Çok mutsuzum

beyazh

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2010
90
1
36
Isparta
20 yaşındayım üç senelik bir ilişkim var ikimizde aynı ünide okuyoruz lisede de beraber okuduk ve o bizim ailenin çocuğu oldu çünkü yurttan çıkma bir çocuktu dört arkadaş aynı yeri kazandık ve ev tutuuk bana ne deseniz haklısınız ama çok yanlızım çok çaresizim nasıl diycem bilemiyorm birlikte olduk herşey iiydi çok kötüyüm kendimi çok günahkar hissediyorum çok dövdü yere bi çatal düşmesinden bile sinirleniyor çok kötü şeyler yaşadım Rabbime karşı suçluydum evlenmeliyim diye sustum şimdi iyi davranıyor eskiye göre ama içimde çok şey gitii sevgim kalmadı çok ilgisizleşti asosyalleşti sevgim gitii gururum sevincim çok içim acıdı üç yılda 10 kilo verdim vakit daralıyor okul bitiyor evlilik vakti yaklaşıyor nolurr bişeyler deyin napmalıyım çok farklıyız onun benden başka kimsesi yok ama çok mutsuzum hep aynı şeyler hiç romantik deil beni hiçe sayıyor hep evdeyiz ilgilenmiyor bunu hakettim biliyorum ama ömür yanlız geçmez benimle ama çok uzak gözlerime bile bakmıyor hayatımın en güzel günleri esir gibiyim herşey yasak üni okuyorum ama hapis gibi çok çaresizim napıcam ben ayrılırsam nasıl başkasıyla evlencem evlenmek kolay Rabbime nasıl bakıcam çok kötüyüm çıkmazdayım kafayı yiyorum kararsızımm çıkıım yok hayatım bitii bu bana mustak demi arkadaşlar onu sevmiştim çok kanmıştım öldürsem kendimi yeterince günah işledim kimseye bakamıyorum cezam çok ağır oldu çok mutsuzum nolur kızsanızda akıl verin çok utanıyorum Allah kimseye bu duyguyu yaşatmassın evlensem yanlızz bi hayat evlenmesem vicdan azabı başkasıylada evlenemem buna vicdanım el vermez napıcam ben kafesteyim ölüyorum

sanki birkac gün önce ayni koynuyu okumus gibiyim
cocugu sevmiyordun heralde,kimsesi yoktu yetistirme yurdunda büyümüs baban cok seviyor onu
ya sen yazdin demi bunlari neden o konudan devam etmedin

evet hala çıkamadım işin içinden o benim : (haykırsam duyarmısınız çok kötüyüm yine souk davranıyorm ona ama çıkmazdayım yine

o cocukla bı gunah işlediği için baskasıyla evlenemem dıyo arkadasım....ne dıyelım kı....

diğer konunada göz attım şimdi sen ne kadar çok hırpalıyosun kendini.. aynı yaştayız canım bende 20 yaşındayım bak daha çok genciz otur konuş belki anlar eğer anlamıyosa yol ver gitsin.. daha hayatımızın baharındayız ya.. birlikte olmuşsun bi hata yapmışsın ama ölecek canından olacak bi hata değil ki bu.. hiç kimse yada hiçbir olay hayattan, yaşama sevincinden vazgeçirmemeli seni..

sen kendi değerini bekaretinde görüyosan, kimse sana bundan fazla değer vermez bunu bilmiş ol. sen şimdi kimsenin yüzüne bakamam diye kendi değerini kücültüyosun, kim niye sana senin kendine vermediğin değeri versin ki?
ayrıca hayatta kalabilmek için evli olmaya veya bi sevgilinin olmasına ihtycn yok. ama diyosun ya bu cocuk asosyal, hapis hayatı yaşıyo gibiyim, muhtemelen bu yüzden hiç arkadasın da yok ve kendini bu yüzden yalnız hissediyosun, önce onu cıkar hayatından, sonra görüceksinki yavaş yavaş hayatın değişiyo, arkadas ediniyosun, yanlızlık hissin geciyo, ve sonunda anlayacaksın ki, bi erkeğe ihtiyacın yok. belki kısa sürede, belki yıllar sonra, sana sen oldugun için değer veren biri çıkıcak karşına vs vs
ama ömrünün sonuna kadar şiddet hakaret ve hapis hayatını tercih ediyosan ben bişeyi değiştiremem
ben 21 yaşında evlendim, ama ingilterede büyüdüm, evlilik dışı ilişki orada o kadar normalki, bu zihniyetle büyüdüm... ben de bakire olarak evlenmedim, bunu gurur duyulucak bişey gibi anlatmıyorum ama bak o olmadan da oluyo...

hayata bağlanmaya çalışıyorum yemin ederşm kalbim her hann çıkcak gibii çarpıyor eridiğimi hisediyorum gören hastamısın diyor ölmessem okul biter bitmez ayrılcam sonrası Rabbim afetsin ama yapamıcam onunla çok ii insan aslında ama bana geçmişte yaşatıkları içime işledi şuan bile yanlızım uyuyo bi sebebide yok beni hep yanlız bırakıo eskiden böyle deildi kimse benim düştüğüm uçuruma düşmesin nolurr

aynen öyle....

arkadaşım sen bu kafayla gidersen daha çok aynı konuyu açar yardım istersin...
gencecik insansın,kendine hiçmi saygın ve güvenin yok...
rica ediyorum kendine gel,yoksa daha zor durumlar yaşayacak ve altından kalkamayacaksın....

