Çok mutsuzum

Aynen öyle ayyy birde çıkarken beni yalancılıkla suçluyor iş görüşmesinde sordum biraz gecikiyor dedi ama 2 3 ay içeri koyup sallıyoruz demedi .deneme süresi diye anlastim çıkışımi verdim benden erken haber verip eleman bulana kadar beklememiz istiyor birde dedim 1 hafta süre buldun buldun yoksa gidiyorum. Ben süt emen çocuğu bırakıp ise gidiyorum her saniyem bile zarar yani neden evladımin hakkını millete yedire yım ki

Haklisin tabiki yedirme canim. Evet isten ayrilmanin bi suresi var yasal olarak ayrilmak istedigini soyledikten 15 gun sonra ayrilabiliyorsun aslinda ama bazi sirketler 15 gun ucretini verip gelmesen de olur diyor benim baska bi isimden ayrilirken oyle olmustu. Cunku ben cikicaktim ertesi gun yeni eleman gelicekti fazla 1 bilgisayar yoktu. Ama 15 gun ucretimi vermislerdi tabi. Sigorta yaptiysaniz o hakkini da talep edebilirsin canim.

Sigorta var canım deneme süresinde ıhbar süresi diye bir şey yok patron da eleman da süreye uymaksizin ise son verebilir araştırdigim kadarıyla. Vermek zorunda çalıştığım günleri de bu durumda. Ama artık ne zaman verecek Allah bilir

Bir kadının kalbi,bir annenin kalbi kabe gibidir. Yıkan adam lanetlenmiştir, emin olun. Kendinizi zorlamayın affetmek için, hiçbir şey için zorlamayın. Fedakar insanların kişiliklerine genelde saygı duyulmaz. Siz fedakarlık yaptıkça sizi kolay lokma görürler. Siz onun çocuğunu doğurup, onunla aynı evdesiniz ya bunun altında eziliyorsunuz ya kolay lokmalığınızın sebebi budur. Oysa siz iyi niyetinizle yaptığınız şeyleri sadece iyi niyetle yapmışsınızdır. O insanları affettiniz çünkü siz ayrılmak, ayrı düşmek değil sıkıntının bitmesini istiyorsunuz. İşiniz de varmış artık. Gam yok. Güçlenin,cebinize paranızı koyun o zaman o yolların ayrılıp ayrılmayacağına karar verdiğinizde mutsuz olmayacaksınız.

Ben varım

Boşandıktan sonra daha mı mutsuz oldun ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…