- 9 Ağustos 2020
- 45
- 8
- 1
- 32
- Konu Sahibi Allahimyardimet
-
İzin almak zorunda değilsin.Diş göster azıcık.Borçlarını falanda ödeme.Hayat senin hayatın.Cunku tek kalmama babam asla izin vermiyor.
Hayır töre yok. Kredi cektim malesef ödemek zorundayimAilenizin size bir faydası yoksa siz ailenizi bırakın.
Borclarını ödemeyin köle değilsiniz. Kötü insanlarla bize zarar veren değer vermeyen halden anlamayan insanlarla görüşmemeliyiz biyoloji de bir yere kadar atanın birşeyler yapın. Töre falan yoktur umarım. :/
İnanın şuan öyle bir bunalimdayim ki anlatamam. Tayin dedim geçen gün sanki kötü bir işe kalkisacakmisim gibi annem demedgini bırakmadı. Aslında erkek arkadasimi istemiyor ondan bu tavrı ama insan kızınin mutlulugunu istemez mi. Sevmek Yok deyip duruyor.onlar sizi terk etmeden siz onları terk edin .. üzerinizdeki tum psikolojik baskının sebebi onlar .isiniz gücünüz var ,sirf kan baginiz var diye kimsenin baskısını, borcunu cekmek zorunda değilsiniz,
Tayin isteyip uzaklaşın, ailenizle buyuk bir kavga edip annenizi yanınızda istemediğinizi söyleyin, 28 yasinda gencecik bi kadinin değer gördüğü, evliligin hersey demek olmadığı yerlere gidin
Amin sağolun. 8 kardeşiz dusunun ki sadece bir kardesim hayat senin hayatin diyor.Allah herşeyin Hayırlısını versin. Sen Okumuş calıskan bir birey olarak Cahil insanların lafları ile nasıl etkileniyorsun onu anlamadım???
Kız kardeslerimi kendi evlendirdi. Hepsi mutsuz. Şimdi beni de gelen gidenle evlendirmeye çalışıyor. Bir ara sırf onlar için Sevgilimden ayrıldım. Aglamami uzulmemi bile tuhaf karşıladılar. Ama ayrılıga dayanamadım. Yaşın geciyor diyorlar isteeskisi gibi kadınlar gencecik yaşta evlenmiyor ki 30 lar ideal görülüyor doğuda böyle 30yaş civarında evlenen çok tanıdığım var.siz ailenize,konuşanlara bakmayın kalbinizin sesini dinleyin.
ayni aileniz, mutsuz bir evlilik yaptığınız da arkanızda bile durmayacak belkide. onlara göre hareket etmenin manası yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?