Çok mutsuzum sanırım depresyondayım

marymine

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2020
663
665
33
Günden güne kötüye gidiyorum bitmeyen ağlama hissi işim olmuyo yoluna girmedi çocuğum olmuyo açıklanamayan interfilite. Evin içinde kafayı sıyırmak üzereyim gerçekten hayattan soğudum :KK43: insanlar nasıl erken kalkıp bu hayatı sevebiliyo ve yaşıyo sorguluyorum. Hiçbirşeyden mutlu olamıyorum

• Üzgünüm
Reactions: Jou
Yok bacım en son hsg cektirdim temiz çikti ama henüz olmadi
Bu depresyon için çok erken. Emin ol tüp öncesini insan tedaviden bile saymıyor. Tüp bebekle yeni yeni teşhisler alınıyor ileri tetkikler yapıldıkça. Ve ben de hep derim tüp bebekten öncesi çok daha zordu diye. Insan elinden gelenin en fazlasını yapabildiği için rahatlıyor. Bu kadar yıpratmak yerine tüp bebeğe gidin.

Günden güne kötüye gidiyorum bitmeyen ağlama hissi işim olmuyo yoluna girmedi çocuğum olmuyo açıklanamayan interfilite. Evin içinde kafayı sıyırmak üzereyim gerçekten hayattan soğudum :KK43: insanlar nasıl erken kalkıp bu hayatı sevebiliyo ve yaşıyo sorguluyorum. Hiçbirşeyden mutlu olamıyorum
tüp bebek deneyin bencede beklemek insanı daha fazla umutsuzlaştırır çalışmak gibi bir planın olabilir bence iyi gelir hem maddi hem manevi

resmen kendimi görüyorum senii ama bende sen gibi böyle inanılmaz derecede çok depresyondaydım
akşama kadar oturur ağlardım sonra dedim niye ağlıyosunn olmucak diye bişe yok kendi kendime
hattaa aşılama oldum 2 kez 30 gün iğneler gördüm olumsuz oldu
bakk allah seni belki böyle dengeliyo belkide sınavımız böyle
sakın kendini buşekilde küçük duruma düşürme isyanda etme lütfen
kimilerin daha ne derdii var seninki bişe değill
durumun varken heryolu var boşuna kendini üzmeye bile değmezz
bendede tanımlanmamış inferlitesi var
ben bile şindi tüp bebek tedavisini görmeye karar verdim ...
bence yapma sende böyle yapmaa kendine gelll herşeyin heryolu var

Bu depresyon için çok erken. Emin ol tüp öncesini insan tedaviden bile saymıyor. Tüp bebekle yeni yeni teşhisler alınıyor ileri tetkikler yapıldıkça. Ve ben de hep derim tüp bebekten öncesi çok daha zordu diye. Insan elinden gelenin en fazlasını yapabildiği için rahatlıyor. Bu kadar yıpratmak yerine tüp bebeğe gidin.
tüp bebek deneyin bencede beklemek insanı daha fazla umutsuzlaştırır çalışmak gibi bir planın olabilir bence iyi gelir hem maddi hem manevi
resmen kendimi görüyorum senii ama bende sen gibi böyle inanılmaz derecede çok depresyondaydım
akşama kadar oturur ağlardım sonra dedim niye ağlıyosunn olmucak diye bişe yok kendi kendime
hattaa aşılama oldum 2 kez 30 gün iğneler gördüm olumsuz oldu
bakk allah seni belki böyle dengeliyo belkide sınavımız böyle
sakın kendini buşekilde küçük duruma düşürme isyanda etme lütfen
kimilerin daha ne derdii var seninki bişe değill
durumun varken heryolu var boşuna kendini üzmeye bile değmezz
bendede tanımlanmamış inferlitesi var
ben bile şindi tüp bebek tedavisini görmeye karar verdim ...
bence yapma sende böyle yapmaa kendine gelll herşeyin heryolu var
Ben tüp bebek tedavisinin aşılamanın beni bizi çok yıpratacağını düşünüyorum korkuyorum bir de olumsuz sonuçlanırsa daha da kötü olurum diye. hayatta amaçladığım şeyleri gerçekleştiremedim hep bi engel çıktı bir şekilde olmadı kendimi iyi hissedemiyorum bir türlü. Ve çalışmayı düşünüyorum ama başarılı olamadım emeklerim karşılıksız kaldı iyice bezdim çaresiz hissediyorum

• Beğen
Reactions: Jou
Ben tüp bebek tedavisinin aşılamanın beni bizi çok yıpratacağını düşünüyorum korkuyorum bir de olumsuz sonuçlanırsa daha da kötü olurum diye. hayatta amaçladığım şeyleri gerçekleştiremedim hep bi engel çıktı bir şekilde olmadı kendimi iyi hissedemiyorum bir türlü. Ve çalışmayı düşünüyorum ama başarılı olamadım emeklerim karşılıksız kaldı iyice bezdim çaresiz hissediyorum
Ya tüp bebek denemen ilkte tutarsa bu sefer neden bu zamana kadar üzülmüşüm diyebilirsin

benimdee hala 3 aydır gidicem doktora hep engell çıktıı korkunun eceli faydası yoktur derler
inann bende bakalımm meselaa 20 nisanda korona oldumm 8 mayısta regl olcaktımm 26 gün geciktii
ben bile neler çekiyorum düşünn ama alışştımm artıkk akışına bıraktımm
tüp bebek tedavisi yıpratmazz sen isteyerek hevesleyerek gidersen içinden geldiği gibi
yaptırırsan yapranmazsınn ben bile nelerler iğne ilaç içtim
yıprandım dinlendim bidaha başlamak istiyorum bu böyle böyle gidicek pes etmiceksin

Aşılamada hiç bir sey yok. Bana da kimse tüp bebek demedi gençsin dediler hep. Yumurtam kalitesizmiş opuda öğrendim. Kaç doktorlar gördü profesör gördü ama bir şey yok sadece amh düşük dediler meğer rahmimde anormali varmış son gittiğim doktorum gösterdi hsgde gayet de görünebilen bir şeymiş bakınca. Bu yolda git gel yaparken kan pıhtılaşmam olduğunu öğrendim bak 32. Haftaya kadar kendime iğne yapacam. Bunlar hep yapılan tetkikler arttıkça tespit edildi. Ilk gittiğim doktorla kalsam ben de sebepsiz insfertilite diye daha yıllarca beklerdim. Eşimin değerler iyi ama bende yumurta az olduğunu söylememişti mesela. Tedaviler bizim evlatlarımıza ulaşmamız için hep birer vesile. Korkmanıza gerek yok.

Back
X