• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok mutsuzum

Corpse Bride

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2021
355
411
18
29
2015'ten sonra herşeyin tadı kaçtı. 2015'ten sonra çıkan hiçbir müziği, filmi izlemedim. Herşeyin tadı kaçtı. Sürekli geçmişe özlem duyan yaşlı amcalar gibiyim. Bir derdim, sıkıntım yok. Sadece hayatı bu haliyle sevmiyorum. İçinden geçmekte olduğumuz bu dönemi sevmiyorum. Var mı benim gibi hisseden? Biz neden yaşıyoruz?

Neden 2015? Şu zamanda hayattan tat alabilen kaç kişi kaldı ki zaten? Geçim kaygısı, gelecek kaygısı, hastalığıydı, afetiydi derken psikoloji kalmadı vallahi. Yaş kaç? Seneden bağımsız olarak insan hep çocukluğuna gençliğine özlem duyuyor.

2015'ten sonra herşeyin tadı kaçtı. 2015'ten sonra çıkan hiçbir müziği, filmi izlemedim. Herşeyin tadı kaçtı. Sürekli geçmişe özlem duyan yaşlı amcalar gibiyim. Bir derdim, sıkıntım yok. Sadece hayatı bu haliyle sevmiyorum. İçinden geçmekte olduğumuz bu dönemi sevmiyorum. Var mı benim gibi hisseden? Biz neden yaşıyoruz?
Yaş kaç ?
Çocukların filanca yaş sendromu gibi sendromlarimiz olabiliyor da bazı kuşaklarda

Neden 2015? Şu zamanda hayattan tat alabilen kaç kişi kaldı ki zaten? Geçim kaygısı, gelecek kaygısı, hastalığıydı, afetiydi derken psikoloji kalmadı vallahi. Yaş kaç? Seneden bağımsız olarak insan hep çocukluğuna gençliğine özlem duyuyor.
Ben o grupta değilim sanırım.
Hiç ufakliktan beri geçmişe özlem duymadım
Hep ancı oldum

2016 darbe yılı
2020 korana

2015 de ne olmuştu ki 🤷‍♀️

Dünya han, biz yolcuyuz.
Sizin varmak istediğiniz yer neresi?

Daha 25 yasindasiniz, hayatın en güzel yaşları.
Gerçekten de son 6 yılınız mutsuz ve boşa gectiyse bu hayatınızın 4te biri eder. Yazık,günah.
Çalışıyor musunuz bilmiyorum ama lütfen terapi alın,online de olsa.
Ya da hiç durumunuz yoksa devlet Hastanesi'ne psikiytre gidin, belki de vücudunuzda az olan bir madde yüzünden yaşama sevinciniz kaçmıştır,bir ilaç verir ve bazı şeyler düzelmeye başlar..

2014 sonrası başladı aslında. Genel olarak herşeyin tadı kaçtı ifade edecek uygun kelime bulamıyorum. Özel hayatımda bişey olmadı, sadece ben böyle hissediyorum

Ne için yaşıyorsunuz? Yapmadan ölmek istemediğiniz şeyler yok mu? Siz bu hayatta kendi sahnenizi buldunuz mu? Yaşam amacınız ne? Sanki kaybolmuş hissediyorsunuz kendinizi.

Geçici ruhsal değişimler, herkes aynı şeyleri düşünuyor ama hayat devam ediyor🤷🏼‍♀️ Ben hayvanlara yardim ederek yasam enerjisi buluyorum benim de hayata karsi mucadele etme seklim bu mesela.

Daha 25 yasindasiniz, hayatın en güzel yaşları.
Gerçekten de son 6 yılınız mutsuz ve boşa gectiyse bu hayatınızın 4te biri eder. Yazık,günah.
Çalışıyor musunuz bilmiyorum ama lütfen terapi alın,online de olsa.
Ya da hiç durumunuz yoksa devlet Hastanesi'ne psikiytre gidin, belki de vücudunuzda az olan bir madde yüzünden yaşama sevinciniz kaçmıştır,bir ilaç verir ve bazı şeyler düzelmeye başlar..
yeniden bir kursta ingilizce dersi vermeye başladım işim var işimi seviyorum ama nefes alamıyorum mutlu değilim. Dün oturdum hayatımın en son hangi döneminde mutlu oldum diye düşündüm; 6 sene önce mutluymuşum. Sonrası yokuş aşağı hiçbir sebebi yok. Dünyanın son yıllardaki halini beğenmiyorum. İsteğim dışında devam ediyorum

Ne için yaşıyorsunuz? Yapmadan ölmek istemediğiniz şeyler yok mu? Siz bu hayatta kendi sahnenizi buldunuz mu? Yaşam amacınız ne? Sanki kaybolmuş hissediyorsunuz kendinizi.
yapmak istediğim bişey var ama o da kendim için değil. sanki geleceğe gittim herşeyi yaşadım, gördüm geldim öyle bir doymuşluk. 25 yaşında değilim de 60 yaşındayım sanki

yapmak istediğim bişey var ama o da kendim için değil. hiçbir şey mutlu etmiyor beni. sanki geleceğe gittim herşeyi yaşadım, gördüm geldim öyle bir doymuşluk. 25 yaşında değilim de 60 yaşındayım sanki
Depresyonu tarif ediyorsunuz. Hiç psikolojik destek aldınız mı? Böyle yaşamayı hiçbirimiz hak etmiyoruz çünkü.

yeniden bir kursta ingilizce dersi vermeye başladım işim var işimi seviyorum ama nefes alamıyorum mutlu değilim. Dün oturdum hayatımın en son hangi döneminde mutlu oldum diye düşündüm; 6 sene önce mutluymuşum. Sonrası yokuş aşağı hiçbir sebebi yok. Dünyanın son yıllardaki halini beğenmiyorum. İsteğim dışında devam ediyorum
Ben de bu toplumdan hosnut degilim ama icinde yasamak zorundayim, dunyanin hali ezelden beri boyleydi 🤷🏼‍♀️

Back
X