çok mutsuzum ve umutsuzum

onun kardeşine hediye almışsın kocan buna bile kızdığına göre çok cimri biri bence
bu huyunu değiştiremezsin canım belki zamanla biraz törpülenir ama çok değişmez

kardeşine alınan hediyeye luzumsuz pahalı diyen bir eş ilginç valla:1: ne kadar sinir bozucu ya kardeşiyle arasında sorun falan mı var ondan mı çok gördü

baharatlik altindan mi acaba?
ayrica kendi kardesi..
cimrimi kocaniz?
ayrica calisan bir kadinsiniz..
erkeklerin böyle konularda hesap sormasi ne itici..
ezdirmeyin kendinizi
kendiniz para kazaniyorsunuz hemde
yazik valla

daha 5 ay evlilikte bu sorunlar yaşanması ne üzücü,
artık çoğu ilişkiler böyle,
neden anlaşamıyoruz, neden uyuşamıyoruz, aynı evde yaşamak neden bu kadar zor ya....

moral bozmak gibi olmasın ama cimrilik malesef zamanla düzelen bişey değil benim eşimde de var biraz ama bu kadar da değil senin eşin çok abartmış bi de kendi paranla almışşın üstelikte onun kardeşine...ne desem bilemedim:50:

Yaa çok özür dileyerek söylüyorum ama kocan gerçekten de çok cimri bence...
Yani alt tarafı bir baharatlık takımı ve pastada sana kızarsa ohoo....
Eşin senin ozaman her aldığına karışıyordur bence...Hediye almana bile kızdığına göre..:30: :30: :44:

sabrediyorum bakalım düzelcek mi diye çünkü gereçkten zor :( tek başına bunu çekmek daha zor :(:5:

düzelmez yıllarca gereksiz şeylere cimrilik yapan eşim vardı.ve büyük aşkımız en sonunda tükendi.ayrıldım azar azar büyüyor her şey insanın gözünde.çocuk yoksa eğer acele etmeyin çocuk için.hayırlısı ne ise o olsun

yahu o değilde baharat takımını görüp "hımm bu pahalı" diyebilecek bir adam ne bileyim ilginç.
erkeklerin genelde öyle şeylerle pek alakası olmaz.
seninde ben kendi paramla aldım demen ilginç.
evlilikte iki ayrı kese olması bana pek doğru gelmiyor.
senin benim param olmamalı evlilikte.
daha yeni evli olduğunuz için bir sistem oturtamadınız sanırım.
borçlarınız çok mu acaba ondan mı kendini kasıyor?
yinede tepkisi doğru değil sen bir güzel konuş onunla.

evet kızlar dün görümcemin doğumgünüydü bende ona baharatlık takımı ve pasta aldım gittim kutladık herşey yolundaydı sonra eşim 23.30da geldi ve gelir gelmez ne aldın dedi görüümcemde gösterdi hemen başladı yok niye böyle pahalı bişey almışım ben çok savurganmışım kredi kartımı kırıcakmış :( buna benzer tonlarca şey söyledi bende dedim ki ben üzerime düşeni yaptım ayrıca senden para istemedim niye söleniyosun kendi paramla aldım dedim ayrıca savurganlık yapıp ne yapmışım dedim sen bana doğum günümde bi pasta bile almadın dedim .. i,şte tartıştık sabahta o uyuyodu bende görüşrüüz diyi evden çıkıp işe geldim :( çok mutsuuzm beni anlamıyor sizce bu durumda ne yapmalı sadece fikir almak için yazıyorum ve içimi dökmek için :(:ssz:

görümcenin dogum gunune gitmesen niye gitmeyin der.gitsen seni herkese rezil eder.bilmiyorum Allah size kolaylık versin.maddi durum kötü ise daha dikkatli ol ve böyle tartışmaları herkesin içinde yapmaması için eşinle konuş

canım belki başka bişeye sinirliydi o anda ona patladı. tamam hoş değil ama bende çok olmadı evleneli sorunlar çıkıyo elbette ama zamanla düzelir merak etme kafanda bukadar büyütme...

Back
X