Çok mutsuzum

-Mihrimah

Hasbunallahi ve nimel vekil
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2013
2.088
14.532
408
Selam kızlar ne yaparsam yapayım bir türlü mutlu olamıyorum huzur gelmiyor bir türlü bana size de böyle oluyor mu hic ?
5 yıllık evliyim bir oğlum var 3 hafta önce ise başladım ama bir türlü mutlu olamıyorum eşime karşı nefretim öfkem dinmiyor. Onu görmek Bile istemiyorum mecbur olmasam akşam eve geldiğimde tek kelime konuşmak bile istemiyorum. O sarılıp yakınlaşmak istese de kalbimi çok kırdığı için tersliyorum hep benim gibi olan varmı gelin dertleşelim .kendimi çok yalnız değersiz ve mutsuz hissediyorum kalbime bir yumruk oturmuş gibi (

Seni bu kadar nefret ettirecek ne yaptı?
Sevmiyorsan evliliği nasıl yürüteceksin?
Yürüyemiyorum ki zaten canım omzumda bir yük kalbimde bir yara oldu ise başladım ayaklarımın üzerinde durup kurtulabilmek umuduyla

Şimdilik değil ama ilerde ayrılmaktan başkadar yol yok bize

Hakkında hayırlısı olsun
Bence de çekilecek dert değilmiş eşinin yaptıkları çok kötü
Bir an önce maddi olarak bir birikim yapıp kendini geçindirebilirsen çocuğunu da kreşe verir çalışırsın bakarsın ikinize de

Çocuğuma bakıcı buldum bir süre baksın olmuyor yapamıyorum unutayım istedim ama olmadı. Sürekli eskiden söz atmıştım onu yüzüne vurup duruyor hakaret küfür ediyor çok yoruldum gerçekten artık

Aldatma şiddet varsa nasıl unutacaksın zaten herşeyi yapıp işte çıkma huyları var ya sinir oluyorum attıysam attım ne var sen aldattın söz atmak aldatmak mı kendileri sütten çıkma ak kaşık

Depresyondasınız muhtemelen..daha fazla ilerlemeden terapi almalısınız bence.ben de sizin gibi hissediyordum eşime. Boşandım. mutlu olmam gerekirken daha büyük bir mutsuzluğa düştüm. İleri derece depresyonaymışım.Ne yaparsam yapayım mutlu olmuyorum..sadece terapi ile yol alabildim.çok psikoloğa gittim bana en iyi gelenini buldum ve onunla devam ediyorum.

Aldatma şiddet varsa nasıl unutacaksın zaten herşeyi yapıp işte çıkma huyları var ya sinir oluyorum attıysam attım ne var sen aldattın söz atmak aldatmak mı kendileri sütten çıkma ak kaşık
Aynen öyle canım benim. İffetsizlik damgasını vurmaya çalışıyor ben unuttum o hala yüzüme vuruyor bunlar yüzünden kanser hastası olacağım resmen .

Işın de varmış neden boşanmıyorsun?
Aldattığı zaman neden dava açmadın?
Yeni başladım ise o da maaş mi bile vermediler sıkıntılı bir şirket ayrıldım başka bir işe başlıyorum pazartesi .aileler araya girip engel olduğu için bosanmadim

Aynen öyle canım benim. İffetsizlik damgasını vurmaya çalışıyor ben unuttum o hala yüzüme vuruyor bunlar yüzünden kanser hastası olacağım resmen .
Bisey diyeyim mi kolay degil ama görmezden gel bir süre dediğini duyma kendini toparla vur tekmeyi gitsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…