Çok mutsuzum...

arkadas yazmiyor artik.sanirsam bekledigi umdugu cevaplari alamadi bizden. biz ona hayat senin hayatin,cougun icinde olsa sevdigin adamdan vazgecme. sevgilinin pesinden git,cocugunu birak ama adami birakma,falan gibi seyler bekledi galiba bizden.

çocuğun olmasa dul olman gözüne batardı.. o sadece bahansi işte..

aşk sevgi gibi şeyler olsa kalbinde zaten bu şekli konuşmaz.. bence niyeti kötü biri uzak dur.

bence hiç ama hiç uğraşma ve ayrıl..çünkü adam zaten çocuklu birisi istemediğini söylemiş sana hayatım seninle evlenecek insan senide çocuğunuda kabullenmeli yoksa hayat zindan olur sana..boşver eminim çok daha iyileri çıkacaktır karşına bak çocuğunda daha çok minik onu ve geleceğini düşün bence şu anda o adamıda boşver:-))

hıcbırsey cocugundan onemlı olmamalı bence adamada kızmak gereksız basından soyleseydın cocugun oldugunu sımdı bukadar uzulmeyecektın.sen bundan sonra oncelıkle cocugunu dusunmelısın .bır ılıskın olacaksa once cocuguna deger verecek bırı olmalı.

çocuğunu istemeyen adam zaten seni sen olduğun için,olduğun gibi sevmemiştir bence.düşünmeye bile değmez.üzülmeye hiç değmez.

eşimden ayrıldım.1 yaşında oğlum var.birisiyle tanıştım.aşık oldum gibi.çünkü o çok farklı ama çocuğum olduğunu duyunca benimle evlenemiyceğini ve ayrılmak istediğini söyledi.dul biri kabul edebilirmiş ama çocuklu asla.ama ben ondan çok etkilendim.ve onun çok temiz kalpli,aradığım adam olduğuna inanıyorum.ne olucak benim sonum.ne yapmalıyım lütfen akıl verin!!!

ilişkilerde dürüstlük çok önemlidir.... yalana ,gizliliğe yer yoktur.. işte bakın ,biriyle görüşüyorsunuz,ona aşık oluyorsunuz,ama çocuğunuzun olduğunu saklıyorsunuz. neden...
eninde sonunda öğrenmeyecek mi... neden saklanır bir bebek..oysa başta ilişkinin başladığı gün bunu söyleseydiniz,adamın bu konuda ki fikrini öğrenmiş olacaktınız...
..

Son düzenleyen: Moderatör:
bence o adamın sizinle ilgili(çocugunuz olsa da olmasa da) ciddi bir niyeti zaten yokmuş
boşverin gitsin

aslında şu da benim mantığıma aykırı:
1 yaşında bebeğim var,eşimden ayrılalı en fazla 1 yıl olmuştur
ve ben yeni hayatımla-ayrılıkla-mahkemelerle-velayet davalarıyla uğraşmaktan
gözümü açıp 1 yaşında bir bebekle nasıl yeni bir flörte başlayabilirim yaaaaaa...

temız kalplı ve aradıgın ınsan oldugunu soylemısın ama
cocugunu ıstemeyn bır adam ne kadar senın aradıgın dogru kısı olabılır kı
oncelıgın her zaman cocugundan yana olsun canım

1. Çocuğun yüzünden evlenmeyi reddeden birine olan inancın sarsılmalı, aradığın insan o olmamalı...
2. Diyelim ki durumlar düzeldi ve evlendiniz..emin ol çocuğu sizden uzaklaştırmaya çalışacaktır, çocuğuna iyi muamele etmeyecektir...Çocuğuna kötü bir ömür yaşatırsın, onun mutsuzluğuna sebep olursun...
Benim fikrim şu an üzülüyor olsan da sabret...yoksa ilerde sen ve özellikle de çocuğn daha çok üzülecektir...
Hem boşanalı çok da fazla bir zaman olmamış...Travmatik bir durum geçirmişsin, kim bilir neler atlatmışsındır, belki daha izleri duruyodur..Sağlıklı karar veremeyebilirsin, bunu da göz önünde bulundur...
İlaveten flört etmeyi düşündüğün birine ilk başta çocuğun olduğunu söylemen gerekirdi, seni gerçekten seven seni herşeyinle kabul etmeli, evlendiğin zama çocuğuna da sevgisini verebilmeli...

Seninle çocuğun olduğu için terk ediyor ve sen onun iyi kalpli ve doğru insan olduğunu düşünüyorsun...
Pes doğrusu..........

canım seni herşeyinle kabul etmeyen bi adama nasıl hala sevgi duyabiliosun
çocuğun senin en degerli varlığın ve senin o vazgeçilmezin . nasıl olurda onu sana fazlalık gibi gören adamdan medet umabilorsun . . . hayat süprizlerle doludur. nein ne olacağı hiç belli olmaz .belkide karşına sana ve çocuğuna çok daha fazla değer veren biri çıkar :( lütn umutsuzluğa kapılma . . . herşey gönlünce olsun

sevgiler. . . !!!

aslında şu da benim mantığıma aykırı:
1 yaşında bebeğim var,eşimden ayrılalı en fazla 1 yıl olmuştur
ve ben yeni hayatımla-ayrılıkla-mahkemelerle-velayet davalarıyla uğraşmaktan
gözümü açıp 1 yaşında bir bebekle nasıl yeni bir flörte başlayabilirim yaaaaaa...

haklisin arkadasim bende birsey anlamadim..cocuk daha bir yasinda..dur bi bakalim..bi toparlan bu ne acelecilik.....insan kendi parcasini keser bir yere atarmi....cocukda öyle.birde ilerde cocugun akli erecek büyüyecek..yani ilerde ne düsünür o cocuk bir gün delikanli olacak.. onuda hesaba katmak lazim...beni cocugumla istemeyen adami ben hic istemem..buhar olur yikilir karsimdan..uzaya kadar yolu var.....peeeehhhh........kaydirigubbakcemile4

Son düzenleme:
Back
X