• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok mutsuzum...

unut be güzelm
şimdi devam etseniz ilerde bigün çocuğuna bi laf dese için yanar

böyle bi soruyu nasıl sorarsın ya hala onu cok seviyormuşsun öyle mi...peki sence o seni seviyor mu ?hemen at basından cocugunu ona koş o da nasılsa bi süre sonra seni atacaktır tövbe tövbe ya..annelik duygusu bu mudur acaba ?aşık olana kadar nedne sakladın ki zaten çocugun oldugunu bastan bilseydi iadam belki senle hiç çıkmazdı..kararına satgı duyacaksın seni sevmemeiş kendini riske atmamış.

çocuğum herşeyden herkesden önemli derim ve beni çocuğumla istemeyen adamı bir saniye düşünmem.onun neresi doğru insan?
hem evlilik düşünecek kadar ilişki ilerlemiş sen çocuğunu çok geç söylemişsin demekki.neden sakladın ki? bence onun kabullenemediği çocuğun değil senin dürüst olmaman ..

"ya ne duruyosun at çocuğunu adama koş aşk bulmuşsun kolay bulunmuyo bu devirde di mi ama bi de soruyo musun koşşşkaydirigubbakcemile4" dememizi beklemiyosun heralde ff:emir_bebek:

eğer bir çocuğun varsa öncelikle çocuğuna üveyde olsa bir babalık yapıp yapmıycağına dikkat etmek gerekir
öncelik kriterimiz bu olmalı bu adam benim çocuğumla ilgilenirmi sahip çıkarmı ona kötü davranırmı üzermi kırarmı diye böyle bir durumda öncelik çocuktur sonra aşk gelir
adam dürüst davranmış kabul edemiyceğini söylemiş aksini düşünün birde ya tamam diyip
çocuğunuza kötü davransaydı..
hiçç üzülmeyin bence sevinin
hakkınızda hayırlısı....

nedememizi bekliyorsun acaba,
seviyorsan bosver cocugunu sen sevdigini tercih et falanmi dememizi bekliyorsun.
ya cocugunu istemeyen adami sevdigini söylüyorsun ne yapmaliyim diyorsun.
kimse kusura bakmasin senin gibi anneleri hic ama hic anlayisim yok benim.
önce cocuktur ya insanin cani kani. adam cok bulursun hatta seni cocugunlada seven kabul eden adam gibi adam bulursun ama evlat bambaskadir ya. o seni sevmemis neyazikki seven adam seni ve cocugunu kabul eder.

gerçekten doğru adam,çocuğu mesele edermi hiç.
ikisi arasında tercih yapılabilirmi?
iyi birisi ama? sorumluluk almak istemiyor.
bin tane erkek olsa çocuğumun tırnağıyla değişmem.
gönder gitsin güzelim.
amasyanın bardağı,biri kırılır,biri gelir.

Hiiiiç.... ne yapacaktın ki başka?

Evladını istemiyor adam... EVLADINI.... yani güzelim kısaca... yar saçların lüle lüleeeee hadi canım sana güle güleeeeee... pehhh...

eşimden ayrıldım.1 yaşında oğlum var.birisiyle tanıştım.aşık oldum gibi.çünkü o çok farklı ama çocuğum olduğunu duyunca benimle evlenemiyceğini ve ayrılmak istediğini söyledi.dul biri kabul edebilirmiş ama çocuklu asla.ama ben ondan çok etkilendim.ve onun çok temiz kalpli,aradığım adam olduğuna inanıyorum.ne olucak benim sonum.ne yapmalıyım lütfen akıl verin!!!

valla bilmiyorum arkadaşım, zaten zor bir evlilik geçirmişsin....kafanı dinlemeye bak, aşık olabilirsin, sevebilirsin ama ikinci bir evlilik için henüz erken diye düşünüyorum, ayrıca bu durumda sen seçilen değil, seçen olmalısın..çünkü kendi çocuğuna bile bakamayan erkekler var, sen öyle birini seçmelisin ki çocuğuna çok iyi baba olsun...ayrıca her şerin arkasında hayır vardır, ya bu adam senle evlenseydi de sonra çocuğunu itip kaksaydı..geri dursun...bunun için de canını sıkma.....sen kimselere kalmadın, kafanı dinle, çocuğunla gez, gönlünce yaşa, yapmak istediklerini yap....

canim ne yapayim demissin? Adam babalik yapmaya gonulsuz. ve bu halde ikna ettin diyelim. cocugu istemeyen, yarin dovmez mi? tv gordugumuz uvey babalar zembille inmiyor. esini cocuguna tercih eden anneler yuzunden cocuklar o halde.
Yani adma evlenmeye razi olsa bile cocuguna acirim ben.

Ayrica sen bu adamla iliskiye baslarken cougunu bilmiyor muydu? sen soylemis olmalisin o da fikrini belirtmis olmali. bile bile devam etmemmissindir. hekle ki coccugunu sakladigini hic dusunemiyorum bile...

