kizarak buralara getirdi.23 yaşındayım yeni mrzun oldum
O zaman is bulacaksin,biraz para biriktirip ayri eve cikacaksin
Annenle de arada gorusursun
Boyle laflar edebilen bir insanla ayni evde yasanmaz anne bile olsa

Anneniz sizin güçlü olmanızı istiyor bence
erkeklere bu kadar baglanmamanizi istiyor kendi gibi olmayın istiyor
bunu da sakince söylemek yerine bu yolu seçmiş
anlamıyor işte sizin ruh halinizi ama amacı kötü değil belli

Yani birsuru erkekle konustum. Bi de kapaliyim

Yani birsuru erkekle konustum. Bi de kapaliyim

Niye kötü olasınız ki
adam mi oldurdunuz sanki
bence siz bir iş aramaya başlayın o sevgiliyi de bırakın size Hayri yok

daha güçlü olmaya çalışın
anneniz de cabanizi görünce vazgeçer bu tavrindan

Bu sebeple ölmeyi istiyorsanız henüz yetişkin değil çocuksunuz sanırım..Bu durumda gerçekten sigara içmeyin..Ayrıca hiçbir yetişkini annesi sigara konusunda azarlayamaz,hiçbirkonuda ne yapacağını söyleyemeyeceği gibi..çünkü yetişkin kişi kendi hayatından sorumlu bir bireydir, belli bir yaştan sonra anne baba sadece fikir verebilir gerisine burnunu sokamaz

Kavga anında söyler anneler böyle şeyler evladıdın eminim iyiliğini istediği için kızıyordur.

Ah bunu her aile bir kavrasa çocuğuna her istediğini konuşan bağıran çağıran insanlar haline gelmese ne iyi olurdu. Sağlığın için içme diyor evet ama kendi sorunlarını da sana yansıtmış demek ki oldukça çıkmazlarda annen hepinizi düşünüyor ve de boğulacak gibi oluyor. Bu tutum gerçekten yanlış ama huylu huyundan vazgeçmez. Sen de dışarı çıkınca içersin elbette ki içmek doğru değil ama insanız ve psikolojimize bağlı nedenlerle yapıyoruz bunları evet annene kırılma gücenme ama kendini de üzme sigara konusunda da bir daha yüzgöz olma lafını bile etme bence

Ben simdiye kadar hep yapma dedigi seyleri yapmisim guya konusma dedijleriyle konusmusum. O aileyi birarada tutmaya calisiyomus biz engel oluyomusiz bende ben naptim engel oldum dedim sigara ictin diyo ya
Ben sigara ictim diye ailemiz dagilabilir herhalde yani bu duruma göre

Bundan sonraki hayatimi odada yatakta geciricem orucluyum Ama yemek bile istemiyor canim

Amaaan anneler hep konuşur böyle cancazım biliyorum aynı evdesiniz ve de yine biliyorum zaten yenş mezunsun hayata atılamadın henüz ve erkek arkadaşından da beklediğin destek çok gelmiyor sana sen kendin için öenmlisin tamam mı bunu aklından sakın çıkarma Allah bizi yarattı sadece ona kulluk eder ve ondan yardım dileniriz. Anne ve baba birer vesile sadece varlık sebebimizin canın ne istiyorsa yap kendini annen için bile olsa üzme daralmış ve sıkılmış olabilirsin herşeye karışıyor olabilir sen içini ferah tut gez toz kafana göre umursama bir ömür yanında kalmayacaksın bunu geçici bir süreç bir kabus olarak gör ve nasıl olsa bitcek bu esaret diye düşün rahatlat kendini kafanı ruhunu müzik çalarını al gez toz biraz inan bu günlerin geçicek sadece sabır sınavın bu senin

Kendine kızıyor anneniz. Sizi iyi yetiştiremediğini düşünüyor olabilir. Yaptıklarınızında çok doğru şeyler olduğu söylenemez. (bence de)

Neye dayanarak burdaki bir cok kisi anne icin sebepler uretmeye calisiyor?? yok kizginlikla soylemistir yok seni dusundugi icin yok annedir, anneler sandiginiz kadar kutsal degildir, babalarda oyle. Cocuk yapip anne olunuyor, IYI anne olunmuyor.
Anneler ornek olmali, destek olmali, cocugunun neye ihtiyaci oldugunu bilmesi ve ona gore hareket etmesi lazim
Kendi sigara icerken sana ne hakla laf soyler? Beddua etmekte ne demek, sen kendinden nefret etmekten vazgec ben sahsen annenden nefret ettim.
Oyle bir anneyle saglikli bir psikolojiye sahip olmak imksaniz gibi...

Bana kalırsa ömür boyu onunla yasicam evlenemicem. İs icin baska sehre de gondermiyor

Bana demin geldi kalk salata yap dedi..ne salata yapmak ne de yemek yemek istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…