ya arkadaşım ne bilim sanki fazla kahrediyosun kendine ne gerek var tatmam birlikte olmuşsunuz ama bi o oldu diye hayatını zindan edecek değilsinya nedemek mecburum evliliğe saçmalama ilerde daha çok pişman olucaksın elvet birgün karşına seni anlayan yaşadıklarını kabullenen biri çıkıcaktır daha yaşın kaç ne bu mecburiyet hiçte değilsin yol ver gitsin daha hayatının baharının baharında bile değilsin yaaa yanlış yapıyosun hem kendine yazık hemde geleceğine böyle ömür geçene kadaaarrr ilerde evlensen boşansan dahamı iyi olacağını sanıyosun bence yol yakınken bitsinn

biliyomusun arkadaşım böyle kapalı bi kafeste olmama rağmen arkadaşlarım çok kız ama kimseye diyemedim içimi kimseye dökemedim en yakın arklarıma bile arkadaşlarım yaşadıkalrımı bildiği halde ayrıl ondan diyorlar bekaretimden başka aklıma taktığım bi azap daha var onu bırakıcam aileler bilio bırakıcam nası dicem aynı eveyiz okul bi bitse

inş bende sizin gibi bigün huzura ererim

bak şimdi bazı erkekler evlenmeden önce farklı evlendikten sonra farklı oluyolar seninde sevgilin o gruba dahil.. tamam evli değilsiniz ama evlilik ne ki sadece bi imzadan ibaret.. seni kadını gibi görüyo artık ona mecbursun ondan başkasıyla evlenemessin gibi neden çünkü ona kızlığını verdin.. ama bu olay sana çirkinlikler yapmasını mı gerektiriyo hayır elinde koz gibi bişey olmuş ve sende bu nedenden dolayı bırakamıyosun asıl hatayı sen yapıyosun.. ucunda ölüm yok ki.. hayatını bu şekilde yürütemessin

sanmıyorum ki bu olayları ailene anlatsan sana olmaz kızım onu bırakamazsın devam et desinler...
aynı evde yaşıyosunuz, ailen biliyo, demekki anlayışlı bi ailen var, biz sana moral veririz fikir veririz ne zaman ne istersen tabiki yardım ederiz ama asıl gücü ailenden alabilicek durumdasın bence...

ailem bilse kendi evladı gibi gördüğü beni emanet etiği insanın böyle oldunu o şimdi yaşamaz olurduu ailemede bakamıyorum zaten dilekolay üç yıl dedim düzelir dedim şimdi el kaldıramıyo ama içim iştee doldu artıkk kırılann eskisi gibi olmuyo artık ondan beklentimde yok ya oyun oynuo yaa bişiler yapıo yanlızım hep barii hayatıma karışmasa ailemm bu evi kurana kadar emek verdi diyer arkadaşlarıda yüz üstü bırakmıyım diye susuyorum bi yılım kaldı bitsinn ozaman anlıycak yaptını inşş

keşke bu raddeye gelene kadar dur diyebilseydin ahh ahhh. şimdi şartları bilmiyorum aynı evde kaç kişisnz, bi kişi evden yollama şansınız var mı falan bu yüzden bişey diyemiyorum boş konuşmamak için ama... içim cız etti resmen.

dört kişiyiz canım hepimizde ailesii bilio birbirini satrn aynı okulda okuduk lisedede ailem öle olmasa aynı eve koyarmıydı babam bilmio çıktığımızı ailemde herkez bilio babam beni ona teslim etti ailem çocuk esirgemeden çocuk almayı çok istemişti nasip olmadıı erkek arkadaşımıda tanıyolar aralrında büyük bi bağ oluştu işte dıştan çok kötü ama içine girince başka annem bilio çıktığımızı ama ona diyemem diyemiorum mutsuzum diorum şöle iiyiz böle iiyiz onu bırakamadım o bana acımadı ama ben ona çok acıdım keşke bişeyler yaşamadan dönseydim arkamı çok değişik bi kişilik bu içimdeki koca sevgi şimdii kalp ağrısı oldu zamanla artık öle bii reddeyim ki taş gibiyim hayata kendimee yalandan gülüorum dışarıya memlekete gidince

zamanında bi hata yapmış olabilirsiniz ama evlenerek ikinci bi hata daha yapacaksınız çünkü anladığım kadarıyla sizde o insana karşı birşeyler bitmiş artık..
evlilik öyle birkaç seneliğine aynı evde yaşamaya benzemez, şuan öğrencisiniz, halen ailenizin koruması altındasınız ama yarın birgün, tamamen onunla bi hayat kurup, onunla "aile" olduğunuzda, bu şekilde devam eden bi ilişkiyle, bekaretinizi kaybetme konusundaki üzüntü ve pişmanlığınızın kat kat fazlasını yaşayacaksınız..
bunun için bence yaptığınız hatalara mahkum olup daha fazla hata yapmak yerine, bu kişiyle yollarınızı ayırın ve sonrada günah olduğunu düşündüğünüz şey için tövbe edin..
Allah yardımcınız olsun..

acilen bişey yapman lazım, yardımcı olamıyorum bilemiyorum şartları aileni falan ama yazdığım bi mesaj vardı ya, onu hayatından cıkar yavaş yavaş hayatn deişir, arkadaslıklar kurarsın bi erkeğe ihtiyacın olmadıgını anlarsın diye
o mesajı tekrar oku, o sana güç verir. sonrasına sen karar ver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…