Çok mutsuzum, sevmek suç mu ?

Yaw desin dursun ,once onlari hayatından çıkardığını kendine anlat ,kabullen ki onlara kabullendirebilesin
Alışkanlıklardan vazgeçmek zordur ailen senin alışkanlığın ama emin ol o kangren kolu kesince cok sağlıklı olacaksın böylece ne derlerse desinler takmayacaksin

Ben de öyle düşünüyorum. Eğer ailemi silersem her şey güzel olacak diye düşünüyorum

Belki evliligim de kötü olacak ama bekarligimin da böyle geçmesi beni çok üzüyor

Haklısınız. Çevre insani çok etkiliyor. Hep mutsuz uyanıyorum. Yüzüm gülmüyor. Halbuki çalışıyorum çoğu kişi yerimde olmak istiyor. Ama herkesin gözünde acınasi durumdayım. Geçen yakin akrabamız 35 yaşında yeni nişanlandı. Annem kalkıp onun gelinlik giymesi de biraz tuhaf yaşı büyük ya hani dedi. Artık bu kafa yapısı beni çok üzüyor

Silsinler hadi, borç ödeyicisisin sen onların riske atarlar mı sence zaten atanmasını da o yüzden istiyorlar senin parana ihtiyacı olmasın ki adamın sen borçlarını ödemeye devam et diye. Sen bilirsin ama silerseniz silin yaşım geçiyo madem seçtiğim kişiyle evlenicem de bakalım blöf niyetine geri vites yaparlar belki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…