Beni az çok tanıyorsunuz yine mi bu kız diyebilirsiniz çoğunuzun yaşadıkları yanında benimki pek dert sayılmıyor ama yine de yazıp sizlerle konuşup rahatlamak istiyorum. Ailem istemediği için sevdiğlm kişiyle evlenemiyorum. Sebep ise erkek arkadaşımın yaptığı ilk formalite evliliği tayin için bir akrabasıyla bir yıl evli kalmışlar. Aileler evliliklerini sonradan duymuşlar boşanmalarını da istememişler. Ocak ayında boşanmışlar erkek arkadaşımın ailesi bu sebep yüzünden oğullarıyla konuşmuyorlar. Babam da bundan dolayı istemiyor. Ablası eniştesi geldi ilk tanışma herşey oldu ama olmaz da olmaz diyorlar. Elaleme ne anlatacağız derdindeler. Babam sen istenmeyen gelin durumundasın diyip duruyor. Bugün tesadüf ablamla konuşurken öğrendim. Babam sevgilimin ailesini araştırmış çok iyi bir aile olduğunu öğrenmiş ama bundan haberim yok çünkü bunları anlatmak işine gelmiyor. Kötü şeyler duysaydı hemen anlatırdı. Nasıl araştırdı, kime sordular hiçbir şey anlatmıyor. Erkek arkadaşımda babamın tavırlarına kızıyor tabi bana bir şey diyemiyor babamın yanında süt dökmüş kedi gibiydi.
Bu hafta ales sınavına gireceğim bu kafayla ne yapacağım bilmiyorum...
Bu hafta ales sınavına gireceğim bu kafayla ne yapacağım bilmiyorum...
Son düzenleme: