konuyu dine getirmeyin bence burası dini bir forum değil, bu arkadaşa yardımcı olabilecek şeyler söyleyecekseniz yazın, ama yok daha çok kızın moralini bozucaksanız da yazmayın..destek değil daha çok toplumdan dışlamış oluyorsunuz ki eğer din tartışılacaksa bunun hiçbir dinde de yeri yoktur,dinde hoşgörü vardır, anlayış vardır, merhamet vardır, saygı vardır , affedilme, affetme vardır....sırf bu tarz konuların tartışıldığı din üzerine forumlar mesela oralarda tartışabilirseniz kimse size niye yazıyorsunuz demez..ama konumuzun başlığı 'nolur bana yardım edin' demiş arkadaş, 'nolur beni eleştirin' değil, dikkatinizi çekiyorum..burada yazıcağınız en ufak kötü şey insanı bunalıma , intihara bile sürükleyebilir..hele ki din konusunda hoca vs.. değilseniz , herkesin kendine göre olan inancına saygı duyun ve kendi bilgilerinizi kendinize saklayın lütfen..herkes kendi çocuğunu istediği gibi yetiştirmekte serbest ama kendi çocuklarınız dışında kimseye laf uzatamazsınız..ha ben arkadaşın yaptığı şeyi savunuyor muyum hayır savunmuyorum ama onu yargılamıyorum da..bundan sonra hayatını nasıl devam ettirebilir onun konuşulması gerek..