Cok mutsuzum olmek istiyorum

cangozum

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2015
369
79
98
Selam.cok mutsuzum. Demin annemle cok siddetli kavga ettik. Sigara icmemden dolayı. Bi kere yakalamıştı. Sonra icmiyorum demistim hakkaten icmiyordum ama oyle baskici ki surekli tetikte. Onun bu hali beni icmeye daha cok itti bi de surekli olan sinirli tavırları. Yakaladi ve basladi bi saat boyunca bagirdi oturdum dinledim. Hicbisi demedim. Oyle uzucu seyler soyledi ki bana insan dusmanina bile soyleyemez. Sigara olayından basladi beni namussuz yapana kadar konustu. İki ay once bi arkadasim evlendi asla onun gibi olamicaksin o senin gibi birsuru kisiyle konusmadi. Hic sevgilisi olmadi. Allah yolunu acik etti. Senin yolunu allah acik falan etmez. Halan gibi cakilip kalcan dedi bana. Ve benim en korktugum seykerden bri zaten. O da bunu biliyor. Sonra icki de ic icmezsen gunahim boynuna olsun dedi. Ben kapaliyim. Benim sevgilim.var diye bana sen ona layik degilsin onu çıkar hic layık olamadin dedi. Sen ic sigara ic ben nerden bulcam senin sigara paranı kendiminkini yetiremiyorum daha. Su yolun basina geçip kendimi mi satiyim bile dedi. Sizin icin yasadim sizin icin yaptım simdiye kadar. Artik hicbisi yapmicam dedi. Su an ağlıyorum ve kendimden nefret ediyorum. Kesinlikle olmek istiyorum. Olsem rahatlicak eminim.

Her disari ciktigimda birsuru sorgu. Gec gelsem laf. erkek arkadasim i da istemiyor. Benden bi kere para istedi diye. Artik onla buluşmaya giderken de para vermiyor

annenin sorunları var sanırım senle alakalı bir durum oldugunu dusunmuyorum bu derece tepki verilmez yaptıgına kendinden nefret etme sigara icen cok kisi var kotumu herkes saglıgın icin icme tabi ama bu laflara maruz kalmayı haketmemissin..ölmeyi falanda at kafandan en ufacık seyde boyle pesmi edicen

Canim bunda olmek isteyecek bir sey yok.
Annemde seneler once sigara ictigimi ogrendiginde sutumu helal etmem demisti. Yani ne kadar zararli olduklarini bildikleri icin 9 ay karinlarinda tasidiklari, yemeyip yedirdikleri evlatlarinin sigara icmelerini istemiyorlar. Annem sutumu helal etmem demisti ama bunun engellenebilecek bir sey olmadigini anlayinca pes etti. Kimi anne bagirir cagirir kimisi de senin annen gibi agir laf eder ama eminim ki icmemen icin yapmistir o anki siniriyle.
Ayrica belki annenin sahsi problemleri vardir, sana da yansitiyo olabilir. Olmek isteyecek bir sey yok bunda insanlar neler yasiyor. Kinamiyorum ama daha mantikli dusunmelisin

Benim kendi sorunlarim var zaten.hemde birsuru. Bide o böyle yapıyor kafayi yememi istiyor sanirim. Gelmis demin de hala dediklerinin ne kadar agir olduğunu anlamamis ne agliyon aglicak biri varsa benim diyor

Ne demek ölmek istiyorum duymayayım böyle lafları...
Tamam annen seni üzmüş ağlatmış ama,belkide kendince sorunları vardır sana bu yüzden yüklenmiştir..
Anneler ne kadar kızsada bağırsada evlatlarına yine kıyamazlar..

Kendimden nefret ediyorum cok kotu ve lanet bi insanim. Onun sözünde bizi o kadar cok seviyor ki ama demin ettiği laflari hic unutamicam

Cidden ölmeyi istemek bu kadar kolay mı .?
Şaşırıyorum okudukça ,annen problemli he de geç yani yok ölmek istiyorum yok intihar edicem boş laflar bunlar millet neler neler yaşıyor haline şükret buralarda neler okuyoruz ha ben güçsüzüm diyorsan bilemem.

Belli ki annenizin psikolojik problemleri var.
Siz de kafanızda büyütüp bunları "kendimi öldürmek istiyorum" gibi bir saçmalığa düşmenize gerek yok.
Sizin yaptığınız annenizin gözünde büyük bir hata, hiç bir anne evladının sigara bağımlısı olduğunu kabullenmek istemez.
Hatta sigara elinde görmek istemez.
Bende ilk sigara yakalanmamda "sigarayı senin dilinde söndürürüm" demişti annem...

Fakat tabii ki böyle birşey olmadı.
Anneniz biraz kontrolden çıkmış o kadar.

Tartisin da duzgun sekilde
Annenizle bu asamaya nasil geldiniz? Yas kac? Meslek var mi? Para pul?
Seviyeler yerlere dusmeden ayri eve cikarsiniz diye sordum

yaş kaç acaba?Yaşınız küçükte ondan dolayı mı kızıyor bu kadar?

Bence o yalancı düzenbaz ablasını dolandirici sevgiliyi bir bırakın
sigarayı bırakmak istiyorsanız her aklıniza geldiğinde agzınıza başka bir şey atin
anneyi de
bosverin
ben de birkaç aydır calismiyorum evdeyim her gün tartışıyoruz iki dakika sonra unutuyoruz

Nasıl yani? Kendi de mi sigara içerken sana bunları diyor?

Sigarayı sağlınız için bırakın ve evlenmemek en büyük kabusunuz olmasın. Bekar kadınlar zavallı değiller, daha kötü çok şey var hayatta.

Benim bi eski sevgili vardi beni aldatmisti bende cok aglamistm. Seni x aldattiginda nasi agkamistin sanki evli miydin cocugun mu vardi. Allah insalllah benim yaşadığımi yasarsin da gorursun. Kendi aldatildigini söylüyor. Ben sigara içtim diye bu kadaf beddua edilir mi ya bu kadar kötü beddua

Sana da böyle agir laflar mi ediyor. Nasil iki dakka da unutabiliyorsun ben unutamiyorum

Ben de yakalandım sigara içerken.
Okuldan alırım vs vs bisürü tehdit ,o tehdit ettikçe ben inadına içtim ve inat psikolojim o yıllarda başladı.
Hala içiyorum,hata bende olduğu kadar onda da var ve bunun farkına 20 yıldan sonra vardı.
Annenin derdi para.E haklı da.
Sigaranın hiçbir haklı tarafı ve bahanesi de olamaz bizim saçmalığımızdan başka ama o yıllarda psikolojimiz farklı oluyor tabi.
Ah ergenlik.

Tartisin da duzgun sekilde
Annenizle bu asamaya nasil geldiniz? Yas kac? Meslek var mi? Para pul?
Seviyeler yerlere dusmeden ayri eve cikarsiniz diye sordum
Ben agzimi bile acmadim. Kendi bagirarak kizarak buralara getirdi.23 yaşındayım yeni mrzun oldum

Evet kendi de iciyor

senlik bi durum yok tamam haklım olldugu kısımları inkar edersem günaha girerim ama bende kapalıyım kızkardeşimde kapalı sigarada içio bekarkende içti ve biz babasız büyüdük annem hiç bi zaman bu şekil davranmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…