Kusura bakma da bebeğin daha 1 yaşındaysa ne zaman boşandın da ne zaman bu adamla tanıştın da ne zaman aşık oldun da ne zaman iyiniyetli ve doğru adam olduğuna inandın....
Bebeğin istemeyen bir adamın iyi niyetli ve senin için doğru adam olduğuna inanabiliyorsa ne diyebiliriz ki, bırak çocuğunu bi cami avlusuna ve koş peşinden adamın...

Canım, adam gerçekten kötü niyetli biri olmamalı ki, seninle vakit geçirip sonra kabul edemem demek yerine, çocuğun olduğunu öğrendiğinde bitirmeyi tercih etmiş. Bence de seven insan çocuklu bir kadınla evlenir. Ama bu adamla sizin geleceğiniz olabileceğine inanmıyorum, yani "deneyelim birbirimizden emin olduğumuzda evlenmeyi düşünebiliriz" demiyor adam net bir şekilde tavrını ortaya koymuş..
Belki şu anda duygusal anlamda bir açlığın olabilir (Mutsuz evlilikler geçiren kadınlarda bu olabilir) ama lütfen acele etme, yara almanı istemem, karşına seni ve çocuğunu çok sevecek be kabullenecek biri çıkacaktır.

bence bebeğinizi istemeyen adam sizin için "Doğru İnsan" olamaz..
doğru insan diye bir şey varsa o gerçekten bize överek anlatacağınız, her şeyinizle size aşık, her şeyinizle sizi kabul eden sizi yücelten biri olmalı..
aşkı anlıyorum.. çok etkilenmişsinizdir o insandan..
ama eğer olacağı varsa zaten olur..
yani bize soruyorsanız "nasıl bu insanı beraberliğe ikna ederim?" diye, tek yolu beklemek..
"pekii ya bebeğimle beni kabul edersin, ya da hayatımdan çıkarsın" deyip zamana bırakmak..

bebeğini bırakamıycanı tahmin eder heralde ve seni kaybetmeyi göze almışki bebeğinle olmaz diyor bence bahane etmiş seni gerçekten sevseydi herşeyinle kabul ederdi.hiç kafanı takma bukişiye arkadaş..seni olduğun gibi kabul edecek birini elbet bulursun allah hayırlısını versin inşallah.

çocuğunu istemeyn birini neden hala düşünüyorsun ki.
çocuğundan daha öenmli olmamalı bence

bende eşimden ayrıldım ama adam san dürüst yaklaşmış işte olmaz demiş yani seni kandırsa daha mı iyi salla gitsin en büyük aşk oğlun olmalı bence canım insanız tabi istiyoruz erkek arkadaşımız olsun sığınacak bi liman ama herşey zaman la oluyo benimde karşıma çok insan çıktı üstelik bi kızım olduğunu bile bile evlenmek istediler ama sütten ağzı yanan yoğurdu üflemeli bence canım kanma etkilenme senin ağır başlılığınla yaklaşıp adam gibi bi adam la hayatına devam et aceleye bence lüzüm yok zaten evlenmişsin görmüşsün anlaşamayınca neler oluyo allah yardımcın olsun

herseyden once cocugum gelir,sizi cocugunuzla kabul etmeyen birisinin hala nasil pesine dusebilirsiniz anlamis digilim...

canım sanırım sen bu kişiye evlenip boşandığını ve çocuğun olduğunu çok sonra söyledin. yoksa baştan söylemiş olsaydın belki bu kadar bağlanmadan hemen bitirecektin. şimdi kararsız kalmanın sebebi acaba bir şekilde ikna edermiyim, zamanla çocuğumu kabul eder mi şeklinde mi. yoksa çocuğundan vazgeçecek değilsin herhalde. ama karşıdaki kabul eder gibi gözükse de yine de sorun olur bence. yani düşüncesi bu olan kişi hiç bir zaman o çocuğu benimsemez, yarın öbür gün kendi çocuklarınız olunca çocuk daha da ezilir. üvey olduğunu iyice hissetirir çocuğa. çocuğunu mutsuz etmek istemezsin herhalde. o yüzden bence boşver, hiç düşünme bile çocuğun için aşkından vazgeç sonuçta karşı taraf seni gerçekten seviyor olsaydı her şekilde kabul ederdi, çocuğuna da babalık yapmayı kabul ederdi. daha iyi, daha olgun ve çocuğunu kendi öz evladı gibi kabul edecek biri mutlaka karşına çıkar. çok acele etme bence.

Temiz kalpli aradığım kişi dediğin adam sevdiği kadının çocuğunu da kabul eder . Siz tanışırken söylemediniz mi kendisine oğlunuz olduğunu.. Hani bu durumu önceden saklayıp sonradan söylemek te yanlış !!! Belki kendisi istese bile ailesi de istemeyebilir .. Allah hakkınızda hayırlısını versin.

Back
X